zart taki

Str 6 z 36 |
|
---|---|
machupikachu | Post #1 Ocena: 0 2011-06-09 19:38:14 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 06-06-2011 Skąd: bomby |
ja pozyczylem pare fantow kilka razy ale pozniej nie moglem znalezc wlasciciela ,ale chcialem oddac ,naprawde
![]() zart taki ![]() ![]() ![]() Szkoda ze mózgu niemozna wyprać pralce
![]() |
czarnaelka | Post #2 Ocena: 0 2011-06-09 19:39:20 (14 lat temu) |
Z nami od: 12-07-2010 Skąd: portsmouth |
A teraz czekam ilu chętnych zgodnie ze swoim sumieniem odpowie nigdy w życiu nikomu niczego nie ukradłem/ukradłam Zapuscisz korzenie a chetnych nie bedzie..:D Kto jest tu dlugo wie lepiej sie tu nie spowiadac....rozgrzeszenia nie dostaniesz a jedynie baty....Ale do odwaznych swiat nalezy,forum tez moze ![]() naturalna wibracja nie zabija...
|
znowu-ciupek | Post #3 Ocena: 0 2011-06-09 19:45:43 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Jeszcze mi się taki przykład nawinął i nie omieszkam go wykorzystać...
Jest sobie koleś ma dobrą pracę i ma się świetnie (kraść nie musi).Nagle ni z tąd ni zowąd banda kretynów i nierobów zwana w skrócie WKU stwierdza że trzeba mu spier****lić trochę to ustatkowane życie i zamknąć go na rok w jednostce... Nagle gośc który bez problemów zarabiał z 1500-2000zł (stare dzieje także jak na tamte czasy zarobki spoko).Dostaje raptem stówę z groszami.Jednocześnie patrzy jak trepy nygusy biorą za nic po tyle co on na wolności zarabiał.Dwa,trzy dni po żołdzie nie ma na piwo czy fajki (bo uregulował długi w sklepie "na zeszyt" ![]() |
znowu-ciupek | Post #4 Ocena: 0 2011-06-09 19:50:22 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2011-06-09 19:39:20, czarnaelka napisał(a): A teraz czekam ilu chętnych zgodnie ze swoim sumieniem odpowie nigdy w życiu nikomu niczego nie ukradłem/ukradłam Zapuscisz korzenie a chetnych nie bedzie..:D Kto jest tu dlugo wie lepiej sie tu nie spowiadac....rozgrzeszenia nie dostaniesz a jedynie baty....Ale do odwaznych swiat nalezy,forum tez moze ![]() Mi to wisi za swoje albo odpokutowałem albo się upiekło.Minęło kilkanaście lat i mogłbym głosno i wyraźnie wyliczyć kidy i co sobie wypożyczyłem bez zgody właściciela na czas nieokreślony.Jestem już zdrowy ale mam świadomość że złodziejem będe do końca zycia choćbym już nigdy nic nie ukradł.A takim co się własnych czynów wyprą mogę cisnąć bez końca ![]() ![]() |
amazingviolet | Post #5 Ocena: 0 2011-06-09 21:09:37 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-09-2009 Skąd: Londyn |
Cytat: 2011-06-09 09:42:50, znowu-ciupek napisał(a): Cytat: 2011-06-09 00:08:43, czarnaelka napisał(a): Nie szukam tu wspolczucia(bo nie znajde;D) Znajdziesz.... ja Ci współczuję,Twojemu mężowi też.Żadna frajda jak kogoś poholują za wałek sprzed 10ciu lat... Nic mądrego nie napiszę mogę co jedynie życzyć żeby sędzia miał lekki młotek a świadkowie krótką pamięć ![]() Jestem pewna, że to stało się ciut ciut przed tym dziesięcioletnim okresem czasu.... |
|
|
czarnaelka | Post #6 Ocena: 0 2011-06-09 21:20:52 (14 lat temu) |
a czy to wazne czy ciut przed czy ciut po ,nie o moim durniu ten temat a ogolnie o holowaniu przestepcow:D
wszyscy kibice to kibole a wsystkie wystepki to przestepstwa i tego sie trzymajmy ![]() [ Ostatnio edytowany przez: czarnaelka 09-06-2011 21:22 ] naturalna wibracja nie zabija...
|
amazingviolet | Post #7 Ocena: 0 2011-06-09 21:27:08 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-09-2009 Skąd: Londyn |
Cytat: 2011-06-09 12:31:28, Dwunasty napisał(a): Cytat: 2011-06-09 12:25:56, peterpan napisał(a): Cytat: ja sikam z wiatrem szczerze ubolewam że akurat tam ci wyrósł![]() kolego peterpan albo włącz korektor tekstu albo pisz ze słownikiem w ręce bo tego się czytać nie da.. Wcześniejszych błędów starałem się nie zauważać, ale ile można? O jam.... Poczytaj kraka - ten to trzaska bykami... ![]() |
Post #8 Ocena: 0 2011-06-09 21:34:56 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Adacymru | Post #9 Ocena: 0 2011-06-09 21:48:23 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Wydawac by sie moglo, ze czujesz sie z tego przynajmniej dumny, a ktos kto probuje zmienic to kim byl powinien byc za to gnebiony???
![]() Czy to jakas odwrocona psychologia- niezaleznie jak zmienilo sie moje zycie, jak bede glosic ze jestem zlodziejem, to nie musze sie martwic, ze ktos mi wypomni tego co kiedys zrobilem. Jak z drugiej strony nie wspomne ze kiedys bylem zlodziejem, bo przeciez zmienilem swoje zycie zupelnie, to ktos mnie moze sprowadzic na ziemie, wypomniec mi, i wtedy pomysli o mnie gorzej. Jak sie sam przedstawie jako zly, to nikt mi nie moze zrobic nieprzyjemnosci mowiac ze jestem, bo sam to mowie. Przeciez zapewne jest wiele innych stron twojej osobowosci, z jakich moglbys byc bardziej dumny, duzo bardziej pozytywnych rzeczy w zyciu dokonales zapewne. Znam osoby, ktore mowia, ze nie sa zlodziejami, czasem nawet pare razy w miesiacu, co nie znaczy, ze ktos kto kiedys ukradl, nie moze zmienic swojego podejscia do zycia, zmienic sposobu osiagniecia czegos wlasna praca, i dlatego, ze nie glosi ze jest/byl zlodziejem trzeba z niego sie smiac. Kim jest zlodziej,? Kims kto nie ma szacunki dla drugiej osoby i jego wartosci, nawet dla wartosci innej osoby posiadlosci. A jesli taki zlodziej zrozumie gdzie popelnil blad, zmieni swoje nastawienie do zycia, nawet jesli to nie bylo dla niego naturalne pojecie swiata, i jego wartosci, ale przyjal to za nowa droge w zyciu, to uwazasz ze trzeba nim gardziec, wysmiewac? Co nie znaczy, ze twierdze, ze nawet jak ktos swoje zycie odmienil, to nie powinien odpowiedziec za przeszle bledy, tak a'propos ekstradycji za nieodbyte kary.
Ada
|
czarnaelka | Post #10 Ocena: 0 2011-06-09 21:50:28 (14 lat temu) |
W takim razie co lub kogo tolerujesz badz lubisz?Pewnie tylko siebie...
Co temat to Ironiusz i jego nieskazitelnie czysta postac...;D naturalna wibracja nie zabija...
|