MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 36 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 34 | 35 | 36 ] - Skocz do strony

Str 10 z 36

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

czarnaelka

Post #1 Ocena: 0

2011-06-11 18:26:52 (14 lat temu)

czarnaelka

Kobieta

Z nami od: 12-07-2010

Ta nutka rowniez niedepresyjna...i trafiona w temat:DD
Tylko moj nie lobuz a przestepca:P
naturalna wibracja nie zabija...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EkstradycjaUK

Post #2 Ocena: 0

2011-06-20 22:01:34 (14 lat temu)

EkstradycjaUK

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2010

tak polskie wladze lapia teraz za wszystko, kury,kaczki,czekoladki....
najsmieszniejsze jest to, ze po tylu latach
tylko tak idiotyczny kraj jak polandia skazuje ludzi po kilku latach od popelnienia przestepstwa zeby ich zresocjalizowac
zresocjalizowac w wiezieniu?
oczywiscie ena jest potrzebny do lapania bandytow - przestepcow a nie kogos kto 10 latemu nie mial co do gara wlozyc zeby dziecko nakarmic i ukradl swinie czy gowniany telewizor
na szczescie tematem slynnych ekstradycji z uk zainteresowane sa juz polskie media, Unia Europejska i sad w Strasbourg, wiec polandia zaplaci kilka:)set odszkodowan za
transport ekstradowanych jak bydlo militarnym samolotem
nagminne lamanie praw czlowieka w wieznieniach
ciesze sie na dzien kiedy wreszcie ktos zrobi z tym porzadek:):)

pozdrawiam

[ Ostatnio edytowany przez: EkstradycjaUK 20-06-2011 22:02 ]

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2011-06-20 22:33:20 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Pomyslec mozna byloby, ze 10 lat temu, to tylko dochodzilo do kradziezy z desperacji, nikt nie kradl z czystej checi posiadania czegos na co nie bylo go stac, albo nie chcialo mu sie pracowac. Nikt nie zabranial tym, ktorzy dostali wyroki zglosic sie na odbywanie kary wczesniej przeciez.

Ada

Do góry stronyOffline

czarnaelka

Post #4 Ocena: 0

2011-06-21 00:03:58 (14 lat temu)

czarnaelka

Kobieta

bylam dzis na widzeniu w Wandsworth bo tam wszystkie "gagatki"oczekuja na powrot do stesknionej Polski...w chwili obecnej jest ich tam okolo 500 a tysiace juz pojechaly..

" magdalena3474 - 21:31 16-08-2010
Witam Tomku
Bardzo prosze Cie o kontakt. Jestem samotna matka w UK. Mieszkam tu od 4 lat. Pisze do Ciebie bo moja sytuacja jest bardzo podobna do Twojej zeby nie powiedziec wrecz identyczna. Rowniez mam wyrok 2 lata w Polsce i sprawa jest z 2000 roku. Zostalam aresztowana 22 marca tego roku i od tej pory rozpoczela sie walka. Wyszlam za kaucja 3000 funtow, ktore wplacil moj chlopak.Od 5 miesiecy codziennie podpisuje sie na policji, musze spac w miejscu zamieszkania i ma bransoletke na nodze. W sadzie w Westminster sedzia zarzadzil ekstradycje do Polski mowiac, ze dziecko nie jest przeszkoda bo nie jedno plakalo i nie jedno jeszcze plakac bedzie(dran!)Szkoda,ze nie obchodzi ich to, ze moj ex mnie wrobil z zemsty bo od niego odeszlam. Niczego w Polskim Sadzie mi nie udowodniono bo i jak skoro nie dopuscilam sie zadnego przestepstwa(a moj ex zostal swiadkiem koronnym, wiadomo jak to dziala).Jutro odbedzie sie moja sprawa w High Court i niewiem co dalej, czy mam szanse jeszcze sie gdzies odwolac??? Moim argumentem jest to ze nie mam rodziny i jestem samotna matka 8 letniego syna, ktory od czasu aresztowania non stop jest pod opieka psychologow(zaczal sie moczyc kazdej nocy, krzyczy przez sen i nie moge sobie poradzic z napadami jego agresji). Angielska policja aresztowala mnie podczas rutynowej kontroli wlasciwie przed moim domem. Prosze o kontakt bo naprawde juz nie mam pomyslu co dalej. Adwokat twierdzi ze jak HC wyda wyrok to juz koniec....."--Pani moderator zglosilaby sie w takiej sytuacji sama???

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #5 Ocena: 0

2011-06-21 00:51:57 (14 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

nie mój prezydent zanim jeszcze rozbił Tupolewa zamiksował tak w prawie że teraz właśnie z pomówienia można iść leżeć.Może trzeba żeby tysiace ludzi poszło siedzieć za damski ****. Ludzie w końcu by oczy otworzyli i zrobili jakąś rzeź polityków.Krwawą niedzielę jakąś i byłby porządek...

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #6 Ocena: 0

2011-06-21 01:05:31 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:
Zostalam aresztowana 22 marca tego roku i od tej pory rozpoczela sie walka. Wyszlam za kaucja 3000 funtow, ktore wplacil moj chlopak.

Jak sie nie ma dobrej pamieci albo dobrego wzroku, co sie pisze, to lepiej nie klamac. Albo ma chlopaka, albo jak pisze ponizej jest samotna matka

Cytat:
Moim argumentem jest to ze nie mam rodziny i jestem samotna matka 8 letniego syna, ktory od czasu aresztowania non stop jest pod opieka psychologow(zaczal sie moczyc kazdej nocy, krzyczy przez sen i nie moge sobie poradzic z napadami jego agresji).

Cytat:
W sadzie w Westminster sedzia zarzadzil ekstradycje do Polski mowiac, ze dziecko nie jest przeszkoda bo nie jedno plakalo i nie jedno jeszcze plakac bedzie(dran!)

Takie teksty to mozna sobie pisac, bo papier wszystko przyjmie, i klawiatura tez. Jakby sedzia tak powiedzial, to jej adwokat mialby bardzo dobry powod do apelacji...

Cytat:
Niczego w Polskim Sadzie mi nie udowodniono bo i jak skoro nie dopuscilam sie zadnego przestepstwa(a moj ex zostal swiadkiem koronnym, wiadomo jak to dziala).

Jesli w sadzie niby niczego nie udowodniono, to albo nie bylo sprawy, albo zostala uniewinniona. Troche sie to nie trzyma calosci, o logice nie wspomne.

PS Sprawy nie znam, aktow nie widzialam (ty tez nie zapewne), wiec wypowiadam sie tylko na podstawie nie trzymajacej sie calosci tej krotkiej zacytowanej przez ciebie wypowiedzi.
Ada

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2011-06-21 01:58:34 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EkstradycjaUK

Post #8 Ocena: 0

2011-06-21 07:04:03 (14 lat temu)

EkstradycjaUK

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2010

Faktycznie jesli chodzi o HC to juz koniec
jest jeszcze Strasbourg, napisz na priv, postaram sie pomoc

trzymaj sie

Do góry stronyOffline

czarnaelka

Post #9 Ocena: 0

2011-06-21 07:46:11 (14 lat temu)

czarnaelka

Kobieta

przypadek Magdaleny to nie moj przypadek ,przytoczylam jej wypowiedz z innego forum by pokazac Pani moderator ,ze czasami trudno podjac decyzje o dobrowolnym poddaniu sie karze,patrzac na to ,ze z reguly te sprawy o ekstradycje to sprawy sprzed wielu lat a wiekszosc cos przez te lata osiagnela,zalozyla rodziny itd.Kto z Nas ma tyle odwagi by zrezygnowac z wlasnego zycia w imie "sprawiedliwosci"??

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #10 Ocena: 0

2011-06-21 09:04:25 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Nalezy zyc tak, aby nikogo nie krzywdzic. Bez wzgledu na wiek. Kara predzej czy pozniej wszystkich dopadnie. Tez znalam czlowieka, ktory dosc dlugo sie migal przed odsiadka (o czym nie wiedzialam). Poznalam go jako juz dosc dobrze ustawionego biznesmena, ojca i meza. Ktoregos pieknego dnia policja zlapala goscia za przekroczenie szybkosci jazdy. Zwineli go natychmiast. Chyba juz wyszedl. Nalezy zawsze myslec "przed", a nie "po".
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 36 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 34 | 35 | 36 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,