
ale chyba sie dzis skusze na pasztecik,bo zrobiłas mi smaka
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )

Kurcze skad mi sie wzieła ta płaczaca buzka



[ Ostatnio edytowany przez: butterfly42 21-10-2008 14:46 ]
Str 15 z 912 |
|
---|---|
butterfly42 | Post #1 Ocena: 0 2008-10-21 14:44:15 (17 lat temu) |
Z nami od: 27-02-2008 Skąd: 52°40′36″N 2°26′49″W TELFORD |
Kiedys robiłam ten pasztet dosc czesto,niestety teraz juz przestałam.Mój małzonek nie jada takich "wynalazków"(tak nazywa wszystko co nie jest tradycyjnym Polskim jedzeniem) a my z córka nie jestesmy w stanie zjesc wszystkiego same...dodatek takiej ilosci sera zółtego sprawia ze nie jest to niestety dietetyczne danie
![]() ale chyba sie dzis skusze na pasztecik,bo zrobiłas mi smaka ![]() ![]() Kurcze skad mi sie wzieła ta płaczaca buzka ![]() ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: butterfly42 21-10-2008 14:46 ] |
Post #2 Ocena: 0 2008-10-21 14:59:45 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
anna69 | Post #3 Ocena: 0 2008-11-19 14:37:47 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
a ja proponuje pyszna i bardzo szyba zupke:
podwujna piers z kuraka pokrojona w kawaleczki, 3 paczki mrozonek wazywnych(marchew+groszek+kukurydza, kalafior ![]() Ja sole wode i ja zagatowuje do gotujacej sie wody wrzucam piersi i czekam az beda calkiem biale, dorzcam wtedy wszytke 3 paczki mrozonki i gotuje az wazywa beda miekkie, doprawiam jeszce do smaku sola, pieprzem i chili(ew paptyka ostra). jak sie zagotuje i fajnie smakuje, to leje na to ciasto i czekam az kluski wyplyna...wylaczam i gotowe... Pol godz i obiad na 2 dni pyszny, zdrowy ![]() [ Ostatnio edytowany przez: anna69 19-11-2008 14:39 ] |
goskauk | Post #4 Ocena: 0 2008-11-19 14:52:33 (16 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2008 Skąd: Reading |
A ja mam czerwona kapuste i chce jakos na goraco ja zrobic tak po polsku ale za specjalnie nie wiem jak i co dodac?
pit-y,benefity itp.
|
anna69 | Post #5 Ocena: 0 2008-11-19 14:55:33 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
Cytat: 2008-11-19 14:52:33, goskauk napisał(a): A ja mam czerwona kapuste i chce jakos na goraco ja zrobic tak po polsku ale za specjalnie nie wiem jak i co dodac? ja zawsze siekam robno, wrzucam na patelnie z maselkim i dusze razem z jabluszkiem czsem rodynkami...jak juz jest miekka dopriawiam do smaku, sokiem z cytryny, corkrem, sola i preprzem...pyyychhhhaaaa.... |
|
|
beata76 | Post #6 Ocena: 0 2008-11-19 15:05:12 (16 lat temu) |
Z nami od: 13-03-2007 Skąd: Londyn |
A ja polecam piers z kurczaka w sosie sojowym z mlodymi ziemniaczkami i surowka (mieszanka salat w torebce)
Pirsi nakrajam (tak jak kielbase na grilla) zalewam to sosem sojowym (najlepszy jest z firmy AMOY) na godzinke lub dwie,potem na wolnym ogniu piec pare minutek, do tego ziemniaczki i surowka z dodatkiem pomidorka i ogorka.Palce lizac.Polecam Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.
|
Post #7 Ocena: 0 2008-11-19 15:15:22 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
beata76 | Post #8 Ocena: 0 2008-11-19 15:18:35 (16 lat temu) |
Z nami od: 13-03-2007 Skąd: Londyn |
Brzmi swietnie.groszek szynke i piersi wrzucic do tego sosu???
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.
|
Post #9 Ocena: 0 2008-11-19 16:20:36 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #10 Ocena: 0 2008-11-19 17:41:34 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|