W paragrafach:
1.Rano pranie.
2.Potem pojechałem na zakupy.
Ze sklepu wyszedłem z pełnym plecakiem i ...pustym koszykiem. 3.Potem robiłem Bigos.
a ha, koszyk zwróciłem w końcu...
Ja nie robilam nic.
Niby odpoczywalam, ale I pranie i odkurzanie trzeba bylo. W koncu dzwonilam do mamy, bo tydzien minal od szczepionki. Tak leze I mysle.... noga mnie boli.
2021-03-27 20:41:23, Maat17 napisał(a): Ktos zawsze czyta.....
Ja nie robilam nic.
Niby odpoczywalam, ale I pranie i odkurzanie trzeba bylo. W koncu dzwonilam do mamy, bo tydzien minal od szczepionki. Tak leze I mysle.... noga mnie boli.
Wybacz ,to nie drwina ,ale moje paranoiczne poczucie humoru : zaświtało mi pytanie, zdziwienie ... ,,bo tydzien minal od szczepionki. Tak leze I mysle.... noga mnie boli.,,
,, to ty w noge dostalas szczepionke ? ,,
Głowa do gory Wybacz żarcik. Im jestem bardziej zmęczony tym mam bardziej pokręconą glupawke i poczucie humoru zawsze mnie ratuje , nawet jak mam doła .
Życze Ci miłego wieczoru
[B]2021-03-27 20:41:23, Maat17 napisał(a)
W koncu dzwonilam do mamy, bo tydzien minal od szczepionki.
Lepiej?
A z ta noga to dluga historia.... wywalilam sie poczatkiem miesiaca..... co sie podgoi, to zedre srupa....awwwwaaaa.
Cichooooooo byc ! ...sie brechtam Historia dluga jak noga Ale powaznie,to łapska wez , se nie wiem? ponuplaj paluchy, moze przejdzie ci ochota skubac sie ? Wywaliłaś sie , ale widze ,ze poszłaś i sie przyniosłaś z poworotem
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
Odebralam pompke z Halfordsa, u, to mo edzis zamiast marszu rowerek? Hmm, tylko wciaz jakis taki ten wiatr w porywach. To w przyszlym tygodniu ma sie pogoda poprawic, co?
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett