MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co dzisiaj robicie?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 636 z 1075 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 635 | 636 | 637 ... 1073 | 1074 | 1075 ] - Skocz do strony

Str 636 z 1075

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ZlotaPerla2

Post #1 Ocena: 0

2023-12-15 21:10:39 (2 lata temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

Z nami od: 20-06-2022

Nudze sie w pracy, nie ma internetu na phonie, gierki mam poblokowane, bez internetu nie ma dodatkowych zyc :-[

Juz nie moge sie patrzec na FB i inne strony, o malo co laptopa nie kupilam ...
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja

Do góry stronyOnline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ZlotaPerla2

Post #2 Ocena: 0

2023-12-16 15:42:55 (2 lata temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

Zapierdzielam od rana jak mały chińczyk :-]

Nastawiłam galaretę, jeszcze końcówka gotowania, trzeba będzie pokroić, posprzątałam szklarnię, odkurzanie (rumba) door step umyty, krzak przy podjeździe wygolony, gałęzie posprzątane, jakieś inne 1000 rzeczy w między i pomiędzy czasie, obiad dla orłów/ schabowe ziemniaczki, mizeria, kurczak na jutro w przyprawach, sofę i fotel uprałam i ledwo zipię, kręgosłup już pękł :-o aaaałłłaaa

a jeszcze tylko 3 kg. kapusty skroić na kiszenie, włoski umalować i można odpoczywać :-p aaa i zmywarka out and in i pranie ałłłaaaa ...

Do góry stronyOnline

dominikana36

Post #3 Ocena: 0

2023-12-16 16:04:30 (2 lata temu)

dominikana36

Kobieta

Z nami od: 21-03-2016

Witaj w klubie Perla. Ja wlasnie padlam na sofie i mam dodatkowe nieprzewidziane zadanie bo lodowke musze kupic- moja dzis wlasnie zdechla. Na szczescie rano wiec zdolalalm oproznic zamrazarnik i zapobiec zalaniu kuchni.
Prania poszly juz 3, 4 na wieczor wstawie. Wlosy maluje jutro. Garom mowie nie, bedzie Chinczyk- raz do roku jemy przed Swietami bo takie fajne sciennev kalendarze dorzuca to zarcia na wynosc przed Swietami :).
Ale aby do czwartku- i 2 tyg wakacji.

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla2

Post #4 Ocena: 0

2023-12-16 16:15:47 (2 lata temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

Moja lodówka wczoraj też się "rozpłakała" przyjechałam z pracy, no i co pierwsze primo do lodówki :-p a tam powódź, musiałam powyciągać połowę gratów i szuflad i wodę odsączyć, około 5-6 litrów ale działa, dosyć nowa lodówka Samsunga, a dziad jakiego mało, ja już nie wiem co teraz kupować?! zamrażalnik się sypie, półki zrobili ze styropianu, to się zaraz odłamało od ciężarów, ostatnia szuflada już rozleciana, może te lodówki są dla osób które nie gotują i kuchni nie używają? a taki gadżet ładny dla ozdoby, butelka mleka, kilka jajek i po jednej rzeczy na półkę i po jednej do szuflady w zamrażalce.

Ja jeszcze trochę do "wakacji" po świętach paaaa lallla la.

Do góry stronyOnline

dominikana36

Post #5 Ocena: 0

2023-12-16 17:16:12 (2 lata temu)

dominikana36

Kobieta

No i ja od godziny siedze i grzebie i pojecia nie mam co kupic. Moja to 13 letni Swan, i szczerze mowiac to genialana byla. No ale to juz jej czas. Swan'y to teraz maja taka opinie, ze sie chce plakac jak sie czyta, wole nie myslec jak to jest miec cos takiego w kuchni. Ja chce tez okreslony model- fridgefreezer, 60 cm szer, 60/40, pow 340l, czarna, bez pojemnika na lod czy wode. Milo by bylo jakby wytrzymala kilka lat. Jak na razie moje wymagania spelnia jedynie SMEG, ale cena malo pasuje, pozlacane nie sa. I zdecydowanie nie energooszczedne.

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #6 Ocena: 0

2023-12-16 17:52:02 (2 lata temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Cytat:

2023-12-15 21:10:39, ZlotaPerla2 napisał(a):
Nudze sie w pracy, nie ma internetu na phonie, gierki mam poblokowane, bez internetu nie ma dodatkowych zyc :-[

Juz nie moge sie patrzec na FB i inne strony, o malo co laptopa nie kupilam ...

Polecam czytanie książek. Internet nie jest potrzebny, a człowiek zajęty, nie nudzi się i zawsze czegoś można się dowiedzieć:-)

Nie chce mi się wracać z wakacji… tez muszę ogarnąć zamrażarkę… umyć i takie tam
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOnline

ZlotaPerla2

Post #7 Ocena: 0

2023-12-16 18:57:43 (2 lata temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

KK nie idzie mi czytanie, bo mimo wszystko muszę mieć wszystko pod kontrolą, 20 monitorów, 3 komputery, ludzie itp. próbowałam, ale za dużo interruption. Gierka wiesz leci w tle, można się oderwać i nie zastanawiać nad kontekstem zdania ...

Dom,

Ja mam czajnik SMEG z regulacją temperatury i jestem z niego bardzo zadowolona, fajny bajer, śpiewa na zawołanie ;-) no to dokupiłam toster na 4 kromki w kolorze a ten toster to ostateczne g...o - wysusza nie tostuje, po wyjęciu mam suchary z każdego rodzaju pieczywa, wrócił na ebay (kupiłam na ebay) bo cena sklepowa to szok :-] już tylko czekam na kupca, zapakowany, a wrócił mój wcześniejszy toster ze szklanym panelem z przodu i tyłu też na 4 kromki i to mi się bardzo podoba, bo widzę stopień rumienienia i nawet jak spali to nie wysusza, tylko podgrzewa.

Do góry stronyOnline

dominikana36

Post #8 Ocena: 0

2023-12-16 19:43:51 (2 lata temu)

dominikana36

Kobieta

Problem lodowki rozwiazany :) chlop wrocil do domu, podalam mu cene modelu, ktory chce i z wrazenia w pol godzinki naprawil stara :) smiga jak nowka :)

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #9 Ocena: 0

2023-12-16 20:34:01 (2 lata temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2023-12-16 19:43:51, dominikana36 napisał(a):
Problem lodowki rozwiazany :) chlop wrocil do domu, podalam mu cene modelu, ktory chce i z wrazenia w pol godzinki naprawil stara :) smiga jak nowka :)

Tak bylo u mojej sąsiadki. Tez spisała swoją zamrażarkę na straty i okazało się że umiem zamrażarki naprawiac.

Do góry stronyOnline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2023-12-16 21:24:28 (2 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Skad wy macie tyle energii? Moj dzien: dzis w pracy, bo czasem musimy sobote odbebnic. Luzy, ale po pracy i tak jestem padnieta. Wypad do sklepu i po benzyne, tylko dlatego ze nie ma wyjscia. No i na kanapie z kotem teraz. Kot tez padniety. I rozumie, ze nawet nie chce mi sie go glaskac.

Mlody cos tam pichci w kuchni, bo przeciez gotowac to mi sie najbardziej nie chce.

Nie wiem, moze jutro posprzatam, zeby nie bylo. Swieta w koncu., a potem jeszcze bardziej mi sie nie bedzie chcialo.

P.S. Szczesliwie lodowka jest z second handu. znajomy mi kupil jak nie mialam. Niby sypie sie cala, ale dziala.

:)
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

Strona 636 z 1075 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 635 | 636 | 637 ... 1073 | 1074 | 1075 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,