MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2005-09-26 18:21 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

[quote]I te ceny w PLN. Dramat! a jeszcze pol roku temu to jaka waluta sie poslugiwalas ?? drahma :-?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

borntobebored

Post #2 Ocena: 0

2005-09-26 20:12 (20 lat temu)

borntobebored

Z nami od: 12-07-2005

Z zasady nie odpisuje na anonimy, ale musze tu zrobic wyjatek celem wyjasnienie co mniej domyslnym o co mi chodzilo.

A zatem, nie wazne jaka waluta sie KIEDYS poslugiwalam. Wazne, ze zarobki w PLN nijak sie maja do tego ile taka wyplata jest warta przy kosztach utrzymania w UK.
Innymi slowy, 5900 PLN moze wygladac atrakcyjnie, porownujac je do realiow w Polsce, ale 1000 funtow nie jest zbyt zachecajace, jesli ktos chce mieszkac w Londynie.

Prosze uprzejmie o czytanie ze zrozumieniem.

Dziekuje.

Do góry stronyOffline

madziunia

Post #3 Ocena: 0

2005-10-06 13:13 (20 lat temu)

madziunia

Z nami od: 06-10-2005

witam ja tez jestem zainteresowna praca w Anglii, ale prawda jest taka, ze znajomi ktorzy tam wyjezdzaja zapominaj o nas. Moj brat pracuje w Warszawie mam mozliwosc zachaczenia sie tami załatwienia 1 osobie tam pracy jesli jestes zainteresowana to odpisz moj email yszka20lol@interia.pl">myszka20lol@interia.pl

Do góry stronyOffline

madziunia

Post #4 Ocena: 0

2005-10-06 13:15 (20 lat temu)

madziunia

Z nami od: 06-10-2005

witam ja tez jestem zainteresowna praca w Anglii, ale prawda jest taka, ze znajomi ktorzy tam wyjezdzaja zapominaj o nas. Moj brat pracuje w Warszawie mam mozliwosc zachaczenia sie tami załatwienia 1 osobie tam pracy jesli jestes zainteresowana to odpisz moj email yszka20lol@interia.plnull

Do góry stronyOffline

Swoop

Post #5 Ocena: 0

2006-01-03 20:52 (19 lat temu)

Swoop

Z nami od: 03-01-2006

Ale odgrzebałem posta, ale...

poszukuję pracy w Anglii a dokładnie w Shefield od 2 lutego br.
Znam angielski na poziomie komunikatywnym (nauka 7 lat).
Wykształcenie wyższe menedżerskie. Doświadczenie w pracy przy komputerach (sklep/serwis komputerowy) a obecnie jako "elektronik" serwisuje ATMy (bankomaty), komputery oraz serwery firmy Siemens.
kontakt: mierzejewski@poczta.fm">pmierzejewski@poczta.fm
Pozdrawiam Pawel

Do góry stronyOffline

Strona WWW

jabcon

Post #6 Ocena: 0

2006-01-18 07:29 (19 lat temu)

jabcon

Z nami od: 16-01-2006

Witam mam pytanie Mam zamiar wyjechac do Anglii marzec kwiecien Pracuje w Poznaniu we fabryce opon do formuly 1 Jest ciezko. Po prawdzie zarabiam 1800zl Ale ciezko jest ... Tak ciezko jest znalesc prace w Anglii? Mam mnustwo uprawnien tupowo magazynowych Odpiszczie Pozdro

Do góry stronyOffline

marttini6

Post #7 Ocena: 0

2007-05-21 13:05 (18 lat temu)

marttini6

Z nami od: 16-05-2007

hej, ja rowniez z chlopakiem szukamy pracy moze ktos wie cos wiecej to bylibysmy wdzieczni za info...on umie lepiej ode mnie jezyk wiec na pewno uda mu sie znalezc cos lepszego ale na dobry poczatek szukamy czegos w magazynach np. pakowaniw, ukladanie, sortowanie towaru chcemy wyjechac w polowie czerwca...

dzieki i pozdrawiam:-D
marttini6

Do góry stronyOffline

speedi2

Post #8 Ocena: 0

2007-06-23 17:51 (18 lat temu)

speedi2

Mężczyzna

Z nami od: 15-03-2007

Mam mnustwo uprawnien tupowo magazynowych Czyli jakich uprawnień? Ja pracuje w magazynie Morrison, nie przedstawiałem żadnych uprawnień (bo w sumie nie mam)prace dostałem po złożeniu aplikacji. Jeśli masz jakieś dokumenty z Polski to je przetłumacz chociaż Ja sądzę, że nie są one zbyt respektowane tutaj. Zazwyczaj i tak Cię wyślą na szkolenie. Ewentualnie na sam egzamin. Powodzenia

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Larry

Post #9 Ocena: 0

2007-06-23 22:02 (18 lat temu)

Larry

Z nami od: 09-06-2005

Hmmm.
Odpowiedziałeś na post wysłany daaaawno temu ;-)
Aczkolwiek system zatrudnienia nic się nie zmienił.

Cytat:

.......prace dostałem po złożeniu aplikacji. Jeśli masz jakieś dokumenty z Polski to je przetłumacz chociaż Ja sądzę, że nie są one zbyt respektowane tutaj.

I tak to jest.
Jeżeli nie masz "pleców", to składasz Application, a pracodawca na Swój sposób sprawdzi czy jesteś dla takowego przydatny.

Cytat:
Zazwyczaj i tak Cię wyślą na szkolenie. Ewentualnie na sam egzamin.
.....jeżeli pracodawca jest realny i myślący ;-)

.

[ Ostatnio edytowany przez: Larry 23-06-2007 22:04 ]

Świat stoi otworem, tylko ciężko znaleść odpowiednie drzwi :-)

Do góry stronyOffline

zielona_hakerka

Post #10 Ocena: 0

2007-07-01 21:32 (18 lat temu)

zielona_hakerka

Z nami od: 29-06-2007

cześć...jestem też z Wielkopolski..mieszkam w Bristolu.szukam tu pracy,bez ambicji,sprzatanie,opieka nad dziećmi lub wykładnie towaru....u mnie z językiem też jakos dziwnie.Wszystko rozumiem.pisze i czytam....z gadaniem maly problem,choc juz z anglikiem rozmawialam.o dziwo,zrozumial:-P.gdybys chciala napisac podaje ci maila:beatakasprzak32@interia.eu
pozdrawiwm
ZIELONA

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,