MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Opiekun UK jak znaleźć dobry job i gdzie

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

khaine

Post #1 Ocena: 0

2006-01-04 01:15 (19 lat temu)

khaine

Z nami od: 04-01-2006

Proszę o opinie porady
Mam zamiar wyjechać do uk do pracy w uk jako opiekun, najlepiej (live in)
Pracowalem juz w ten sposób w Usa, mam bardzo dobry angielski i referencje z 2 poprzednich miejsc pracy. Powiedzcie jak oceniacie moje szanse w uk na dobrą prace w tym charakterze. Ofert jest wiele ale za 5.05 i w domach opieki. A mnie interesuja wyższe stawki i więcej niż 40h tyg.
Proszę o sugestie porady ew. ciekawe linki oferty
Z góry thx
PS
Moge pomóc w temacie praca w us (opiekun

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Maria3

Post #2 Ocena: 0

2006-01-14 15:52 (19 lat temu)

Maria3

Z nami od: 23-07-2005

Masz wielkie szanse,ale na początek nie marudź,poza tym z tego co ja wiem to właśnie w domach potrzebują opiekunów,tylko jest kwestia kontaktu z pracodawcąw miejscu .Przecież jak znasz dobrze angielski to nie widzę problemu. Zajrzyj na strony ,nawet się nie musisz bardzo wysilać bo znajdziesz od razu. jest pełno ogłoszen dla opiekunów w domu.
Ja obleciałam paru agentów i tak naprawdę to wszystko zależy od pracodawcy,Ja nie znam dobrze języka więc nie mogę się przebić ale nie poddaję się.Wyłożyłam wszystkie możliwe pieniądze na naukę języka angielskiego i nawet mi to idzie, bo jeśli chodzi okwalifikacje to mam zawodowe ale to mało no i mam trochę lat.Ty nie masz żadnych przeszkód bo masz już pojęcie o tej pracy i znasz język a to dużo. Powodzenia :-P gdybyś miał jakieś ciekawe rady chętnie usłyszę. no to do pracy!
Maria3

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,