Str 25 z 36 |
|
---|---|
EkstradycjaUK | Post #1 Ocena: 0 2011-06-22 12:59:30 (14 lat temu) |
Z nami od: 04-10-2010 Skąd: London |
tematu nie traktuje personalnie bo nie mam do tego powodow
mam troche wiedzy na ten temat i kontakt z "bandziorami" i ich zonami na podstawie tego wszystkiego pisze co o tym mysle, to tyle zreszta zgadzam sie czesciowo z Twoimi wypowiedziami, bo widac ze sa przemyslane a nie idiotycznie klepniete jak czesci Forumowiczow Zdania zawsze beda podzielone ale osad powinien byc obiektywny a nie wyimaginowany na podstawie swojej tylko wyobrazni jak czesc pustakow robi na tym forum |
znowu-ciupek | Post #2 Ocena: 0 2011-06-22 12:59:45 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Elka powiedz co i jak bo ja chyba potrzebuję sie sprawdzić.Ciul ich tam wie może jakaś bójka sprzed 15 lat i dupa....
|
Post #3 Ocena: 0 2011-06-22 12:59:47 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Dwunasty | Post #4 Ocena: 0 2011-06-22 13:01:03 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-06-22 12:56:11, znowu-ciupek napisał(a): Cytat: 2011-06-22 12:47:00, Dwunasty napisał(a): Cytat: 2011-06-22 12:44:43, znowu-ciupek napisał(a): BTW dajcie może jakąś stronke gdzie mozna sprawdzic czy za kimś jest wystawio0ny ENA... Nie sądze żeby mieli mnie za co ścigać ale jak piszecie że za długi mogą poholować to może ZUS oskarżył mnię o wyłudzenie i żyje sobie nieświadomy.... Przemek to chyba jednak tak nie jest ale się kłócić nie będę. Ale stronkę tez bym chętnie przejrzał heehe W każdym razie na stronie Policja.pl w poszukiwanych mnie nie ma ![]() A ja tam już we wszystko uwierze co sie dzieje w kraju tragedii i komedii.Kumpel teraz wrócił z urlopu i sprzedał mi newsa że na ulicy nie wolno sobie szluga zajarać.Kuxwa w aucie za które zabecalowałem nie mogę na ulicy nie mogę...tylko czekać aż w domu nie będzie wolno jarać ![]() Plotki, nie wolno palić np. na przystankach autobusowych , dworcach itp. czyli tak jak tutaj ![]() Na ulicy wolno palić(jeszcze) hhehe ps.ale za rzucenie niedopałka na ulice już można 500 wyłapać ![]() |
czarnaelka | Post #5 Ocena: 0 2011-06-22 13:01:41 (14 lat temu) |
Z nami od: 12-07-2010 Skąd: portsmouth |
Cytat: 2011-06-22 12:56:11, znowu-ciupek napisał(a): Cytat: 2011-06-22 12:47:00, Dwunasty napisał(a): Cytat: 2011-06-22 12:44:43, znowu-ciupek napisał(a): BTW dajcie może jakąś stronke gdzie mozna sprawdzic czy za kimś jest wystawio0ny ENA... Nie sądze żeby mieli mnie za co ścigać ale jak piszecie że za długi mogą poholować to może ZUS oskarżył mnię o wyłudzenie i żyje sobie nieświadomy.... Przemek to chyba jednak tak nie jest ale się kłócić nie będę. Ale stronkę tez bym chętnie przejrzał heehe W każdym razie na stronie Policja.pl w poszukiwanych mnie nie ma ![]() A ja tam już we wszystko uwierze co sie dzieje w kraju tragedii i komedii.Kumpel teraz wrócił z urlopu i sprzedał mi newsa że na ulicy nie wolno sobie szluga zajarać.Kuxwa w aucie za które zabecalowałem nie mogę na ulicy nie mogę...tylko czekać aż w domu nie będzie wolno jarać ![]() No niestety za to mandacik ,za to mandacik a jak Ci sie mandaciki skumuluja to masz porazke:D ...i zostajesz poszukiwanym przestepca. naturalna wibracja nie zabija...
|
|
|
znowu-ciupek | Post #6 Ocena: 0 2011-06-22 13:04:48 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-06-22 13:01:41, czarnaelka napisał(a): Cytat: 2011-06-22 12:56:11, znowu-ciupek napisał(a): Cytat: 2011-06-22 12:47:00, Dwunasty napisał(a): Cytat: 2011-06-22 12:44:43, znowu-ciupek napisał(a): BTW dajcie może jakąś stronke gdzie mozna sprawdzic czy za kimś jest wystawio0ny ENA... Nie sądze żeby mieli mnie za co ścigać ale jak piszecie że za długi mogą poholować to może ZUS oskarżył mnię o wyłudzenie i żyje sobie nieświadomy.... Przemek to chyba jednak tak nie jest ale się kłócić nie będę. Ale stronkę tez bym chętnie przejrzał heehe W każdym razie na stronie Policja.pl w poszukiwanych mnie nie ma ![]() A ja tam już we wszystko uwierze co sie dzieje w kraju tragedii i komedii.Kumpel teraz wrócił z urlopu i sprzedał mi newsa że na ulicy nie wolno sobie szluga zajarać.Kuxwa w aucie za które zabecalowałem nie mogę na ulicy nie mogę...tylko czekać aż w domu nie będzie wolno jarać ![]() No niestety za to mandacik ,za to mandacik a jak Ci sie mandaciki skumuluja to masz porazke:D ...i zostajesz poszukiwanym przestepca. |
EkstradycjaUK | Post #7 Ocena: 0 2011-06-22 13:05:19 (14 lat temu) |
??????? CO??? Za dlugi nie wsadzaja!!!
