Rok temu przez 4,5 miesiąca pracowałem w UK legalnie, miałem WRS. Po tym czasie kiedy wracałem do Polski byłem pewnien, że nie chce tam wracać w ogóle zapomniałem żeby zabrać ze sobą wszystkie papiery

Od miesiąca znów pracuje w UK, ludzie z firmy poprosili mnie o papiery z WRS, wypełniłem aplikację (początkowo miałem nie płacić Ł90, ale okzaało sie że musze podać im jakiś tam numer ktorego nie miałem) i odniosłem do biura, z ktorego zostala wyslana aplikacja.
Dzis dostalem list, poprostu odeslali mi te same papiery i dolaczyli kartke z tekstem:
Date: 02/09/09
Our reference number EU3532019140/001
Your reference number: (puste)
Thank you for application to register your employment under WRS. Unfortunately we are unable to process your application as the payment has rejected for the following reason:
Declined: Transaction Declined (super powod, wszystko wiadomo

You must inform your employer that your present application is not valid
We are therefore returning your aplication
The rules of the WRS are that you should apply to register your employment within one month os starting work
Dodam, ze sposobem platnosci mialo byc pobranie pieniedzy z karty,a ze wczesniej sporo nia placilem mozliwe ze po sfinalizowaniu wszystkich platnosci nie zostalo na niej te 90..
zatrudnilem sie 10,08,09 a ide do pracy w srode czyli 09,09,09 wiec troche boje sie ze po tym miesiacu moge miec jakies problem a nawet byc zwolniony. Co mi poradzicie drodzy forumowicze?