MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Praca w Tesco , pytanie !

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

malenkaN

Post #1 Ocena: 0

2006-02-15 13:10 (19 lat temu)

malenkaN

Z nami od: 14-01-2006

wiem ze wiele razy tepytanie sie powtarzało , ale nie bylo odpowiedzi na temat tego czy firma w Krakowie rekrutujaca wszytskich do pracy w Anglii pobiera opłaty przed wyjazdem czy nie ? bardzo prosze o odpowiedz
malenkaN

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-02-15 15:06 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Pobiera. W listopadzie chcieli 2800PLN. Kontrakt na dwa lata. Oczywiscie, to jest kasa za przelot, 2 tygodnie kaucji za mieszkanie itd. Ale... Pobiera.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2006-02-25 13:02 (19 lat temu)

Anonim

Jesli pytasz o Krakowskie ITC powiem z doswiadczenia wlasnego - tylko nie z nimi do UK. Zaraz po przyjezdzie bierze cie w swoje rece PROVISTA agencja ktora wali w rogi jak tylko moze. Sama zas praca w Tesco ostry zapieprz na ktory trzeba byc niestety przygotowanym. A ze obiecuja 5.05 GBP na 1 h to pierdoly. PO odliczeniu HO , podatku, mieszkania itp zostaje tobie 2 na reke razy godziny pracy policz sobie. Wcale to nie jest takie rozowe. A wisz dlaczego? dlatego ze 90 % ludzi tutaj pracujacych to polacy. Ja zaluje ze sie dalam wciagnac. Ledwo mozna koniec z koncem zwiazac. Zaznaczam ze nie baluje!!!!

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2006-02-25 13:13 (19 lat temu)

Anonim

przeszedlem pomyslnie cale proces rekrutacji wiec wiem najlepiej, nie musisz placic tych 2000 pln jesli chcesz zalatwiac sobie mieszkanie na wlasna reke, te 2000 pln idzie na hostel w ktorym mozesz mieszkac 2 tyg od przyjazdu ale nie musisz i na taxi z lotniska do tego hostelu, ja jako kierowca w tesco mam 44 godz pracy na tydzien, stawka 7 funtow minus 30% podatku. a placilem im tylko 317 zl na bilet lotniczy!! nr infolinii 801 33 11 00 TO NIE JEST AGENCJA TYLKO ODZIAL REKRUTACYJNY FIRMY TESCO. ja wylatuje za tydzen, powodzenia!

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,