ja pitole? ... ok... w takim razie czy mam bic pokłony przed panstwem, ktore nie chce mi dac pracy, ktore po latach kursów i studiowania daje mi 1000zł i 1300zł na reke? gdzie wynajecie meszkania to koszt min 1000zł? ludzie daaaaaaaaawno nie byliscie w pl ale nie na urlopie, tylko zyc tak min z 6msc, ciekawe jak wtedy ocenialibyscie moje zachowanie... moja rodzina tez ma cholernie ciezko ... tato pracy wogole nie ma pomimo ze po studiach, mama ma i po 20latach pracy zarabia 1400zł hahaha smiech ... a gdzie utzrymac dom? rodzine? nie mowie juz o malych przyjemnosciach czy wakacjach bo zwyczaj nie nei ma za co... wszystko idzie do gory poza wyplatami. nawet wegeiel kosztuje teraz od 800zł w gore za tone!!!! studia tez dorozeja, i co z tego ze te studia masz jak i tam roboty nie ma..
wiec przepraszam, za moje marzenia w lepsze jutro, ze boje sie co bd za kilka lat, ze jak wprowadza to cholerne euro to bd zarabiac 300e na msc...
wiem i zdaje sb sprawe z tego ze sa ludzie ktorym kos cale zycie zyca klody pod nogi, i wiem ze jestm im ciezej... ale nie odsune sie od tego,ze pl to jedna wielka dzidowania ...
na swoja oborne (choc nawet takiej nie powinna miec) ... skoro u nas nie jest tak zle i sa panstwa gdzie jest gorzej, ZAPRASZAM - wracajacie do pl