Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Praca, Formalności, itp » prosze o porade!!!!

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Praca, Formalności, itp" opiekują się: Redakcja, stokesay

Strona główna » Praca, Formalności, itp » prosze o porade!!!!

Nowy tematNowy post

Strona 2 z 0 - [ przejdź do strony: ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 0
stokrotka_monika

Post #1

2008-06-17 19:00:04 (4 miesiące temu)

stokrotka_monika

Kobieta

Z nami od: 23-09-2007

z tego co widz ena forum to nie tylko ja mam taki problem ale troche mnie przerazila jedna wypowiedz ze te cale biuro CAB nie dziala tak szybko i skutecznie jak ja slyszalam. to w takim wypadku do kogo tu sie zglosic...????:-(

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Tlumacz_Ania

Post #2

2008-06-17 19:58:06 (4 miesiące temu)

Tlumacz_Ania

Kobieta

Moderator

Z nami od: 17-04-2007

Moniko,

Mysle, ze najlepiej zrobisz udajac sie do CAB i poprosisz ich o pomoc. Jezeli ich interwencja nie przyniesie pozadanych skutkow to moga Ci pomoc skierowac sprawe do Sadu Pracy. Przysluguje Ci tlumacz na rozprawie (musisz o niego poprosic). Mozesz tez miec osoby towarzyszace. Sad nie moze zmusic szefowa do przeprosin ani naprawic tego zlego swoim zlym slowem i nieprzychylnym nastawieniem, jedyne co moze zrobic to wydac jej nakaz zaplacenia Ci zaleglych pieniedzy. W sadzie nie bedziesz musiala sie z nia widziec oprocz samej rozprawy - poczekalnie sa oddzielne dla obu stron.
Druga opcja to walczyc samemu tzn. udac sie do prawnika, czasami prawnicy pobieraja oplaty typu £25 - £50 za napisanie pojedynczego "mocnego" listu do dugiej strony.

Na Twoim miejscu spisalabym wszystkie fakty, wydarzenia, jasno i rzeczowo, zeby przedstawic sprawe CAB po powrocie do Anglii.

Do góry stronyOffline

stokrotka_monika

Post #3

2008-06-17 20:44:04 (4 miesiące temu)

stokrotka_monika

Kobieta

Z nami od: 23-09-2007

dzieki Aniu, tak wlasnie zamierzam zrobic cos po powrocie bo na pewno tego nie zostawie tylko teraz nie wiem co zrobic zeby zmusic ja do przelewania mi pieniedzy na konto. bo sama przyznasz ze skrzynka pocztowa to jest bardzo zly pomysl a poza tym moj maz w lipcu przyjezdza do mnei i wtedy juz wogole nikt nie bedzie tego kontrolowal czy pieniadze sa czy nie.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 2 z 0 - [ przejdź do strony: ] - Skocz do strony