MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Finomen

Post #1 Ocena: 0

2006-01-26 15:42 (19 lat temu)

Finomen

Kobieta

Z nami od: 30-11-2004

Witam , czy ktos z was korzystał z usług JOB CETER ??? Może ktoś ma informacje na ten temat ? Jakie trzeba miec dokumenty i czy ,pomagaja znaleść prace czy tak samo szukaj jak w Polsce Urzad Pracy? Dzieki :-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

wowerman

Post #2 Ocena: 0

2006-01-27 00:12 (19 lat temu)

wowerman

Z nami od: 24-01-2006

Dzis ta, byłem.Jedyną pomoc jaka otrzymalem to wskazanie na stojący tam automat do wyszukiwania i drukowania ogłoszeń.Sa tam jakieś telefony do rozmów ale nikt nie powiedział jakt zagadac....

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2006-01-27 14:28 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Masz takze dojcie z neta do Jobcentre:

http://www.jobcentreonline.com/
http://www.loadzajobs.co.uk/

Do góry stronyOffline

klarcia

Post #4 Ocena: 0

2006-01-28 16:01 (19 lat temu)

klarcia

Z nami od: 15-09-2005

hej! jesli szukasz pracy, to nie licz na job center! tam mozesz ewentualnie dostac namiary gdzie potrzebuja ludzi do pracy. Pracowalam w 7 miejscach na Wyspach. Pierwsza prace znalazlam w job center, ale tylko dlatego, ze spotkalam tam kogos kto mi pomogl, to nie byla osoba tam pracujaca, ale sama szukajaca dodatkowej pracy. Z tych telefonow mozna korzystac jak sie ma national insurance number! absurd, wiem! przetestowalam w job center w Edinburghu! :-W
klarcia

Do góry stronyOffline

Baranek

Post #5 Ocena: 0

2006-01-29 15:29 (19 lat temu)

Baranek

Mężczyzna

Z nami od: 08-11-2005

Klarcia co Ty dajesz!!!! Z telefonów może korzystac kazdy kto znalazl interesująca oferte pracy i za darmo może porozmawiać z lokalnym numerem w sprawie pracy!!! Byłem w anglii od czerwca do pazdziernika tego roku i dzieki Jobcenter znalazłem dwie prace!!! To prawda,ze na miejscu trzeba sie samemu obsłużyc ( znaleśc oferte nas interesującom potem telefon i tak dalej) ale to i tak 100% lepsze od polskiego Urzedu pracy!!!

Do góry stronyOffline

klarcia

Post #6 Ocena: 0

2006-01-30 12:23 (19 lat temu)

klarcia

Z nami od: 15-09-2005

Baranek! no to widocznie nie byles w job center w Edinburghu! po co mialabym gadac glupoty, jezeli rzeczywiscie tam tak jest! Sluchaj! Anglia nie wszedzie jest taka sama! wiem, bo mieszkalam w 5 roznych miejcach na Wyspach.
klarcia

Do góry stronyOffline

asd

Post #7 Ocena: 0

2006-01-31 23:54 (19 lat temu)

asd

Z nami od: 31-01-2006

Z wydrukowanym kwitkiem interesujacej pracy ide do pracownika, ktory mnie rejestruje w bazie JCPlus, nastepnie daje mi formularze aplikacyjne i adresy pracodawcow. Mozna aplikacje zostawic u nich, mozna zawiezc do firmy. Ja wybralem ta druga opcje. Aplikacje zostawilem w firmie i dostalem prace. Nie wiem jak jest z NIN, pytali to podalem, bo mialem juz wczesniej. Generalnie w malych miasteczkach sa OK, bo i tak sie nudza, wiec ci pomoga :) Dzwonic moze kazdy.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,