Cytat:
2011-06-21 11:59:13, karjo1 napisał(a):
A pozwole sobie zapytac, dlaczego sie odwolujesz do Jaruzelskiego jako zabojcy, a nie do np. Jana Sobieskiego, ten dopiero zaszalal...?
Ciupek, nie wierze, ze nie widzisz roznicy pomiedzy przyslowiowym przejsciem na czerwonym (normalnym zwlaszcza w UK), a bandytyzmem.
Dlatego że tego pierwszego można jeszcze powiesić a tego drugiego już nie....
Widzę różnicę...uwierz mi na słowo.Na złodziejstwie znam się lepiej niż Wy wszyscy chyba naraz wzięci.
Zarzucasz mi że nie potrafię rozróżnić bandziorki od łamania przepisów drogowych.... Uwierz że potrafię (złodzieje mają swój kodeks którego nie łamią a jak ktoś łamie to szmaciarz a nie złodziej ale to nieistotne).
Najgorsze jest to że społeczeństwo to banda naiwnych idiotów....Wsadzaliby na 10 lat (maxymalny wymiar kary za art.208.par1) za wyjęcie grajka z cudzego auta a włażą w dupę politykom którzy okradają wszystkich na miliony.Jeszcze chcieli pomniki stawiać takim jak Gosiewski (pomyslodawca powinien za to dostać co najmniej piętnastaka).Niewinni ludzie umierają prez takich sk***nów którzy ukradną pieniądze które mogłyby zasilić choćby służbę zdrowia a jak Owsiak by sprzętu nie pokupił do szpitali to nie chcę wiedzieć (bo moja córke ratowali sprzętem od Owsiaka).
Odpowiedzcie raz na pytanie dlaczego tylko pospolitych złodzieji chcecie zamykać a nie
wszystkich?.Kaczyński też powinien zostać pośmiertnie skazany za to że okradł podatników a sprezentował skradzione pieniądze swojemu kumplowi rydzykowi.Chcecie karać wszystkich to zdejmijcie klapki z oczu.