2023-01-18 04:37:44, Maat17 napisał(a): Odnosnie sklepow… czy sa w UK outlets? Takie z prawdziwego zdarzenia, gdzie ceny beda 20/50% retail I parking za darmo?
Do takiego to bym nawet daleko pojechala.
Na wembley są qutlety ...
Tam kupuje buty przewaznie
Mam aplikacje adidas ..buty online kosztuja okolo £100 ja place £30.
Tylko ja chodze często zeby na coś zapolowac
W temacie dzisiejszych zajęć... jadę zobaczyć uszkodzoną/porysowaną butami podłogę, taki bajerek z Beauty/Pharmacy Shop z kiedys . Tej samej projektantki.
W łazience na końcu korytarza, fotel bujany/hustawka z sufitu i lustrzana podłoga podswietlana z rzutnika ruchomymi obrazami. Przed montażem nie udało się przekonać pani, że pomysł takiej podłogi mało praktyczny.
Jest Cheshire Oaks pod Liverpoolem. Ceny są niższe ale nie najniższe chociaż udało mi się kupić Levisy za £20 i Conversy są za £35 niskie, różne kolory. Sklepy outdoorowe tam tez maja niższe ceny np. North Face czy Jack Wolfskin
Sprawdzilem, spokojnie zmiesci sie w pasy czlek wazacy dwa razy tyle co ja (mam 88kg).
Tu nie waga ale obwodowo trzeba liczyc
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
Ładny dzień byl, ale bylam tylko na krotkim spacerze miedzy bieganiem na biezni, testowaniem nowego kajaka w garazu i spotkaniami w pracy.
I nie, nie plywalam w garazu, tylko nadmuchalam kajak i lezy teraz na dachu auta. Srawdzam czy powietrze nie ucieka. Ale kajak chyba trochę za duzy i ciężki dla mnie, więc być może sprzedam z zyskiem na wiosnę, bo tanio upolowałam.