MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zacisze wlasnego domu?

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Nenna1

Post #1 Ocena: 0

2007-06-23 15:00 (18 lat temu)

Nenna1

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 22-05-2007

Poradzcie cos,bo chyba oszaleje.
Jakis czas temu,pusty dom obok naszego domu ,zakupilo mlode portugalskie malzenstwo/nawiasem mowiac bardzo mili ludzie/.Wiadomo zaczeli w/w dom remontowac i byloby to calkiem normalne,gdyby nie dosc dziwna praca robotnikow,ktorzy go remontuja/Rumuni/.Mianowicie caly bozy tydzien jest spokojnie za to w sobote kolo 13-14 zaczyna sie hmmm....jak to nazwac?demolka?huk?trzesienie ziemi?
Trwa to do poznych godzin nocnych/ostatnio skonczyli po polnocy/A w niedziele mamy darmowa pobudke gdzies kolo 7 rano i dawaj do wieczora
-powtorka soboty.
Ja rozumiem wszystko,nie jestem jakas wstretna wiedzma,ktorej wszystko przeszkadza ale to ...
Doprawdy nie wiem co robic.Z jednej strony nie chce urazic nowych sasiadow a z drugiej mam powoli dosc...tez chcialabym odpoczac...

[ Ostatnio edytowany przez: nenna1 23-06-2007 15:01 ]

...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

londynania

Post #2 Ocena: 0

2007-06-23 17:25 (18 lat temu)

londynania

Kobieta

Z nami od: 29-05-2007

Pewnie za bardzo nie pomoge ale moim zdaniem powinnas w uprzejmy sposob poinformowac sasiadow ze w waszym mieszkaniu bardzo slychac prace remontowe i poprosic o zmiane godzin pracy swoich robotnikow!Z tego co wiem cisza nocna w Angli jest od 11 !!!Jesli ta delikatna uwaga nie pomoze chyba bedziesz musiala zareagowac osrzejszym ostrzezeniem ze nastepnym razem powiadomisz policje o zaklocaniu ciszy!!Sasiedzi ktorzy nie licza sie z Twoim spokojem nie sa warci znajomosci z Toba! Powodzenia!;-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,