MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Indukcja - czy po niej mam w koncu pracę?

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

best_mum

Post #1 Ocena: 0

2011-06-24 20:54:06 (14 lat temu)

best_mum

Kobieta

Z nami od: 06-06-2011

Witam wszystkich!

Może kto z was powie mi co i jak dokladniej.

Mianowicie moja koleżanka dostała sie na interview,po oczywiscie testach i rozmowach z Panią z drugiej strony biurka zapytała wprost czy ma ta pracę.Pani powiedziała jej że tak ma ta pracę lecz ma czekac na telefon dotyczący indukcji jakies ok.2-3 tygodnie.W między czasie dziewczyna dzwoniła aby wiecie nie zapomnieli o niej i co tu duzo kryć potrzebuje pracy szybko no i pieniedzy a tu kazą czekać.W koncu po dwóch tygodniach zadzwonili i była na indukcji wczoraj.Wysiedziała się dowiedziała o bezpieczenstwie w pracy o zagrożeniach w pracy ile będą otrzymywac wynagrodzenia,jak wyglada sprawa z urlopami itd.Były tez kolejne tesy dotyczace przeprowadzanej indukcji.
Dodam że dziewczyna mówi srednio w języku angielskim ale wszystko załatwiła sama bez pomocy polaków zatrudnionych w agencjach czy znajomych.Wszystkie szczeble przechodzi sama rozumiejąc 3/4 ale radzi sobie doskonale.
Kiedy po zakonczonej indukcji zapytała kiedy wiec w koncu moze zaczac prace poinformowali ja ze ma czekac kolejny raz na telefon.
Dziewczyna juz w koncu sama nie wie czy jednak ma te prace czy jeszcze do konca agencja tak naprawde nie podjeła decyzji bo moze te testy które teraz pisali maja jeszcze jakies znaczenie w wyborze pracownika.

Praca nie dotyczy czegos szczegolnego poprostu zwykla praca w dużej piekarni.

Dodam że kiedy pracowała rok temu dla zupełnie innej agencji wszystko wyglądało zupełnie inaczej i o wiele prosciej a prace miała na drugi dzien.Trzeba tez dodac ze w tej agencji jaki byl wstep taka i praca bo raz byla raz nie i wspolpraca ogolnie nie była taka jak powinna.

Moze ktos przechodzil podobne szczeble otrzymania pracy i potrafiłby wytłumaczyc proste pytanie czy ma cieszyc sie z pracy czy jeszcze nie.

Z góry dziękuje za wszystkie podpowiedzi!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-06-24 21:09:04 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia