Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Dom i Rodzina » Pomóżcie jak moge zmienić szpital .......

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Dom i Rodzina" opiekują się: frelcia, Nenna1

Strona główna » Dom i Rodzina » Pomóżcie jak moge zmienić szpital ......

Nowy tematNowy post

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 3
Dota84

Post #1

2008-03-13 00:39:47 (5 miesięcy temu)

Dota84

Kobieta

Z nami od: 12-03-2008

Czesc chcialabym sie dowiedziec cos na temat szpitala QUEEN CHARLOTTE'S ....POZDRAWIAM CIEPLUTKO
:-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer gadu-gadu

kamilad

Post #2

2008-03-13 19:58:06 (5 miesięcy temu)

kamilad

Z nami od: 02-06-2007

Magba ja rodzilam w st.George Hospital i jestem bardzo ale to bardzo z porodu zadowolona

Do góry stronyOffline

goskauk

Post #3

2008-03-13 21:14:18 (5 miesięcy temu)

goskauk

Kobieta

Z nami od: 05-02-2008

Dota84!! masz bardzo dobry szpital na Hammersmith.Jeden z najlepszych maternity w londynie.Queen charlotte mam kilka lat moze z 5 i ma wszystkich specjalistow .Nie bedziesz miala tam problemu,beda kolo ciebie skakac!!Good luck!!

Do góry stronyOffline

E-mailNumer SkypeNumer MSN Messenger

Dota84

Post #4

2008-03-13 23:00:54 (5 miesięcy temu)

Dota84

Kobieta

goskauk dziekuje za wsparcie...;-)na 25 marca mam pierwsza wizyte w szpitalu i nie za bardzo wiem jak to wszystko wyglada?chyba jak kazda kobieta w ciazy mam obawy...a kompletnie nic nie wiadomo mi jak wygladaja wizyty itd.?Bardzo prosze Cie o odpowiedz...i serdecznie pozdrawiam:-D

Do góry stronyOffline

goskauk

Post #5

2008-03-14 00:28:07 (5 miesięcy temu)

goskauk

Kobieta

Nie ma problemu,dostaniesz teczke na swoje papierki ktore nosisz ze soba na kazda wizyte,pobiora krew,wejdziesz na wage:-],mocz na kazdej wizycie sprawdzaja,dostaniesz plastikowa buteleczke na ladzie recepcji,zaraz z tylu recepcja na scan.Bardzo duzo kobietek tam zawsze jest ale nic poczekasz.Tak jak chyba w kazdym szpitalu.Moja kolezanka tam rodzila i moja szwagierka,ja chodzilam tam na antenatal jeszcze w lipcu ,ale rodzilam juz w Royal berkshire hospital w Reading bo sie przeprowadzilam z Londynu.Kiedys porodowka byla w tej starej czesci szpitala obok,tam sie meczylam 10 lat temu z corka:-]:-]:-]Jezeli nie bedziesz miala zadnych komplikacji to mozesz rodzic w wodzie,co ty na to?Wszystko ci powie midwife.:-D

Do góry stronyOffline

Dota84

Post #6

2008-03-14 17:48:26 (5 miesięcy temu)

Dota84

Kobieta

Jezu nawet nie zdajesz sobie sprawy jak mi pomagasz;-)dziekuje jeszcze raz.To Moje pierwsze dzieciatko i wiesz mam stracha przed tym wszytstkim...tym bardziej ze Moj angielski nie jest zbyt najlepszy...na spotkania bedzie ze mna chodzil chlopak ale wiesz ani ja ani on nie znamy jezyka medycznego idealnie :-(jak mozesz to wytlumacz mi co to znaczy "antenatal"nie mam pojecia?co do porodu jest mnie wszystko jedno jak?oby tylko malenstwo bylo zdrowe...jestem po ciezkiej walce o swoje zycie takze mysle ze porod nie bedzie najorszym bolem jakiego doznalam:-)bardzo bym prosila o odpowiedz,z gory dziekuje i pozdrawiam:-P

Do góry stronyOffline

goskauk

Post #7

2008-03-14 19:13:00 (5 miesięcy temu)

goskauk

Kobieta

Antenatal to sa badania matki i plodu,przed a postnatal to juz potem.Dlatego klinika nazywa sie antenatal,nie masz sie co martwic,jak bedzie jakis problem to oni sami kogos wezma zeby ci tlumaczyc.Tam sie jakas Polka napewno zjawi a jak nie to oni maja tlumaczy jakby cos.Nie martw sie jestes tam w dobrych rekach.Jak bedziesz miala wizyte na scan to popros o zdjecie (£3.50)kupujesz znaczek z maszyny na scianie albo dasz babie w recepcji.Jezeli wszystko jest ok to nie widzisz wogole lekarza tylko midwife.Tylko sprawdzaja cisnienie i mocz za kazdym razem i pytaja jak sie czujesz.Nie jest to takie straszne,wszystko zalezy od ciebie teraz,uspokuj sie i odzywiaj dobrze i niczego sobie nie zaluj i nie wolno sie stresowac!!!:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Dota84

Post #8

2008-03-14 22:39:31 (5 miesięcy temu)

Dota84

Kobieta

Dziekuje bardzo za odpowiedz:-P a wstyd mi przyznac ze mieszkam tu prawie dwa lata kolo tego szpitala i nic kompletnie o nim nie wiem ...Twoje rady napewno dobrze wykorzystam:-) fajnie ze sa jeszcze w angli polacy co chetnie chca pomoc...dziekuje jeszcze raz;) ps.jesli bede miala jeszcze jakies pytanka mam nadzieje ze nie sprawi Ci to klopotu jak napisze...?:-P:-D:-)pozrawiam cieplutko

Do góry stronyOffline

goskauk

Post #9

2008-03-14 23:55:55 (5 miesięcy temu)

goskauk

Kobieta

nie ma problemu.:-D

Do góry stronyOffline

Dota84

Post #10

2008-03-26 15:26:26 (5 miesięcy temu)

Dota84

Kobieta

goskauk wczoraj bylam w szpitalu ;) 5 h chodzenia od lekarza do lekarza...hehe...ale mialam 50 minut scan i wiem juz wszystko...bedziemy miec chlopczyka a nasze malenstwo rozwija sie prawidlo takze wszystko jest wspanaiale :-) za 2 tyg powtorka z rozrywki...Jeszcze raz serdecznie Ci dziekuje i pozdrwaiam :-D buzka

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony