MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co dzis na obiad?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 16 z 912 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15 | 16 | 17 ... 910 | 911 | 912 ] - Skocz do strony

Str 16 z 912

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Beetle-2007

Post #1 Ocena: 0

2008-11-19 19:12:58 (16 lat temu)

Beetle-2007

Posty: 111

Mężczyzna

Z nami od: 25-08-2007

Skąd: uxbridge

Nie ma jak dobry polski bigos.Pochlania troche czasu,ale mozna go zrobic wiecej ibedzie na pare dni spokoj z staniem przy garach!!!!
Witia.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mail

Post #2 Ocena: 0

2008-11-25 16:45:01 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #3 Ocena: 0

2008-11-27 09:48:28 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

anna69

Post #4 Ocena: 0

2008-11-27 10:37:58 (16 lat temu)

anna69

Posty: 6324

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Skąd: W Yorkshire

Cytat:

2008-11-27 09:48:28, sarusm napisał(a):
A czy ktos moze wrzucic przepis na farsz na golabki?
wiem ,ze ryz i mieso mielone ale proporcje itd.
Z gory dzieki!!!!!!


ja robie w ten sposo farsz:
woreczek ryzu, woreczek kaszy gryczanej na kg miesa...do tego 1 lub 2 jajka zalezy jak sie klei no i sol pieprz i dodaje takze majeranek, oregano i ziola prowanslskie tak po wiekszej szypcie....
i farsz zawsze wszyscy chwala:)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mail

Post #5 Ocena: 0

2008-11-27 11:26:59 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #6 Ocena: 0

2008-11-27 11:55:51 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

goskauk

Post #7 Ocena: 0

2008-11-27 12:00:12 (16 lat temu)

goskauk

Posty: 959

Kobieta

Z nami od: 05-02-2008

Skąd: Reading

ktora kapusta na te golabki? czy biala czy savoy i jak ja przygotowac na farsz?
pit-y,benefity itp.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer Skype

juspaw

Post #8 Ocena: 0

2008-11-27 12:10:01 (16 lat temu)

juspaw

Posty: 15

Z nami od: 15-08-2007

Skąd: plymouth

Ja chętnie skorzystam z takiej propozycji, zaoszczędzi mi to czasu adres juspaw@interia.pl czekam z niecierpliwością, pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

karjo1

Post #9 Ocena: 0

2008-11-27 12:12:04 (16 lat temu)

karjo1

Posty: 21240

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Goska, sprobuj z wloska, delikatniejsza, szybciej sie robi.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #10 Ocena: 0

2008-11-27 12:14:47 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 16 z 912 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15 | 16 | 17 ... 910 | 911 | 912 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia


 
  • Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,