MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Przeprowadzka w 3 dni

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cris82

Post #1 Ocena: 0

2018-05-31 10:52:11 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Cytat:

2018-05-31 10:42:14, Wielim napisał(a):
Ten wątek to chyba jakiś żart 😂

rozwin mysl
jestem ciekaw co ci chodzi po glowie :-o

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

AgentOrange

Post #2 Ocena: 0

2018-05-31 10:52:23 (7 lat temu)

AgentOrange

Mężczyzna

Z nami od: 17-05-2015

Cytat:

2018-05-31 09:25:52, Szukampomocy napisał(a):
Jest napisane jedynie ze nowa umowa zaczyna sie w pon., jutro ide patrzec to lokum wiec dowiem sie wiecej tylko ze jestem przerazona stanem rzeczy wiec probuje sie dowiedziec jak najwiecej.

Do góry stronyOffline

greta

Post #3 Ocena: 0

2018-05-31 11:36:21 (7 lat temu)

greta

Kobieta

Z nami od: 26-05-2007

na twoim miejscu bym brala ten dom i probowala umowic sie zeby pozwolili pozostac ci kilka dni w tym miejscu w ktorym jestes abys mogla ogarna przeprowadzke.moze moga pomoc przy przewiezieniu rzeczy?
odrzucajac oferte stawiasz sie w nieprzyjemnej sytuacji,dajesz do zrozumienia ze nie jestes osoba potrzebujaca skoro wybrzydzasz,zajmujesz na a chwile temporary accommodation jak sama nazwa wskazuje jest to temporary wiec napewno maja innych ludzi w potrzebie ktorzy czekaja az ta accommodation sie zwolni
masz szczescie ze masz swoje rzeczy w tym mieszkaniu w ktorym teraz mieszkasz.ja mialam tylko lozka i komputer kiedy dostalam moja oferte i przygotowanie mieszkania(zakup sprzetow,mebli,polozenie dywanu)zajelo mi 2 tygodnie
pozniej juz mieszkalam w pustym mieszkaniu spalam na materacu z 2 dzieci ,zaplacilam gosciowi ktorego znalazlam w polskim sklepie w ogloszeniach zeby skrecil mi meble z argosu i powiessil rolety
naprawde da sie to ogarnac,watpie aby kazali ci sie wyprowadzic natychmiastowo mysle ze tydzien czasu na ogarniecie(zalatwienie off z pracy i transportu )powinni ci dac
porusz ten temat w czasie spotkania i raczej nie odmawiaj jak nie chcesz skonczyc bez mieszkania

Do góry stronyOffline

Szukampomocy

Post #4 Ocena: 0

2018-05-31 11:42:45 (7 lat temu)

Szukampomocy

Kobieta

Z nami od: 31-05-2018

Taki mam zamiar, dziekuje

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #5 Ocena: 0

2018-05-31 12:08:51 (7 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

normalna samotna matka mieszkajaca gdzies w tymczasowym lokum cieszylaby sie ze cos dla niej znalezli i ze tak szybko bedzie dostepne a zalozycielka tematu wybrzydza , ze ... nie ma czasu na przeprowadzce , niby pracuje , ale przeprowadzka na weekend , chata za darmo , a tu jeszcze sie wybrzydza , ze nie ma czasu hahaha , tyle jest firm ktore przeprowadza w kilka godzin , ale nie wiem moze ksiezniczka szuka jeszcze by to council ja przeprowadzil

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #6 Ocena: 0

2018-05-31 12:18:01 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Kto ci powiedzial, ze za darmo ma lokal? Ty jak wynajmujesz to odkupujesz od wlasciciela czesc czy tez za darmo dostajesz i placisz czynsz?
Ada

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #7 Ocena: -1

2018-05-31 12:21:29 (7 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Na ogol sa to lokale socjalne, niewymagajace dodatkowych kaucji, wysokich oplat najmu, poreczycieli.
Dosc niepokojace jest, ze po 13 latach oczekiwania na lokal najemca nie ma zdolnosci kredytowej do najmu na wolnym rynku, ani umiejetnosci organizacyjnych do wykorzystania oferty socjalnej. Przy tym dziecko...

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #8 Ocena: 0

2018-05-31 12:26:45 (7 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Cytat:

2018-05-31 12:08:51, Wielim napisał(a):
normalna samotna matka mieszkajaca gdzies w tymczasowym lokum cieszylaby sie ze cos dla niej znalezli i ze tak szybko bedzie dostepne a zalozycielka tematu wybrzydza , ze ... nie ma czasu na przeprowadzce , niby pracuje , ale przeprowadzka na weekend , chata za darmo , a tu jeszcze sie wybrzydza , ze nie ma czasu hahaha , tyle jest firm ktore przeprowadza w kilka godzin , ale nie wiem moze ksiezniczka szuka jeszcze by to council ja przeprowadzil

Jaka chata za darmo? Bedzie placic czynsz. Niby pracuje? Nie niby, ale pracuje. Trzy dni Na przeprowadzke to krotko , wiekszosc ludzi ma wiecej czasu na przygotowanie sie . Ale Nie ma rady, trzeba pakowac manatki i sie przeniosic.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2018-05-31 12:32:47 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Jak sie jest samotnym rodzicem, pracuje na caly etat i nie ma wsparcia rodziny, to trudno kokosow na koncie oczekiwac, chyba ze ma sie jakis lukratywny zawod. Depozytu nie musi w socialnym lokalu placic ale wyposazenie tez musi sama pokryc np podlogi etc, ktore np przy prywatnym wynajmu sa standardem juz zapewnionym.

Autorka sie troche zakrecila z ta wizja szybkiej przeprowadzki i tyle. Dostala rady jak ogarnac i tyle. Jakby napisala ze nic nie ma swojego to bylaby pytania dlaczego nie kupila. Jak ma duzo rzeczy, to rozstrzyganie na co wyplate wydala...
Ada

Do góry stronyOffline

Emeryt56

Post #10 Ocena: 0

2018-05-31 13:31:03 (7 lat temu)

Emeryt56

Mężczyzna

Z nami od: 15-01-2018

Autorka postu odruchowo napisała o nagłej przeprowadzce bo to jednak nie małe wyzwanie przy małym dziecku.
Może ktoś w weekend ma wolny czas ?

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,