Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:
Przeglądaj forum |
Działem "Praca, Formalności, itp" opiekują się: AGALON, Richmond, stokesay |
|
Strona główna » Praca, Formalności, itp » czy to jest wiarygodne ogloszenie...? |
| Autor | (Odpowiedzi: 9) |
|---|---|
| lussi100 | Post #1 2008-09-03 12:27:20 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 22-01-2007 Skąd: stoke-on-trent |
Dodatkowe zajęcie w domu. Adresowanie kopert dla angielskiej firmy mailingowej. Zarabiasz 1,60f na jednej kopercie. Ile wyślesz, tyle zarobisz. Wszystko zależy od Twojego zaangażowania. Jeżeli jesteś zainteresowany proszę o wysłanie koperty na podany niżej adres - do środka włóż 2 kopertę zaadresowaną do siebie i znaczek. Dostaniesz wówczas informacje bezpośrednio od firmy i kartę zgłoszeniową.
A.D 23 FARM AVENUE SW16 2UT, STREATHAM, LONDON Oferta ważna na całą Anglię. Proszę nie przysyłać zgłoszeń z Polski |
| piekar10 | Post #2 2008-09-03 12:46:53 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 08-06-2006 Skąd: sevenoaks |
nie
|
| daggerss | Post #3 2008-09-03 12:48:03 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 21-03-2008 Skąd: zaczarowana kraina |
Jak dla mnie to zawsze takie oferty smierdza jakims podstepem...
Tak jak ktos madry kiedys powiedzial, cytuje: "..." koniec cytatu :):)
|
| lussi100 | Post #4 2008-09-03 12:49:54 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 22-01-2007 Skąd: stoke-on-trent |
dzieki za odp, tak mi sie nudzi czasami w domku, ze zastanawialam sie nad tym....
|
| daggerss | Post #5 2008-09-03 12:51:26 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 21-03-2008 Skąd: zaczarowana kraina |
Work Hard P R
35 Farm Avenue Streatham, London, SW16 2UT Tel: 020-8769-6713 To znalazlam w necie, mozesz zadzwonic i sie dowiedziec... to mi na dom prywatny wyglada. na innej stronie znalazlam to samo ogloszenie z adresem mejlowym To ten adres: aaaaaaaaaaaaaaaaa@o2.pl Jakis podejrzany... i jeszcze cos takiego znalazlam: Dodał:Doniece mail:annasz_82@o2.pl Edit.:Funkcja edytuj! Tak jak ktos madry kiedys powiedzial, cytuje: "..." koniec cytatu :):)
|
| lussi100 | Post #6 2008-09-03 13:00:29 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 22-01-2007 Skąd: stoke-on-trent |
sprawdzilam na mapie sat, masz racje, to jest prywatny domeczek, nastepni oszusci...dzieki za pomoc
|
| daggerss | Post #7 2008-09-03 13:01:05 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 21-03-2008 Skąd: zaczarowana kraina |
nie ma problemu :)
tajemnica zostala odkryta :) Tak jak ktos madry kiedys powiedzial, cytuje: "..." koniec cytatu :):)
|
| lussi100 | Post #8 2008-09-03 13:03:42 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 22-01-2007 Skąd: stoke-on-trent |
Cytat: 2008-09-03 13:01:05, daggerss napisał(a): nie ma problemu :) tajemnica zostala odkryta :) |
| daggerss | Post #9 2008-09-03 13:04:16 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 21-03-2008 Skąd: zaczarowana kraina |
nie, w zwyczajni niezwyczajni :):)
Tak jak ktos madry kiedys powiedzial, cytuje: "..." koniec cytatu :):)
|
| krakn | Post #10 2008-09-05 00:04:54 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: London |
nie rozumie po co komuś płacić az 1,60 za jedna kopertę jak zwykła drukarka laserowa, wypluje kilkanaście w minute, a specjalistyczne drukarki potrafią i kilkaset kopert zaadresować.
Kto dziś adresuje ręcznie koperty?? Nie ma mnie, no chyba że masz duże cycki to pisz ;)
|