MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zamierzam pracować jako opiekun osób starszych

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2005-05-08 20:21 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Czesc wszystkim na forum :-W Od jakiegoś czasu śledze wasza korespondencje. Ponieważ w sierpniu wyjeżdzam do pracy w charakterze opiekuna osób starszych - znam dobrze angielski...to chętnie usłyszałabym od was parę rad. Na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu kontraktu ..inaczej czego mi nie powiedzą w agencji pracy która mnie zatrudni. Narazie mam jedną propozycję pracy załatwioną w Polsce i jedna wyszperaną na waszym forum. Czy ktoś słyszał coś o Gibson Promotion - ogłaszają się w waszych ogłoszeniach , dają namiar na e-mail i póki co najlepsze warunku kontraktu czyli urlop platny po 12 miesiacach pracy oraz słuzbowy samochód...Ale nie mam ich zadnej strony internetowej tylko numer telefonu. Jeśli ktoś z was pracuje w charakterze takiego opiekuna w systemie live-in czyli z zakwaterowaniem i wyzywieniem to też chętnie nawiązalabym z tą osobą korespondencję e-mailową. :-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2005-05-08 22:15 (20 lat temu)

Anonim

nic na ten temat nie wiem, ale mam koleżankę, która tak pracuje...
postaram się o trochę informacji na ten temat.
Kasia :-)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2005-05-11 14:40 (20 lat temu)

Anonim

ja pracuje w edinburghu z moim narzeczonym, na początku pracaowlam jako opiekunka w takim osrodku, teraz pracuje w swoim zawodzie( public relations). musze powiedziec , ze praca jest ok, ale bardzo meczaca...

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2005-05-11 16:57 (20 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia