MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 4 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

duk1972

Post #1 Ocena: 0

2008-10-25 21:27:44 (17 lat temu)

duk1972

Mężczyzna

Z nami od: 24-10-2008

ok ten kurs i tym podobne maja na celu przygotowac cie (kogos) do egzaminu z 17th edition lub testing and inspection jak zdasz te egzaminy zapiszesz sie do odpowiedniej organizacji to mozesz spokojnie odbierac swoje prace i innych.:-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

andy7373

Post #2 Ocena: 0

2008-11-11 13:52:00 (17 lat temu)

andy7373

Mężczyzna

Z nami od: 11-11-2008

hejka
Bylem na kursie przygotowujacym do 17th Edition i egzamin zdalem bez zadnego ale. kurs prowadzony w jezyku polskim, i niezbedne materialy ulatwiaja znacznie cala sprawe. Polecam
www.a-bart.com
Ja bylem na kursie w Swindon, ale maja byc prowadzone rowniez w innych miastach.

Do góry stronyOffline

roztocz

Post #3 Ocena: 0

2008-11-11 17:37:12 (17 lat temu)

roztocz

Mężczyzna

Z nami od: 23-05-2007

ostatnio zamowilem do firmy w ktorej pracuje PAT Testing, do przetestowania sa 2 budynki 3 pietrowe, wypelnione ludzmi pracujacymi na komputerach wiec sprzetu do przetestowania cala masa (przewiduje tak ok. 3000 wtyczek), elektryk bierze za to
2.25 ZA KAZDA WTYCZKE! a prawo wymaga przeprowadzania takich testow CO ROKU! latwo policzyc jak bardzo oplaca sie byc elektrykiem
Praca - to bardzo prymitywny sposob spedzania czasu.

Do góry stronyOffline

dominika-essex

Post #4 Ocena: 0

2008-11-11 19:34:18 (17 lat temu)

dominika-essex

Kobieta

Z nami od: 19-10-2007

Cytat:

2008-11-11 17:37:12, roztocz napisał(a):
ostatnio zamowilem do firmy w ktorej pracuje PAT Testing, do przetestowania sa 2 budynki 3 pietrowe, wypelnione ludzmi pracujacymi na komputerach wiec sprzetu do przetestowania cala masa (przewiduje tak ok. 3000 wtyczek), elektryk bierze za to
2.25 ZA KAZDA WTYCZKE! a prawo wymaga przeprowadzania takich testow CO ROKU! latwo policzyc jak bardzo oplaca sie byc elektrykiem

Bardzo sie oplaca ;-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

vitek

Post #5 Ocena: 0

2008-11-11 19:45:34 (17 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Nigdy nie rozumiałem jak to jest że sprzęt elektr. w firmach trzeba co roku testować na bezpieczeństwo itp. a dokładnie taki sam sprzęt w domu mogę używać 30 lat i nie muszę robić żadnych testów.
Dla mnie nonsens, no ale elektrykom trzeba dać jakieś zajęcie ;-)
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

roztocz

Post #6 Ocena: 0

2008-11-12 12:43:21 (17 lat temu)

roztocz

Mężczyzna

Z nami od: 23-05-2007

Cytat:

2008-11-11 19:45:34, vitek napisał(a):
Nigdy nie rozumiałem jak to jest że sprzęt elektr. w firmach trzeba co roku testować na bezpieczeństwo itp. a dokładnie taki sam sprzęt w domu mogę używać 30 lat i nie muszę robić żadnych testów.
Dla mnie nonsens, no ale elektrykom trzeba dać jakieś zajęcie ;-)

jak Ciebie w domu prad "popiesci" to na Twoja wlasna odpowiedzialnosc a jak w pracy ... to juz zupelnie inna historia, firma moze za to slono zaplacic
Praca - to bardzo prymitywny sposob spedzania czasu.

