MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pełen zapału hydraulik! Pomocy!

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Wiesio57

Post #1 Ocena: 0

2005-07-13 10:07 (20 lat temu)

Wiesio57

Z nami od: 13-07-2005

Witam mam dylemat.W zeszłym miesiącu zwolnili mnie z pracy jednak nie przejąłem się tym zbytnio gdyż myślałem że praca za granicą jest na wyciągnięcie ręki, okazuje się że nie dla mnie. Nie znam Angielskiego, poza tym mam 57 lat ,(nie posiadam niemieckiego paszportu, więc nie moge liczyć na legalną pracę np. w holandii) nikt nie che patrzeć na moje kwalifikacje i duże doświadczenie " Za stary usłyszałem w słuchawce" nawet do pracy w sadownictwie !!! Czuje że nie mam szans, a pieniądze są mi teraz potrzebne jak nigdy. Czy macie może jakieś oferty? Nawet do sadów, zbierania truskawek, jabłek, itp. Co prawda Elza zamieściła tu jakąś oferte ale niestety nie w polskim języku.Prosze o pomoc.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2005-07-13 10:10 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Wiesio57

Post #3 Ocena: 0

2005-07-13 10:21 (20 lat temu)

Wiesio57

Z nami od: 13-07-2005

Widzisz, problem w tym żę większość moich znajomych albo ma pracę albo jest na wymarzonej emeryturze i ona mu wystarczy.( o znajomości języka nie wspomne, bo kiedy ja chodziłem do szkoły to uczono rosyjskiego, a ten na chwile obecną jest mało przydatny :( ) Niestety ja dość późno założyłem rodzinę i wiadomo że pieniądze są potrzebne non stop. Dlatego usilnie szukam pracy za granicą niekoniecznie w swoim zawodzie ale chociażby przy zbiorach, ale jak narazie naprawdę miernie mi to wychodzi.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,