Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

slonecz

Post #1 Ocena: 0

2010-03-08 18:48:33 (5 miesięcy temu)

slonecz

Kobieta

Z nami od: 12-11-2009

ja chyba bym cierpliwosci nie miala..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

bronka007

Post #2 Ocena: 0

2010-03-08 19:44:41 (5 miesięcy temu)

bronka007

Kobieta

Z nami od: 04-12-2008

E tam takie same czynnosci wykonujesz w domku.No jak sie trafi na normalnych ludzi co trzymaja porzadek to jest ok,a jak sie trafi na brudasow to przerabane.Ja trafilam na bardzo zadbany dom i ludzi

Do góry stronyOffline

Numer Skype

Bestia

Post #3 Ocena: 0

2010-03-08 20:14:04 (5 miesięcy temu)

Bestia

Kobieta

Z nami od: 16-12-2008

No to moze do rzeczy tu ma tez rejon. Slyszalam ze w moich okolicach biora funt 8 za godz.(poludniowo zachodni Londyn)

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2010-03-08 20:22:44 (5 miesięcy temu)

krakn

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2010-03-08 18:48:33, slonecz napisał(a):
ja chyba bym cierpliwosci nie miala..

cierpliwość to jedno, ale siły też.
jeszcze zależy jakie maja wymagania i czasami otrzymują porządek, bo często bywa tak ze wymagania w kosmos a syfi arze że masakra.

bywają też tacy którym nie zależy na czystych kątach i zaułkach futrynach itp , a są tacy co będą zaglądać pod obrzeże kibla czy tam kamień usunięty.
jak nie wyrobisz sobie kolejności co kiedy robisz to się nie wyrobisz.
Ja jak patrzę na Beate jak ona zapierdziela i jak jej robota ucieka z pod reki to oczami nie nadążam :-]:-]
Mieliśmy taką klientkę co przez 3 lata za nią wydzwaniała bo zamiast niej musiała 2 laski zatrudnić, i nie mogły się nadziwić jak ona się wyrabiała, a Beata zawsze dzwoniła że zostało jej kilkanaście minut i musi ściemniać, ale trzeba przyznać że dostała kiedyś taką szkolę u pewnej pani, że szkoda gadać, ale i dowiedziała się co kiedy i gdzie i są efekty.
Ale co by nie gadać sprzątanie to kurde ciężka robota, a jak nie masz dobrej chemii to masakra, jak ja nieraz widze jak te bieduliny klinerki zapierdzielają a dostają produkty z lidla to mnie aż trzęsie.
wielka mi firma klinerska z amatorskim sprzętem.
Beaty cennik to od 8-14 funtów przy regularnych sprzątaniach inne sprzątania mamy specjalnych klientów i tam są inne stawki 8-), zasadniczo poza nimi nie robimy sprzątań i podrzucamy zaprzyjaźnionym firmom.
pamiętam gdy siadywałem z kolegą na podwórku, widziałem ludzi o złotym sercu, i szubrawców przechadzającymi się miedzy nimi. la mujer buena esperanza que arriuanda realidad

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

doritos

Post #5 Ocena: 0

2010-03-08 22:11:36 (5 miesięcy temu)

doritos

Kobieta

Z nami od: 10-12-2009

Bardzo milo uslyszec z ust faceta ze sprzatanie to ciezka praca,dzieki Ci za to Krakn;)
If you always do what you always did,you will always get what you always got!

Do góry stronyOffline

izis25

Post #6 Ocena: 0

2010-03-08 22:38:25 (5 miesięcy temu)

izis25

Kobieta

Z nami od: 05-04-2009

Cytat:

2010-03-08 22:11:36, doritos napisał(a):
Bardzo milo uslyszec z ust faceta ze sprzatanie to ciezka praca,dzieki Ci za to Krakn;)

no naprawde milo! a z tymi ulotkami to musze sprobowac. a i czy srodki czystosci gabki scierki i wszelkie inne przybory do sprzatania trzeba niec swoje?

Do góry stronyOffline

ie2ox4

Post #7 Ocena: 0

2010-03-08 22:48:56 (5 miesięcy temu)

ie2ox4

Mężczyzna

Z nami od: 17-02-2009

A ja tak z ciekawości, z przymrużonym okiem, "...scieram kurze..." a skąd bierzesz tę kurę?

[ Ostatnio edytowany przez: ie2ox4 08-03-2010 22:49 ]

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8 Ocena: 0

2010-03-08 23:05:19 (5 miesięcy temu)

krakn

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2010-03-08 22:38:25, izis25 napisał(a):
Cytat:

2010-03-08 22:11:36, doritos napisał(a):

no naprawde milo! a z tymi ulotkami to musze sprobowac. a i czy srodki czystosci gabki scierki i wszelkie inne przybory do sprzatania trzeba niec swoje?

są dwie metody, zazwyczaj klienci kupją co potrzebujsz, ale to przy regularnym sprzątaniu.
minus jest to że masz am zwykłe nie zawsze dobre środki.

druga metoda kupujesz profesjonalne produkty, łatwiej sie pracuje.
no i do sprzątania typu endtanacy czyli po wynajęciu musisz mieć swój sprzęt (odkurzacz, ew gumę do mycia okien szyb itd) i swoje środki.

I nie dziękujcie bo jest ciężko a pot się leje, jak byście z nami popracowali to byście nas przeklinali :-]:-]:-]:-]

dlatego wiem że jest cholernie ciężko i trzeba pracować systemem inaczej będziesz poprawiać w zakamarkach 100 razy a na końcu klient ci powie że ci tyle nie zapłaci bo nie płaci za poprawki i w sumie ma racje
pamiętam gdy siadywałem z kolegą na podwórku, widziałem ludzi o złotym sercu, i szubrawców przechadzającymi się miedzy nimi. la mujer buena esperanza que arriuanda realidad

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Bestia

Post #9 Ocena: 0

2010-03-09 17:22:38 (5 miesięcy temu)

Bestia

Kobieta

Podbijam temat bo w dalszym ciagu nie bardzo wiem jakie sa stawki. Podpowiedzcie. Please! Ile mam powiedziec za dom two bedroom?

[ Ostatnio edytowany przez: Bestia 09-03-2010 17:24 ]

Do góry stronyOffline

osinka17

Post #10 Ocena: 0

2010-03-09 17:42:19 (5 miesięcy temu)

osinka17

Kobieta

umawiaj sie na godziny, a nie na bedroomy ;)
ja mam 1bedroom do sprzatania i nie moge wyrobic sie w 3 godziny, bo taki syf, a mam na przyklad 5 bedrooms i 3 godziny to stanowczo za duzo, a mam tam sprzatac 6godzin...

wejdz do mieszkania, popatrz na kuchnie czy syf, lazienke i powiedz ze do porzadnego sprzatania na poczatek potrzebujesz na przyklad 5 godzin, a pozniej 3 do utrzymania porzadku...

ja zawsze najpierw robie porzadne sprzatanie, np szoruje doslownie wszystko w kuchni 4 godziny, a potem reszte, po 2 tygodniach - jak juz dom doprowadziny do porzadku, to pracuje tylko 3-4 godziny w calym domu, co jakis cza mowie, ze musze powtorzyc glebokie sprzatanie itp....

u mnie stawki sa rozne, ale ja nie schodze ponizej 10f za godzine... mam referencje, doswiadczenie i coraz lepszy sprzet ;)
(zainwestowalam w profesjonalne srodki do sprzatania, sciereczki z mikrofibry, urzadzenie do mycia okien itp)
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Promy do Francji - już od £19!

Ceny już od £19 za samochód + 4 osoby. Sprawdź ceny i rezerwuj online!

Tanie ubezp. samochodowe

Polscy doradcy, najniższe ceny, opcja raty 0%; akceptujemy polskie zniżki!