Str 537.1 z 912 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2015-01-06 14:40:03 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
boszka8 | Post #2 Ocena: 0 2015-01-06 15:29:09 (11 lat temu) |
Z nami od: 08-08-2014 Skąd: londyn |
Rękawy podwijam i robię pierogi
![]() |
Post #3 Ocena: 0 2015-01-06 16:43:55 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2015-01-06 19:05:08 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2015-01-06 19:27:43 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2015-01-06 19:52:43 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
boszka8 | Post #7 Ocena: 0 2015-01-07 10:44:01 (11 lat temu) |
Z nami od: 08-08-2014 Skąd: londyn |
Wczoraj były ruskie pierogi ze skwarkami a dzisiaj grochówka
![]() |
karjo1 | Post #8 Ocena: 0 2015-01-07 10:47:56 (11 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Zgapione dzis z netu ' tzw. wieprzowinę po portugalsku - cienkie plastry smażonej karkówki, duszonej z pomidorami i łyżeczką cynamonu. A na koniec posypanej pokruszonym jajkiem na twardo i zieloną pietruszką. '
Na deser makowiec na francuskim ciescie, chyba najprostsze ciasto makowe. |
Post #9 Ocena: 0 2015-01-07 10:48:50 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
boszka8 | Post #10 Ocena: 0 2015-01-07 10:51:02 (11 lat temu) |
Z nami od: 08-08-2014 Skąd: londyn |
Cytat: 2015-01-07 10:47:56, karjo1 napisał(a): Zgapione dzis z netu ' tzw. wieprzowinę po portugalsku - cienkie plastry smażonej karkówki, duszonej z pomidorami i łyżeczką cynamonu. A na koniec posypanej pokruszonym jajkiem na twardo i zieloną pietruszką. ' Na deser makowiec na francuskim ciescie, chyba najprostsze ciasto makowe. |