MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co dzis na obiad?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 47 z 912 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 46 | 47 | 48 ... 910 | 911 | 912 ] - Skocz do strony

Str 47 z 912

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-11-17 14:22:11 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

dominika-essex

Post #2 Ocena: 0

2009-11-17 14:22:57 (16 lat temu)

dominika-essex

Posty: 1274

Kobieta

Z nami od: 19-10-2007

Skąd: Basildon

Cytat:

2009-11-17 14:19:29, andzia1303 napisał(a):
A u mnie NIC:-Y
W kuchni robotnik wymienia kafelki,a i zmiana kuchenki gaz. bedzie;-)
Pizza byla wczoraj:-?
Co tu na zimno:-o
Chleb:-]z pasta z tunczyka


To jak juz siedzi w tej kuchni ten robotnik to w przerwie niech cos kombinuje na obiad. I przetestuje ta kuchenke :-]:-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Post #3 Ocena: 0

2009-11-17 16:35:20 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

andyopole

Post #4 Ocena: 0

2009-11-17 16:44:25 (16 lat temu)

andyopole

Posty: 13669

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Skąd: Oregon

Ja od soboty jen przewaznie grzyby, przyrzadzone na rozne sposoby (wlasniorecznie w sobote nazbierane), Kurki, califlower (tez grzyb) i kozaki.Mniam.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mail

Post #5 Ocena: 0

2009-11-18 12:15:26 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

nedieee

Post #6 Ocena: 0

2009-11-18 12:23:15 (16 lat temu)

nedieee

Posty: 3734

Kobieta

Z nami od: 27-07-2008

Skąd: Londyn

U mnie dzis Zupka jarzynowa a na drugie gulasz z piersi z kurczaka, ziemniaki i suroweczka
"Radocha największa na świecie jest nie z bogactwa a z tego że żyjesz jak chcesz ......mam załoge co płynie i miłośc też : )"

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #7 Ocena: 0

2009-11-18 12:38:58 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

anna69

Post #8 Ocena: 0

2009-11-18 12:48:36 (16 lat temu)

anna69

Posty: 6324

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Skąd: W Yorkshire

Cytat:

2009-11-18 12:38:58, sniper00 napisał(a):
a ja z "pożądaniem" patrzę na wędzone szprotki, miały być na kolację, ale chyba je wciągnę na obiad....:P specjalnie z polski tachałem cała tackę.... jako stworek nadmorski z Gdańska mam słabość do tego "przysmaku".... oczywiście najlepsze były by prosto z wędzarni...ale trudno, paczkowane też mogą być....


W Sopocie przy plazy byla kiedys(moze nadal jest) wedzarnia, jak sie idze brzegiem w strone jelitkowa - i tam mozna bylo kupic rybki ze az palce lizac:-)

ja bym mogla jest kazde ryby, codzienne, na kazy posilek...dzis na luch mialam saltatke z tunczykiem:-)

ludzie znad morza chyba juz taka slabosc do rybek maja:-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mail

Post #9 Ocena: 0

2009-11-18 13:06:12 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Toffy

Post #10 Ocena: 0

2009-11-18 13:30:28 (16 lat temu)

Toffy

Posty: 273

Kobieta

Z nami od: 20-02-2007

Skąd: Manchester/Droylsden

A u mnie dzisiaj zupka szczawiowa z jajkiem i ziemniaczkami z boczkiem. Mniam pycha jest tak pożywna, że robi za dwa dania. Dzięki temu nie muszę się zastanawiać co na drugie :)
A szczaw mam od mamy taki domowej roboty ;-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

Strona 47 z 912 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 46 | 47 | 48 ... 910 | 911 | 912 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia


 
  • Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,