MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szukam pracy-tak dla przypomnienia :)

Brak odpowiedzi

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Fuegoibiza

Post #1 Ocena: 0

2005-05-09 16:30 (20 lat temu)

Fuegoibiza

Z nami od: 22-04-2005

Witam,mam zamiar w przyszłości szukać pracy w W.Brytanii dla mnie i mojej Ukochanej,problem jest taki że jestem dobry w tym co robię ,a więc energetyka,wysokie napięcia itd.. nie wiem czy mam szansę załapać taką pracę,bo nie wiem jaki jest zbyt w tego typu dziedzinach.Obecnie pracuję ale nie na takich warunkach finansowych jakby mnie to zadowalało.Moja Luba za to obecnie jest kosztorysantką w dużej firmie wykonawczej i też jest w tym dobra,lecz tak jak i ja nie widzi przyszłości na tych warunkach.Proszę więc o pomoc w poszukaniu pracy,oraz lokum za rozsądną cenę.Planujemy wyjazd pod koniec tego roku może nawet już we wrześniu.Moje namiary takie jak telefon i e-mail są w ogłoszeniu(szukam-pracy)o nazwie Elektromonter trafostacji 15 kV.Życzę miłego dnia Pozdrawiam wszelkich przyszłych pracodawców
;-) :-D
Sumienny,spokojny pracownik,prawo jazdy B i już w drodze D,uprawnienia SEP 15 kV,27 lat,kawaler,szukam dobrze płatnej pracy,też w krajach UE,doświadczenie na w/w stanowisku 5-... lat

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,