MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Polskie przedszkole

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

renia_ta

Post #1 Ocena: 0

2007-04-04 00:00 (18 lat temu)

renia_ta

Z nami od: 30-03-2007

Witam
Szukam polskiego pzedszkola na polodniu Londynu.
Jezeli ktos moze sie podzielic jakimis informacjami bede wdzieczna.
Dzieki
Renata:-D
Renata:-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Basia1125

Post #2 Ocena: 0

2007-04-11 18:47 (18 lat temu)

Basia1125

Z nami od: 09-07-2006

Ja pracuje w Angielskim przedszkolu (ale nie w Londynie) i naprawde polecam.
Bardzo dobra opieka i mysle, ze to jest bardzo dobre dla dzieci, zeby juz od malego mialy kontakt z jezykiem jesli zamierzacie tu zostac na dluzej. Tu gdzie ja pracuje jest obecnie 4 polskich dziecui. W zaleznosci od tego jak dlugo chodza juz do przeczkola, jedna mówi bardzo dobrze po angielsku, pozostale 2 wszystko rozumieja co sie do nich mówi, trzecia, które jest najkrócej, caly czas sie uczy. :)
Nie bój sie. Pozdrawiam
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

dudzia101

Post #3 Ocena: 0

2007-06-05 18:42 (18 lat temu)

dudzia101

Z nami od: 05-06-2007

witam!! przeczytalam twoja wiadomosc i chcialabym sie zwrocic do ciebie z prosba o pomoc.mam 24 lata, mieszkam w anglii a dokladnie w luton od ponad 2 miesiecy. mam prace i wcale nie taka zla.pracuje przez agencje,gdzie jak wiadomo nie zarobi sie za duzo.moj angielski jest na poziomie komunikatywnym i jeszcze nie odwazylam sie szukac pracy na "wlasna reke".w polsce skonczylam studia o kierunku pedagogika opiekunczo-wychowawcza i bardzo chcialabym podjac prace zwiazana z tym kierunkiem w anglii,praca w przedszkolu bylaby bardzo dobra,tylko nie mam pojecia jakie sa kryteria przyjecia do pracy w takiej placowce. mam prosbe,gdybys mogla mi napisac mniejwiecej czy mam szanse znalesc prace w takiej placowce,czy szukac jej przez jakies agencje, czy lepiej samemu i czy trzeba miec swiadectwo ukonczenia uczelni w polsce.nie mam sie kogo poradzic w tej sprawie,a bardzo mi zalezy na pracy w swoim zawodzie i wieze,ze z czasem moj angielski bedzie lepszy.z gory dzieki za informacje!!!!!!!!
pozdrawiam!gosia

Do góry stronyOffline

roxana

Post #4 Ocena: 0

2007-06-16 12:00 (18 lat temu)

roxana

Mężczyzna

Z nami od: 21-06-2006

http://www.grace-childminder.eu/index.htm <a href="http://www.a-zet.co.uk/main/baby/biedr/oplat.htm" target="_blank" target="_new">http://www.a-zet.co.uk/main/baby/biedr/oplat.htm</a>

Opis
Prywatne Polskie Przedszkole 'Smyk" Juz otwarte!!! Zapraszamy dzieci od lat 2 do 5 , od 12 marca. Zebranie rodzicow 10 marca o godz. 14.00 w siedzibie przedszkola przy 5 Davidson Road, CR0 2 DL CROYDON. 80funtow za tydzien(pon.-piat) od 7.00 do 17.00. ZAPRASZAMY
tel. 07894633803

Przedszkole Polskie "Nasze Dzieci" zaprasza na Ealing dzieci w wieku 2.5-5lat. Pełny wymiar od 8do18 lub połówki 3 posiłki, doswiadczeni pedagodzy, program autorski. Wiecej informacji: email:concupt@concupt.com. tel. 020 88 40 1522
CAR VIP Specjalizujemy sie w naprawach blacharskich,lakierniczych i mechanicznych wszystkich marek samochodów.Posiadamy profesjonalnie wyposazony warsztat(kabina lakiernicza,rampa i wiele innych maszyn pomocniczych) BLACHARSTWO LAKIERNICTWO MECHANIKA

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,