Dyskusje z Vitkiem.
ten sie nazywa ''Co to oznacza'' i NIE dotyczy personalnych relacji z jakimkolwiek z forumowiczow.
|
Strona główna » Praca, Formalności, itp » co to oznacza?? |
| Autor | Strona: 3 z 3 |
|---|---|
| marcinb | Post #1 2008-06-11 14:54:16 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark |
prosze zalozyc osobny post pt:
Dyskusje z Vitkiem. ten sie nazywa ''Co to oznacza'' i NIE dotyczy personalnych relacji z jakimkolwiek z forumowiczow. Grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference.
|
|
|
| szajnerka | Post #2 2008-06-11 15:55:04 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 28-03-2007 |
Popieram w 100%
|
|
|
| vitek | Post #3 2008-06-11 16:07:26 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 19-06-2007 Skąd: Yorks |
Cytat: 2008-06-11 14:50:25, ania78 napisał(a): przepraszam, ze sie wtracam, ale skoro piszecie, ze vitek moglby kogos urazic swoimi wypowiedziami, naskakujac na niego takimi wypowiedziami urazacie jego. Nie lepiej poprostu pominac jego wypowiedzi, niz prowadzic bezsensowna dyskusje NIE NA TEMAT? Obrazacie sie nawzajem. Tylko, ze vitek jest jeden, a naskakujacych na niego kilkunastu. Bo widzisz oni tylko w kupie są mocni. Tacy panowie jak catch, steve, marcin. G... mają do powiedzenia ale silą się na obrońców rzekomo obrażonych... żałosne. Myślą pewnie że jak mi nabluzgają to się rozpłaczę... panowie zrozumcie ja was olewam, fakt że niepotrzebnie prowadzę z wami dyskusję, więc definitywnie wypisuję się z wątku, pa Work is the curse of the drinking class
|
|
|
| Catch | Post #4 2008-06-11 16:22:05 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 29-06-2007 Skąd: Gravesend |
Cytat: 2008-06-11 16:07:26, vitek napisał(a): Cytat: 2008-06-11 14:50:25, ania78 napisał(a): przepraszam, ze sie wtracam, ale skoro piszecie, ze vitek moglby kogos urazic swoimi wypowiedziami, naskakujac na niego takimi wypowiedziami urazacie jego. Nie lepiej poprostu pominac jego wypowiedzi, niz prowadzic bezsensowna dyskusje NIE NA TEMAT? Obrazacie sie nawzajem. Tylko, ze vitek jest jeden, a naskakujacych na niego kilkunastu. Bo widzisz oni tylko w kupie są mocni. Tacy panowie jak catch, steve, marcin. G... mają do powiedzenia ale silą się na obrońców rzekomo obrażonych... żałosne. Myślą pewnie że jak mi nabluzgają to się rozpłaczę... panowie zrozumcie ja was olewam, fakt że niepotrzebnie prowadzę z wami dyskusję, więc definitywnie wypisuję się z wątku, pa oj vitku masz racje wujek rydzyk i ciotka jarek mnie wychowali dobrze że jesteś taki jak palikot twoje 3 grosze pomagają wszystkim wiem że z twoją miłością moim chamstwem nie wygram pamiętaj jedno ZAWSZE MASZ RACJĘ pozdrawiam [ Ostatnio edytowany przez: Catch 11-06-2008 16:22 ] |
|
|
| Cosmique | Post #5 2008-06-11 17:01:26 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 03-06-2007 Skąd: Londyn |
Vitek i Ania78 nie badzcie zalosni.
Vitek, nie sprowadzaj rozmow do poziomu podworkowego, piszac ze jestesmy "mocni w kupie". Napisalem jako pierwszy ze nie podobal mi sie twoj komentarz i jakbys mial troche kultury i dystansu do siebie to albo bys to olal albo pokazal ze jestes madrzejszy i ustapil glupszemu (czytaj: mnie) mowiac ok, masz racje. i bylby koniec gadki. Ale nie, widocznie jestes osoba ktora nie znosi krytyki i cokolwiek by sie o Tobie nie powiedzialo i jakkolwiek by to nie bylo zgodne z prawda, racji pewnie bys nie przyznal. Niepotrzebnie sam ciagniesz rozmowe znizajac jej poziom, a to ze inni mnie wsparli komentarzami nie oznacza ze szukalem grupki by na ciebie naskakiwac. Aniu jesli myslisz ze ta dyskusja to takie naskakiwanie na kogos "bo w grupie razniej" to sie grubo mylisz. po prostu inni ludzie podzielili moje zdanie, tak bywa! ale nikt tu sie grupowo nie czepia ot by sie czepiac. Daje wam druga szanse ustapic glupszemu, powiedzcie "niech Ci bedzie Cosmique, w dupie mam co mowisz" i bedzie koniec gadki. w w w . m y s p a c e . c o m / c o s m i q u e d j
|
|
|
| stokesay | Post #6 2008-06-11 18:27:13 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 30-05-2007 Skąd: Nuneaton |
Ja to zakoncze. Forumowicz uzyskal odpowiedz, temat mozna smialo zamknac.
Pozdrawiam wszystkich Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu :]
|
|
|