MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Potrzebuję rady czy warto:)

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2005-06-19 21:08 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Witam.Potrzebuję rady.Wraz z kuzynem zamierzamy wyjechać do UK, mamy propozycję od kolesia, który napisał nam w odpowiedzi że gwarantuje nam pracę, ale po zakończeniu specjalnego kursu, który kosztuje 600 funciaków, ale uwaga:on opłaci kurs a my mamy mu za niego oddać dopiero jak zaczniemy pracę w szesciomiesięcznych ratach po 100 funtów.Nie wiem czy to jest możliwe i wogóle czy coś tu nie cuchnie.Jeśli ktoś miał podobne propozycje bądz coś kolwiek może poradzić błagam ludzie napiszcie mi na maila:stifler@in-net.pl
Z góry dzięki ogromne za każdy list.
Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2005-06-20 06:46 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Cześć to znowu ja czyli osoba pisząca poprzednią wiadomość, otóż napisałem do tego pracodawcy aby wysłał mi umowę gwarantującą pracę po kursie, oraz że to właśnie on ma załatwić robote i że ten kurs zaczne spłacać dopiero po rozpoczętej tam pracy.Odpiszcie co o tym myślicie, wyjazd bym miał za niecąłe 3 tygodnie i nie chcę stracić tej szansy.Odpiszcie.Pozdrawiam, odpisujcie nawet na tym forum jeśli problem maila posłać.Z góry dzięks za każdy post:)PA

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,