Do góry stronyOffline

seb2703

Post #7 Ocena: 0

2009-02-11 18:23:10 (16 lat temu)

seb2703

Mężczyzna

Z nami od: 11-02-2009

Sprawdzilem strony wilmowski.com i a-bart.com. Czy myslicie, ze mozna zdac 17th Edition znajac slabo angielski? a-bart.com twierdzi, ze 75% kursantow deklaruje slaba znajomosc ang.
I jeszcze ciekawostka. Czytajac tam opinie bylych kursantow zorientowalem sie, ze sa jakies podobne (prawie identyczne). Malo tego, u a.bart.com opinia podpisana jest Michal Wilmowski a u wilmowski.com pod prawie identyczna opinia jest podpis A. Bartkowiak! O co tu chodzi?

Do góry stronyOffline

damian73

Post #8 Ocena: 0

2009-02-19 12:18:30 (16 lat temu)

damian73

Mężczyzna

Z nami od: 19-02-2009

:-D Na pytanie wilmowski ws a-bart muszę powiedzieć ze bylem na obu kursach 17th edition :-] z tym ze u wilmowskiego tylko te darmowe 15min i zrezygnowałem (zresztą jeszcze 2 osoby razem ze mna) później wszyscy spotkaliśmy się na kursie a-bart i jestem zadowolony zdałem za pierwszym razem i to się liczy.
Pozostaje pytanie o znajomość j.angielskiego,osobiście mój ang jest na poziomie komunikatywnym ale były osoby na kursie które znały język angielski lepiej i gorzej.Reasumując ja polecam a-bart ale o tym sami się przekonacie. :-D
Jeżeli macie jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem piszcie na damian73_1973@tlen.pl

Do góry stronyOffline

Rmarcin

Post #9 Ocena: 0

2009-02-19 13:18:16 (16 lat temu)

Rmarcin

Mężczyzna

Z nami od: 19-02-2009

Witam wszystkich!
Ja natomiast bylem u Arka (www.a-bart.com)w Swindon na kursie dla elektryków początkujących i 17th edycja muszę powiedzieć ze wszystko przebiega bezboleśnie konkretnie prowadzone zajęcia.
Ja jestem elektrykiem z polskimi uprawnieniami, po tym kursie i egzaminie mam uprawnienia angielskie a kurs dla początkujący przyda się każdemu kto zaczyna prace w Anglii jako elektryk.
Spotkałem na zajęciach ludźmi którzy przyjechali z bardzo daleka Manchesteru,Peterborough,Southampton itd myślę ze to o czymś świadczy.Na pewno pójdę jeszcze na kurs Testing and Inspection
Powodzenia!!Marcin

Do góry stronyOffline

Pogroszewski

Post #10 Ocena: 0

2009-06-18 13:08:27 (16 lat temu)

Pogroszewski

Kobieta

Z nami od: 18-06-2009

WITAM WSZYSTKICH . KILKA MIESIECY TEMU BYLEM NA KURSIE W LONDYNIE NA ACTON. ZAJECIA PROWADZI 2 POLAKOW, BARDZO DUZE DOSWIADCZENIE I WIEDZA, CO KTOS WYMYSLIL JAKIES PYTANIE DOTYCZACE ELEKTRYKI PROWADZACY ZNALI ODPOWIEDZ NP. ( CZY MOZNA WG PRZEPISOW ZAMONTOWAC FUSE BOARD POD WANNA ?? ) ; ) DUZO POZYTYWNEGO SMIECHU I LUZNA ATMOSFERA . SPORO MATERIALU NA SAMYM KURSIE I PODCZAS PRACY W DOMU. KOLEGA BYL W ANGIELSKIM CENTRUM I PRZEKLINA ZE WCZESNIEJ NIE TRAFIL NA TYCH CHLOPAKOW .
POLECAM ZAPISAC SIE ODRAZU NA KURS "PART P " CZYLI TO ZE WYDAJESZ CERTYFIKATY Z NUMEREM SERYJNYM . JEDYNIE CO MI SIE NIE PODOBALO TO ZE TRZEBA SIE TAK JAKBY PROSIC O MIEJSCE NA KURSIE I NIE MOZNA POPROSTU PRZYJSC W NIEDZIELE - TRZEBA BYC NA LISIE ZAPISANYM WYSLAC ZGLOSZENIE ITD .

POWODZENIA ; )

GRZEGORZ

Uwaga moderatora: prosze nie pisac z wlaczonym caps lockiem.

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,