MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co dzisiaj robicie?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 390 z 1052 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 389 | 390 | 391 ... 1050 | 1051 | 1052 ] - Skocz do strony

Str 390 z 1052

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2020-11-17 09:19:09 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2020-11-17 08:50:56, karina440 napisał(a):

Nocny marek ze mnie dlatego tak dlugo po nocach siedze, do tego chyba starzec sie zaczelam bo stanowczo mniej snu potrzebuje niz kiedys ;-)

ja chyba mam na odwrót ;-) Kiedyś wystarczyło mi 4 godziny, teraz potrzebuje 7.

Biorę się za wypisywanie kartek świątecznych. Mam ich do wypisania okolo 60 :-) Codziennie 10 lub 15 i powinnam w ciągu kilku dni mieć ogarnięte :-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Misia13

Post #2 Ocena: 0

2020-11-17 09:29:01 (5 lat temu)

Misia13

Konto usunięte

Koniec wakacji, czas do pracy. Pierwszy dzien zawsze "ciezki".

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #3 Ocena: 0

2020-11-17 12:26:02 (5 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Jestem w pracy. Siedze sobie w swoim okienku. Jest cicho, wczoraj bylo “dead”. Dosc cieplo. Nudno.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2020-11-17 18:05:23 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Siedzę z Remkiem od kilku dni wysyłąmy emaile do wszelkich mozliwcyh fundacji. Dostalismy 1800 adresów i dzis kolejny dzień wysyłania wiadomosći, gdzie się tylko da. Zrobiłąm kawę i zabieram się, za dalsze wypisywanie kartek
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2020-11-27 06:58:46 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wczoraj udało sie powłóczyć po Peak District. Okolice Lud's Church
Obrazek

Obrazek
Tu filmik znajomego, który był jakiś czas temu. Może lepiej będzie pokazane jakie to fajne miejsce.

Wracając zajrzałam do polskiego sklepu, bo akurat jest po drodze do domu. Udało się kupić spirytus o który pytałam w innym wątku. Zalałąm nim wczoraj pokrojone cząstki passion fruit i skórki z pomarańczy w drugim słoiku. Teraz trzeba będzie poczekać jakis czas, żeby nabrało mocy i bedziemy ekepsrymentowac dalej.

Do góry stronyOffline

karina440

Post #6 Ocena: 0

2020-11-27 18:09:35 (5 lat temu)

karina440

Kobieta

Z nami od: 20-03-2012

Maz kielbase i inne tam wedzi, piesu kong'a molestuje, a ja odpalilam fotel bujany, siedze przed kominkiem z lampka wina i odmozdzacza w tv sobie zapodalam; relaks na calego, tego wlasnie mi dzis trzeba 😉😀
Milego weekend'u wszystkim 😊
W życiu jestem niewidzialnym obojętnym momentem, lecz dla Ciebie i z Tobą, jestem szczęśliwą chwilą...

Do góry stronyOffline

ROTAREDOM

Post #7 Ocena: 0

2020-11-29 18:05:06 (5 lat temu)

ROTAREDOM

Mężczyzna

Z nami od: 05-02-2011

Wow u mnie dziś wyjątkowo robocza niedziela. Rano zaczołem od konserwacji/smarowania automatyki bramy i rolety w garażu. Potem w jednym wozie wymieniłem tradycyjne klocki na porcelanke. Przed i po obiedzie zająłem sie montażem nowej przystawki odkurzacza do liści na traktorku. Potem odkurzyłem liście i wszystko co sie dało.
Aktualnnie wydrukowałem naklejki na butelki. Po kolacji zabieram sie za rozlewanie, kapslowanie i korkowanie: wina, cydru i nalewki z pigwy.
Pigwa w tym roku dobrze obrodziła - owoc był wyjatkowo dorodny i soczysty.

______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی

Do góry stronyOffline

Strona WWW

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2020-12-01 11:30:43 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Byłam z rana na spacerze, ale fajnie...zimno i słonecznie, tak jak lubie. Spotkałam też przyjemnego puchatego gościa

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #9 Ocena: 0

2020-12-01 13:24:22 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Cytat:

2020-11-29 18:05:06, ROTAREDOM napisał(a):

Po kolacji zabieram sie za rozlewanie, kapslowanie i korkowanie: wina, cydru i nalewki z pigwy.
Pigwa w tym roku dobrze obrodziła - owoc był wyjatkowo dorodny i soczysty.

Jakaś forumowa degustacja? hmm? :-T[

Efka, gdzie ty się znowu szlajasz :-] wilka złapiesz :-]
ale fanie, zazdroszczę ci tych widoków.

... co to się stało z programem TVP? normalnie o tej porze była powtórka M jak Miłość, a nie ma :-[
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2020-12-01 20:01:48 (5 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Wnuczek dzisiaj 12 lat skonczyl, jak ten czas leci... po pracy szybko z prezentem pojechaliśmy, a teraz do domu zjeść chińską kolacje, zadnego gotowania dzisiaj...*THUMBS UP*:-]
Ada

Do góry stronyOffline

Strona 390 z 1052 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 389 | 390 | 391 ... 1050 | 1051 | 1052 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,