malenkaN
|
|
---|---|
malenkaN | Post #1 Ocena: 0 2006-02-15 13:10 (19 lat temu) |
Z nami od: 14-01-2006 |
wiem ze wiele razy tepytanie sie powtarzało , ale nie bylo odpowiedzi na temat tego czy firma w Krakowie rekrutujaca wszytskich do pracy w Anglii pobiera opłaty przed wyjazdem czy nie ? bardzo prosze o odpowiedz
malenkaN
|
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2006-02-15 15:06 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Pobiera. W listopadzie chcieli 2800PLN. Kontrakt na dwa lata. Oczywiscie, to jest kasa za przelot, 2 tygodnie kaucji za mieszkanie itd. Ale... Pobiera.
|
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2006-02-25 13:02 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Jesli pytasz o Krakowskie ITC powiem z doswiadczenia wlasnego - tylko nie z nimi do UK. Zaraz po przyjezdzie bierze cie w swoje rece PROVISTA agencja ktora wali w rogi jak tylko moze. Sama zas praca w Tesco ostry zapieprz na ktory trzeba byc niestety przygotowanym. A ze obiecuja 5.05 GBP na 1 h to pierdoly. PO odliczeniu HO , podatku, mieszkania itp zostaje tobie 2 na reke razy godziny pracy policz sobie. Wcale to nie jest takie rozowe. A wisz dlaczego? dlatego ze 90 % ludzi tutaj pracujacych to polacy. Ja zaluje ze sie dalam wciagnac. Ledwo mozna koniec z koncem zwiazac. Zaznaczam ze nie baluje!!!!
|
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2006-02-25 13:13 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
przeszedlem pomyslnie cale proces rekrutacji wiec wiem najlepiej, nie musisz placic tych 2000 pln jesli chcesz zalatwiac sobie mieszkanie na wlasna reke, te 2000 pln idzie na hostel w ktorym mozesz mieszkac 2 tyg od przyjazdu ale nie musisz i na taxi z lotniska do tego hostelu, ja jako kierowca w tesco mam 44 godz pracy na tydzien, stawka 7 funtow minus 30% podatku. a placilem im tylko 317 zl na bilet lotniczy!! nr infolinii 801 33 11 00 TO NIE JEST AGENCJA TYLKO ODZIAL REKRUTACYJNY FIRMY TESCO. ja wylatuje za tydzen, powodzenia!
|
|