Str 536.1 z 912 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2015-01-04 15:21:46 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
boszka8 | Post #2 Ocena: 0 2015-01-04 19:38:45 (11 lat temu) |
Z nami od: 08-08-2014 Skąd: londyn |
I po obiedzie niedzielnym.Tak na szybko: ziemniaki pieczone, warzywa gotowane i smażone kotlety drobiowe w panierce z płatków migdała.Na deser rogaliki drożdżowe z masą makową ( miały być z wiśniami ale słoik gdzieś wcięło)
![]() |
zosiasamosia | Post #3 Ocena: 0 2015-01-04 21:15:29 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Specjalnie dla konduktora68 pie z jelenia z kasztanami na talerzu z jeleniem
![]() ![]() |
Post #4 Ocena: 0 2015-01-04 22:19:49 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2015-01-05 14:44:49 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
zuza11 | Post #6 Ocena: 0 2015-01-05 16:26:32 (11 lat temu) |
Z nami od: 15-03-2012 Skąd: South Yorkshire |
Ja mam pytanie za 100 punktów:
jakiego mięsa używasz do robienia rolad? Ja w Pl robię z wołowiny.Mam psiapsiółkę z Bytomia,która robi rolady z mięsa od szynki/wieprzowej/. Ciekawi mnie z jakiej chabaniny zrobić je w UK? Kiedyś chciałam zrobić schab zawijany i za choinke nie chciał się rozbić.Ja skończyłam prawie ze wstrząśnieniem mózgu a loin dalej był twardy ![]() |
Post #7 Ocena: 0 2015-01-05 16:46:36 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2015-01-05 18:12:17 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
boszka8 | Post #9 Ocena: 0 2015-01-05 18:46:50 (11 lat temu) |
Z nami od: 08-08-2014 Skąd: londyn |
Cytat: 2015-01-05 16:26:32, zuza11 napisał(a): Ja mam pytanie za 100 punktów: jakiego mięsa używasz do robienia rolad? Ja w Pl robię z wołowiny.Mam psiapsiółkę z Bytomia,która robi rolady z mięsa od szynki/wieprzowej/. Ciekawi mnie z jakiej chabaniny zrobić je w UK? Kiedyś chciałam zrobić schab zawijany i za choinke nie chciał się rozbić.Ja skończyłam prawie ze wstrząśnieniem mózgu a loin dalej był twardy ![]() ![]() |
ruuuda | Post #10 Ocena: 0 2015-01-06 14:37:50 (11 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2013 Skąd: brak |
Dzis zupa brokulowa. Zupka na polskich warzywach , wszystko ze swoich "zapasow" , czyli od mamusi. Wszystko ekologiczne . Samo zdrowie.
Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.
|