Str 16 z 912 |
|
---|---|
Beetle-2007 | Post #1 Ocena: 0 2008-11-19 19:12:58 (16 lat temu) |
Z nami od: 25-08-2007 Skąd: uxbridge |
Nie ma jak dobry polski bigos.Pochlania troche czasu,ale mozna go zrobic wiecej ibedzie na pare dni spokoj z staniem przy garach!!!!
Witia.
|
Post #2 Ocena: 0 2008-11-25 16:45:01 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2008-11-27 09:48:28 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
anna69 | Post #4 Ocena: 0 2008-11-27 10:37:58 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
Cytat: 2008-11-27 09:48:28, sarusm napisał(a): A czy ktos moze wrzucic przepis na farsz na golabki? wiem ,ze ryz i mieso mielone ale proporcje itd. Z gory dzieki!!!!!! ja robie w ten sposo farsz: woreczek ryzu, woreczek kaszy gryczanej na kg miesa...do tego 1 lub 2 jajka zalezy jak sie klei no i sol pieprz i dodaje takze majeranek, oregano i ziola prowanslskie tak po wiekszej szypcie.... i farsz zawsze wszyscy chwala ![]() |
Post #5 Ocena: 0 2008-11-27 11:26:59 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2008-11-27 11:55:51 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
goskauk | Post #7 Ocena: 0 2008-11-27 12:00:12 (16 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2008 Skąd: Reading |
ktora kapusta na te golabki? czy biala czy savoy i jak ja przygotowac na farsz?
pit-y,benefity itp.
|
juspaw | Post #8 Ocena: 0 2008-11-27 12:10:01 (16 lat temu) |
Z nami od: 15-08-2007 Skąd: plymouth |
Ja chętnie skorzystam z takiej propozycji, zaoszczędzi mi to czasu adres juspaw@interia.pl czekam z niecierpliwością, pozdrawiam
|
karjo1 | Post #9 Ocena: 0 2008-11-27 12:12:04 (16 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Goska, sprobuj z wloska, delikatniejsza, szybciej sie robi.
|
Post #10 Ocena: 0 2008-11-27 12:14:47 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|