MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Praca na wakacje- fotograf

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2005-06-07 21:25 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

hej, mam kilka pytań co do mojego ewntualnego wyjazdu:
1) jestem fotografem ale na prace w zawodzie chyba nie mam co liczyć czy się myle? Znalazłem jakieś oferty pracy w minilabach ale nic odnośnie zarobków, może ktoś się orientuje ile da się zarobić, oprócz robienia fotek znam też bardzo dobrze photoshopa, znam się na sprzęcie studyjnym i takie tam.
2)chciałbym wyjechać na trzy miesiące wakacji po sesji razem z trzema moimi znajomymi, pytanie brzmi jakie jest prawdopodobieństwo że znajdziemy prace w jednym miejscu? czy w ogóle ją znajdziemy? wszyscy znamy angielski dość dobrze (FirstCertificate, ale to chyba mało).
3)czy opłaca się jeszcze wyjeżdżać tak późno?
Rozumiem że podejmuje ryzyko ale jestem dość zdesperowany (jak wszyscy chyba), znalazłem kilka ofert ale najlepiej to chyba osobiście wpaść do firmy i pogadać.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

deedee

Post #2 Ocena: 0

2005-06-14 13:07 (20 lat temu)

deedee

Z nami od: 07-06-2005

ok, wezmę każdą robote... MOże ktoś coś ma?

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2005-06-22 11:31 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

jestem poczatkujacym fotografem jednak znam sie co nie co na tym niemam aktualnie takiego dobrego i markowego sprzetu ale bym byl sklonny jednak chcialbym wiedizec jak to wszystko bedize wygladac prosze pisac mi na meil dlaciebiewszystko1@interia.pl jezeli panstwo byliby zainteresowani

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,