odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Anonim |
Post #1 Ocena: 0 2005-05-23 16:33 (20 lat temu) |
Anonim
|
Bardzo prosze o rady osoby pracujace lub majace konkretne informacje na temat pracy nauczyciela w angielskiej szkole.
Moja siostra jest mgr historii ,dobra znajomosc angielskiego,kilkanascie lat praktyki w zawodzie i szuka pracy jako n-l w Anglii,najchetniej w szkole podstawowej lub miedzynarodowej dla dzieci obcokrajowcow.
Prosze o konkretne rady,czyli jak krok po kroku zalatwiac zalegalizowanie pracy,czy najpierw szukac pracodawcy(jak i gdzie najlepiej) czy wpierw nostryfikowac dyplom?
Czy ktos z Was lub Waszych znajomych pracuje w szkole z polskimi kwalifikacjami i zechce podzielic sie ze mna informacjami.Bede serdecznie wdzieczna za kazda rade.Sara
|

|
 |
|
|
Anonim |
Post #2 Ocena: 0 2005-05-28 22:00 (20 lat temu) |
Anonim
|
Jak masz skonczone studia to z praca nie ma problemu, tylko, ze moze nie w szkole a w przedszkolu na poczatek. Mam kolezanke, ktora nie zna dobrze angielskiego ale ma skonczone studia i przetlumaczony dyplom i potwierdzenie z ministerstwa edukacji w polsce o wiarygodnosci dyplomu. Niedawno rozpoczela prace. Czyli - przetlumacz wszystkie dokumenty i jezeli angielski masz naprawde dobry to warto zaczac szukac. Jest duzo ofert. Powodzenia.
|

|
 |
|
|
Post #3 Ocena: 0 2005-05-29 19:13 (20 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
|
Post #4 Ocena: 0 2005-06-02 15:52 (20 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
Anonim |
Post #5 Ocena: 0 2005-06-03 13:46 (20 lat temu) |
Anonim
|
zastanow sie dobrze ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) czy tego chcesz
|

|
 |
|
|
tunia17 |
Post #6 Ocena: 0 2006-05-20 07:58 (19 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 |
dostalam Qualified Teacher Status i wlasnie rejestruje sie w GTC. Mam mgr z filologii polskiej; mgr z filologii angielskie; podyplomowke z edukacji europejskiej i socjoterapii. Nie wiem jak sie zabrac do szukania pracy. oczywiscie jestem zarejestrowana w agencjach. ale nie wiem czy zaczac od teaching assistant? czy cos innego mim poradzicie. nie znam brytyjskiego systemu edukacji ze strony praktycznej wiec nie wiem czy od razu bym sie odnalazla. czekam na wasza pomoc i rady. beata.
|

|
 |
|