MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Twoja najgorzej wspominana praca w UK?!

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kati-kat

Post #1 Ocena: 0

2007-11-12 08:11 (18 lat temu)

kati-kat

Kobieta

Z nami od: 19-09-2007

tak sobie wlasnie myslalam...wielu z nas zaczynalo od jakichs okropnych fabryk i takich tam... jaka byla wasza najgorsza praca w UK??
always look forward.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

marta75

Post #2 Ocena: 0

2007-11-12 08:51 (18 lat temu)

marta75

Kobieta

Z nami od: 09-11-2007

moze nie najgorsza ale najciezsza - 1994-95 pizza hut. samodzielne prowadzenie kuchni w restauracji pizza hut - otwieranie restauracji, przygotowanie wszystkich skladnikow do pizzy, spodow, dostawy towaru, przygotowanie pieca, robienie zamawianych potraw, zmywanie naczyn, uzupelnianie skladnikow, zamykanie i sprzatanie kuchni. mialam wtedy 20 lat i od marca 95 bylam w ciazy - nie bylo wesolo ale napewno sympatycznie i ciekawie bo kazdy pracownik byl innej narodowosci. w sumie mile wspominam choc pot po tylku ciekl i czasami zasypialam w domu w uniformie. pozdrawiam
co mnie nie zabije to mnie wzmocni...

Do góry stronyOffline

roztocz

Post #3 Ocena: 0

2007-11-12 09:46 (18 lat temu)

roztocz

Mężczyzna

Z nami od: 23-05-2007

Chelsea Foot Ball Club praca w ochronie podczas meczy, zima zeszlego roku, 10-ci godzinne zmiany, przez wiekszosc czasu na zewnatrz, brrrrrrrrrrrrr + angielscy kibice :-|
Praca - to bardzo prymitywny sposob spedzania czasu.

Do góry stronyOffline

kati-kat

Post #4 Ocena: 0

2007-11-12 20:14 (18 lat temu)

kati-kat

Kobieta

Z nami od: 19-09-2007

ja najgorzej wspominam prace w fabryce "walkers" 12 godzinne zmiany w okropnym goracu i smrodzie. przez prawie rok nie tknelam sie chipsow (albo crisps'ow - jak kto woli) :)80%pracujacych dookola to czarni i to do tego chyba zebrali tam tych najbardziej leniwych...dobrze,ze juz nigdy tam nie wroce!
always look forward.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Marta_Dartford

Post #5 Ocena: 0

2007-11-16 09:31 (18 lat temu)

Marta_Dartford

Z nami od: 14-11-2007

ja dopiero zaczynam pierwsza prace, czy najgorsza zobaczymy ;-)jestem kelnerka na part time

Do góry stronyOffline

Katarzyna1978

Post #6 Ocena: 0

2007-11-25 11:30 (17 lat temu)

Katarzyna1978

Z nami od: 22-11-2007

Czytając : "Twoja najgorzej wspominana praca w UK" sądziłam, że pojawi s ie lawina odpowiedzi typu:"Praca ... u Polaka". Tyle sie słyszyo tym, że najgorzej to pracować w Polskiej firmie. Jednak nie jest chyba aż tak źle z nami rodakami :-), skoro nie było tutaj ani jednago takiego słowa.
Muszę przyznać, że z zaciekawieniem otworzyłam ten temat, bo jestem osobą poszukującą pracy w UK. Chciałam wiedzieć, przed jaką firmą lub rodzajem pracy mam sie "bronić".

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #7 Ocena: 0

2007-11-25 12:10 (17 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Cytat:

2007-11-25 11:30, Katarzyna1978 napisał(a):
Czytając : "Twoja najgorzej wspominana praca w UK" sądziłam, że pojawi s ie lawina odpowiedzi typu:"Praca ... u Polaka". Tyle sie słyszyo tym, że najgorzej to pracować w Polskiej firmie. Jednak nie jest chyba aż tak źle z nami rodakami :-), skoro nie było tutaj ani jednago takiego słowa.
Muszę przyznać, że z zaciekawieniem otworzyłam ten temat, bo jestem osobą poszukującą pracy w UK. Chciałam wiedzieć, przed jaką firmą lub rodzajem pracy mam sie "bronić".

Bron sie przed praca w polskiej firmie "Polish Food Express":-W:-W:-W
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Richmond

Post #8 Ocena: 0

2007-11-25 16:34 (17 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Dla mnie najgorsza jest nudna praca, albo taka, w ktorej nic sie nie dzieje. Poniewaz w mojej pracy jestem przesuwana miedzy roznymi klientami, to moze sie zdarzyc, ze pracujac dla jednego pracodawcy moge miec okresy koszmaru bezczynnosci jak i bardzo interesujace zadania. Jak do tej pory zaliczylam 5 miesiecy takiego koszmaru i "umierania", ale od sierpnia mnie przerzucono do ciekawszych zadan.

Moze powinnam dodac, ze w Polsce nuda i malo zadan w pracy byly rowniez moim najwiekszym wrogiem.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

martanestorowsk

Post #9 Ocena: 0

2007-11-25 18:16 (17 lat temu)

martanestorowska

Kobieta

Z nami od: 22-09-2007

Moja najgorsza byla praca w fabryce Kanes Foods.firma ta produkuje salatki dla Sainsbury i Asdy.Praca w temp.ok7` czasami 5` od 6 do-przewaznie 14 choc czasami do 16 lub.....10-11.Stalam w kaloszach,fartuchu,rekawiczkach i kroilam salate.nie mozna bylo rozmawiac a superwajzer krzyczal szybciej szybciej...ale juz tam nie pracuje hurrrrrrrrraaaaaaaa:-]:-]:-]:-]:-D:-D:-D:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,