Wsadzaja za wyludzenia i falszerstwa! Ja akurat temat dlugow znam bardzo dobrze-z autopsji, ale poniewaz nigdy niczego nie sfalszowalem to nie straszna mi ekstradycja. No wlasnie - z autopsji, cala wiedza na ten temat zamyka sie w tym co przytafilo sie Tobie. To nazywane jest subiektywizmem. Bierze ktos debet w banku i nie splaca, przysylaja pisma na adres pod ktorym dana osoba nie przebywa i wychodzi ze uchyla sie od splaty czyli wzial z zamiarem nie oddania !!! Wroc jak bedziesz mial troche wiecej informacji na ten temat, poza swoja wlasna tylko osoba |
znowu-ciupek | Post #8 Ocena: 0 2011-06-22 13:08:03 (14 lat temu) |
Dobra już wiem wszystko...mogą mnie poszukiwać.Ktos ma lewe kwity na zbyciu?
|
EkstradycjaUK | Post #9 Ocena: 0 2011-06-22 13:10:54 (14 lat temu) |
"A jeżeli chodzi o więzienie i wizyty dziecka miałam na myśli cięższe przypadki nie siedzenie za długi czy inne drobne wykroczenia."
wierz mie ze wlasnie najwiecej ena wystawianych jest wlasnie za takie wykroczenia i to uwazam ze jest niesluszne Ja nie bronie bandytow ktorzy zasluzyli na kare bezwzglednego pozbawienia wolnosci bo faktycznie popelnili przestepstwo i powinni trafic tam gdzie sa |
czarnaelka | Post #10 Ocena: 0 2011-06-22 13:11:37 (14 lat temu) |
Z nami od: 12-07-2010 Skąd: portsmouth |
Cytat: 2011-06-22 12:57:46, Dwunasty napisał(a): Cytat: 2011-06-22 12:38:12, czarnaelka napisał(a): Cytat: 2011-06-22 12:24:41, Dwunasty napisał(a): Cytat: 2011-06-22 12:11:08, EkstradycjaUK napisał(a): Skoro miedzynarodowe przepisy pozwalaja na ekstradycje, powinny tez pozwalac na przeniesienie kary Poza tym wielu z tych ludzi kare w UK odbywaloby inaczej niz siedzac w pudle jesli przestepstwo nie bylo grozne a kara ponizej 2 lat dostaliby opaske na noge i mogli dalej pracowac i utrzymywac rodzine do tego oczywiscie naprawienie szkody mysle ze byloby to bardziej sprawiedliwe jesli chodzi o drobnych przestepcow No tak, niby racja ale kolejny raz padnie pytanie na czyj kosz mieliby skazani przez polski sad odbywać kare w UK? Dla mnie sprawa jest ''prosta''. Jeśli wniosek o ekstradycje jest za przestępstwo które podlega karze wiezienia np.w UK to przestępca powinien być wydany do kraju z którego ten wniosek przyszedł. Ale uważam iż każdy wniosek powinien być rozpatrywany indywidualnie i takie przypadki jak chłopaka z 0.5 marychy w ogóle nie powinny mieć miejsca. Ekstradycja to nie temat czy jesteś za czy przeciw bo każdy przypadek jest inny. Morderca dziecka miałby odsiadywać 25letni wyrok wiezienia w UK tylko dlatego iż uciekł z Polski i założył tutaj rodzinę? no chyba nie... I ostatnie pytanie mam do autorki wątku, czy Twój facet wiedział iż jest w Polsce poszukiwany lub że ciąży na nim wyrok? Ile razy był w Polsce od czasu wyjazdu? Autorka watku odpowie tylko tyle ,sprawa jmojego meza jest nasza sprawa a nie tematem na forum...Pan Moderator chcialby by o nim dyskutowano i oceniano go??? Potrafie przewidziec odpowiedz....ona cos ukrywa: ![]() 1.Dokładnie to wasza sprawa, tym bardziej iż to my założyliśmy ten temat podając szczegóły waszej sprawy. 2. Zapytałem czy bywał w Polsce i czy nie miał problemów wcześniej z wjazdem a nakaz wystawiono ot tak sobie pewnego dnia. 3. Masz jakieś uczulenie na słowo ''moderator''? ja na forum wypowiadam się jako Dwunasty a jak będę miał coś do powiedzenia jako moderator to będziesz o tym wiedziała. Tak ze Twoje sarkastyczne Pani,Pan Moderator zachowaj może na inne okazje. 4. Jak będę chciał aby o mnie mówiono to założę sobie temat, nie bój nic. [/QUOTE nauczono mnie zwracac sie do starszych z szancunkiem ![]() Temat zalozylam,ale nie o moim mezu....A moze powinnam sie wyspowiadac ,ze pil ,palil,zdradzal i napierd....w kazdy pierwszy piatek miesiaca? naturalna wibracja nie zabija...
|