MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co dzisiaj robicie?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 417 z 1061 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 416 | 417 | 418 ... 1059 | 1060 | 1061 ] - Skocz do strony

Str 417 z 1061

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ZlotaPerla1

Post #1 Ocena: 0

2021-03-17 09:59:35 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Cytat:

2021-03-17 09:33:51, ruuuda napisał(a):
Wszystko i nic :-D

Taka monotonia życia, powiadasz? :-8 również podobnież :-T[
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2021-03-17 10:34:58 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Ja przysypiam przy kompie. Wczoraj miałam sporo spraw do załatwienia, ogarnięcia i poszłam spać o 1 w nocy a wstałam o 6 i oczy mi się letko kleją. Niedługo aerobic, to może mnie trochę obudzi.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2021-03-17 21:44:02 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Udany dzien z cyklu Lost in translations, ale jesli jakis pozytek z tego wyniknie, to tylko sie cieszyc.

Jakos ostatnio wszystko sie pieknie uklada. Troche jak puzzle, tylko ze w gre wchodzi zycie ludzi.

Czarodziejka z ksiezyca w morde misia jak to Barbie mawiala.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

ListyzArni

Post #4 Ocena: 0

2021-03-18 01:16:55 (4 lata temu)

ListyzArni

Konto usunięte

W kontekście, co robicie, to : zaczynam całonocne czuwanie , nad Księżycem.Mam bardzo długi dzień, bo dziś rządzi, Sierp (młody księżyc) wiec zasnę pewnie nad ranem na chwilę i do pracy powiedzie mnie Eustachy bez mej świadomości , którą odzyskam od razu ,jak wejdę do szkoły i powitają mnie zagubieni w akcji, tradycyjnie od 3 miesięcy, pracownicy z Agencji.Po bezdyskusyjnym wysłuchaniu, podobnych co dzień obowiązków , szczęśliwi ,że zyskali kilka minut na bezczynnym staniu w kółeczko, rozejdą się do zajęć.I wtedy wypije druga z trzech kaw na śniadanie. Ale te ekscytujące zdarzenia będą wyemitowane jutro . Dziś kładę sie pod prowokacyjnie podniesionymi żaluzjami , by bez zmrożenia oka patrzeć na księżyc.
Poczytam trochę ,,Maga,, na przemian ze ,,Sto lat samotności ,, ktore drugi raz czytam po 30 latach i jednak nie odczuwam tego zachwytu z pierwszej naszej randki . Poza tym pomyślałem o Jajach.O jajach wielkanocnych i w tym temacie powiesiłem Zaproszenie na Święta do mnie virtualne, ale tez i realne , do wyboru dla Was, w temacie MOJE NIEPOKOJE...KORONAWIRUS i tym sprytnym manewrem pospamowałem moim ogłoszeniem w innym wątku *DANCE**YAHOO*
Zapraszam do poczytania i skorzystania z zaproszenia na Wielkanoc do szukania zajączka u mnie w realu :)
Muzykę włączam co by nie słyszeć za bardzo samotnych w tę noc, moich myśli .

Dobranoc i Dziendobry :)

Do góry stronyOffline

ListyzArni

Post #5 Ocena: 0

2021-03-18 02:37:54 (4 lata temu)

ListyzArni

Konto usunięte

Cytat:

Zaproszenie na Święta do mnie virtualne, ale tez i realne , do wyboru dla Was, w temacie MOJE NIEPOKOJE...KORONAWIRUS

Temat przeniesiony do tematu :Wielkanoc - jak spędzacie i co gotujecie?

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2021-03-19 22:36:38 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Miałam pracowity dzień. Szybko zleciał. Zabieram się jeszcze za malowanie. Połączę dwie przyjemności jednoczesnie i malując, będę słuchać ksiązki.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2021-03-19 23:10:56 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Strasznie porabany dzien. Co jedno spotkanie to gorsze, gdyby te wizyty byly twarza w twarz a nie przez sluchawki, to pewnie sprzety by lataly. To znaczy nalezaloby im sie, albo na jakies robot wysalac w najdalsza syberyjska dzicz, tymczasem niestety mozna tylko sobie poprzeklinac w myslach.

Jak na ironie najnormalniejsza rozmowa byla z bezdomnym z depresja i psychozami. Moze uda mu sie zalatwic jakies lokum na start. Chyba jedyny normalny klient dzis.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2021-03-20 19:14:01 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Połaziłam

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #9 Ocena: 0

2021-03-20 20:23:32 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Ale biedra piekna :)

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #10 Ocena: 0

2021-03-20 21:13:26 (4 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Pieski małe dwa
Poszły raz na łąkę
Zobaczyły tam
Czerwoną biedronkę
A biedronka ta
Mnóstwo czarnych kropek ma
Si bon Si bo Tra la la la la la
:-) :-) :-)
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Strona 417 z 1061 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 416 | 417 | 418 ... 1059 | 1060 | 1061 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,