MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mieszkanie w Londynie

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

soweczka

Post #1 Ocena: 0

2007-06-29 21:30 (18 lat temu)

soweczka

Z nami od: 29-06-2007

Niebawem przeprowadzamy się z dziećmi do męża do Londynu.Będziemy próbować wynająć mieszkanie typu 1 bedroom ,a pragnę zaznaczyć że nasza rodzina jest 4-osobowa!Dwoje dzieci-7 i 1 lat i my.Czytałam , że w UK są jakieś dziwne prawa dotyczące ilości pokoi przypadającą na ilość osób zamieszkujących dane mieszkanie!
Obawiam się czy jest możliwe wynajęcie tak małego mieszkania na taką rodzinę jak nasza? Bardzo proszę o jakieś informacje na ten temat gdyż bardzo się boję czy nam się uda!!!bardzo proszę też w jakich lokalnych gazetach najlepiej szukać ogłoszeń z mieszkaniami do wynajęcia w londynie!!!
jakie dzielnice polecacie na zamieszkanie z dziećmi, głównie ze względu na szkołę?????
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i informacje!!!!!
Kasia

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

domina86

Post #2 Ocena: 0

2007-06-29 22:56 (18 lat temu)

domina86

Z nami od: 19-10-2006

Mysle,ze nie powinniscie miec duzego problemu z wynajeciem 1 bedroom,poniewaz wasza korzyscia jest to ze jestescie rodzina,duzo tez zalezy jak to wyg;ada u was finansowo. jezeli bedziecie miec jakies problemy z agencja,to zawsze mozecie wynajac bezposrednio od wlasciciela domu. najlepiej sparwdzac na www.gumtree.com i na loot.com , jezeli chodzi o szkole to sie znam,ale z tego co wiem to kazda panstowwoa w londynie jest do niczego. powodzenia

Do góry stronyOffline

soweczka

Post #3 Ocena: 0

2007-06-30 19:53 (18 lat temu)

soweczka

Z nami od: 29-06-2007

Dziękuję za cenne informacje!!!!!Rzeczywiście wynajęcie samodzielnego mieszkania jest bardzo drogie i sama nie wiem czy podołamy!!!!!!Dlatego interesuje mnie czy są w Londynie jakieś gazety z tego typu ogłoszeniami?Będziemy szukać już niebawem!
Co do szkół to chyba nie pozostanie nam nic innego jak państwowa [niestety!!!]Będziemy próbować do katolickiej ale obawiam się że jest już za póżno.
jeszcze raz dziękuję za odpowiedż.Pozdrawiam Kasia

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,