|
|
---|---|
pasterz | Post #1 Ocena: 0 2008-12-12 17:30:23 (17 lat temu) |
Z nami od: 12-12-2008 |
Witam serdecznie,
Jak każdy wie, to bardzo specyficzny rodzaj pisma, z którym za dużo nie miałem wspólnego, dlatego też prosiłbym Was o zerknięcie i ewentualnie doradzenie co można by poprawić. Moje CV znajduje się pod tym adresem: http://www.5h.pl/CV_ENG.pdf Pozdrawiam, Szymon |
marcinb | Post #2 Ocena: 0 2008-12-12 17:56:59 (17 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
FrEnch
conteST drivING licence - building, configuring and administering computer networks and system hosts - professional cooking - professional salesman / sales assistant - Conscientious, self-motivated employee - Likes to work under pressure - A friendly team player with a flexible work approach - Willing to develop, acquire new skills and gain knowledge - Having own transport and willing to commute - Available for an immediate start - Ready to work full time on a permanent or temporary contract - Good language skills ciezko mi napisac czego poszukujesz bo tak naprawde nie napisales nic konkretnego. powyzsze to tylko przyklad, proponuje wrzucic w google'a nazwe zawodu i ''job description'' i potem poprosic znajomego tubylca o sprawdzenie cv. poz, Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
Post #3 Ocena: 0 2008-12-12 18:26:05 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Gafa111 | Post #4 Ocena: 0 2013-10-16 12:50:40 (12 lat temu) |
Z nami od: 11-08-2013 Skąd: brak |
Czesc, nigdy nie pisalem angielskiego cv. Dzis jestem zmuszony bo musze je wieczorem zaniesc do pracodawcy - mam sprzatac. Nie mam doswiadczenia, sama szkola. Moglibyscie mi to ocenic, napisac co tu dodac lub odjac aby wyszlo w miare?
Imie Nazwisko Adres Telefon Profile Inexperienced man who is just starting his career. The person who want to learn and know more. Punctual, honest and EDUCATION 2006 - 2009 - Polish secondary school with passed the series of polish Matura Exams which are comparable to A1 level in CERF scale. EXPERIENCE No work experience without talking account of some seasonal jobs. SKILLS LANGUAGES Polish - native English - basic i tu nie wiem co jeszcze napisac.. Co uwzglednic a co nie. Czytalem, zeby unikac typowych dla polskich cv zwrotow typu komunikatywny, gdyz nie do konca wiadomo co to do konca znaczy (rozmowny gbur, ktory mysli ze jest komunikatywny czy cichy ale dobrze dogadujacy sie z ludzmi facet). W ogole mam problem z napisaniem czegokolwiek wiecej, te moje cv zajmuje mi pol strony ![]() Byloby mi bardzo milo, gdybyscie mi pomogli. Dopiero rozpoczynam swoja kariere tutaj w Brytanii i potrzeba mi troche malych podpowiedzi ![]() |
AndrzejW | Post #5 Ocena: 0 2013-10-16 17:11:10 (12 lat temu) |
Z nami od: 04-04-2007 Skąd: Grays |
Cytat: ... Profile Inexperienced man who is just starting his career. The person who want to learn and know more. Punctual, honest and ... and what? Cytat: EXPERIENCE No work experience without talking account of some seasonal jobs. raczej tAKing a poza tym - jak nie ma o czym pisac - pisz cokolwiek. Seasonal jobs as - a - b - c |
|
|
Diabolique | Post #6 Ocena: 0 2013-10-16 20:58:31 (12 lat temu) |
Z nami od: 19-09-2013 Skąd: Lorien |
Cytat: and what?
responsible? ; ) Cytat: Imie Nazwisko
Adres Telefon date of birth: - profile: I regard* myself as a responsible, honest and ambitious individual. I am eager to improve my working skills. I learn quickly any new task that I am given and fit in well within any new working environment. education: 2009- Secondary School (GSCE) experience: Cytat: Seasonal jobs as
- a - b - c interest in/ hobby: - *** P.S To pominac: Cytat: No work experience without talking account of some seasonal jobs.
Cytat: Inexperienced man who
Ogolnie- krotko, zwiezle, i na temat. Tylko najwazniejsze informacje, bez szczegolow na temat matury; ) * Anglik mi tu podpowiada, ze on by uzyl consider zamiast regard. [ Ostatnio edytowany przez: Diabolique 16-10-2013 21:11 ] Inter arma enim silent leges.
|
Gafa111 | Post #7 Ocena: 0 2013-10-16 23:41:20 (12 lat temu) |
Z nami od: 11-08-2013 Skąd: brak |
@AndrzejW
and... hard working akurat wpisalem i taking, taking - literowka ![]() @Diabilique date of birth nie wpisywalem. Wyczytalem na paru stronach ktorymi sie kierowalem ze jest to czasami zbedna informacja. Co do profile to dzieki za ubranie tego w ladniejsze słowka. Education i experience pozostalo bez zmian tak jak i profile bo niestety przeczytalem posty juz po powrocie z interview ale dokonam korekt. Hobby nie wpisywalem ale za to dodalem rubryczke skills no i przeszlo-jutro zaczynam. ![]() dziekuje za pomoc. Na pewno skorzystam z porad i sorry za bledy i brak przecinkow - pisze z telefonu i poprawne napisanie zajeloby mi wieki ![]() |
JustiS | Post #8 Ocena: 0 2013-10-17 00:17:11 (12 lat temu) |
Z nami od: 09-07-2006 |
Nie uzywaj negatywnych zwrotow typu
Inexperienced w cv. W CV najwazniejsze jest doswiadczenie zawodowe- miales prace dorywcze. Jak poprzednicy juz napisali wymien w punktach daty, stanowiska I krotki opis tego co robiles. Jak nie wiesz co to znajdz ogloszenie o prace na podobne stanowisko I skopiuj. Nie pisz skills osobno, wrzuc jezyki do profilu. [ Ostatnio edytowany przez: JustiS 17-10-2013 00:20 ] |
ChrisCov | Post #9 Ocena: 0 2013-10-17 10:53:10 (12 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2008 Skąd: Coventry, West Midlands |
Daty urodzin się nie wpisuje, czyli dobrze było. To informacja z brytyjskiego uniwersytetu.
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better
|
|