MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

SZukam pracy w ANGLI

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Szalona84

Post #1 Ocena: 0

2005-07-28 07:01 (20 lat temu)

Szalona84

Z nami od: 27-07-2005

Ucze sie w szkole ekonomicznej w zawodzie kucharz.Mam 21 lat w przyszłym roku,czyli 1 lipca 2006r chciała bym podjąć prace w londynie między 2..3..strefą wsumie podejme ja tam gdze będze ona możliwa .Jestem osoba spontaniczną,szaloną,uczciwą,szczerą..uwielbiam poznawać nowych ludzi ...Żadnej pracy się nie boje. Z zawodu tak jak już wczesniej wspominałam jestem Kucharzem ...Z miłą chęcia moge opiekować sie dziećmi poniewasz bardzo lubie to robić..Również chetnie zaopiekuje sie osobami starszymi,niepełnosprawnymi itp.Sprzątanie tez jest mile widzane..D :-) ...j.angielski nie jest moja dobra stroną,ale będe robic wszystko by nauczyć sie go jak najszybciej .Jeśli jesteście państwo zainteresowani moim Ogłoszeniem bardzo prosze o kontakt .Wiem ze mam jeszcze troche czasu ,ale wole sie upewnic wcześniej ,że moje ogłoszenie zostanie przez państwa Rozpatrzone pozytywnie...oto muj adres maill-- dania84@wp.pl :-)
SZALONA

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2005-07-29 07:40 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Salve,
Nic tylko wyslac dobre CV w jez, angielskim do
www.empchoice.co.uk
Oni tamn wprost szaleja za dobrymi kucharzami....

pozdrawiam

Gandalf de Grey

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2005-07-29 08:52 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie