Str 382 z 1047 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
ZlotaPerla1 |
Post #1 Ocena: 0 2020-10-28 09:24:56 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2020-10-28 08:12:03, Misia13 napisał(a):
W koncu dzien wolny.... siorbie kawe ☕. Trzeba ogarnac mieszkanie ZNOWU... a tak mi sie nie chce.
To normalne, ja już czasem wolę normalnie przed pracą wszystko ogarnąć - hmmm w sumie i tak zawsze ogarniam i jest "przyjemnie"
niż w wolny dzień i bo tak będę wiedziała, że nie będzie mi się chciało.
Dziś już dużo zrobiłam  śniadanie, włosy pomalowane, farsz do krokietów, zlew, kuchenka, zmywarka, stół ogarnięte
Zaraz jadę się przewietrzyć - niestety na MOTO nie ma na razie szans, zbyt zmienna pogoda i znów zapowiada się na deszcz.
Przyszły tydzień ma być słoneczny! huuuuurrrraaa! Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|

|
 |
|
|
Richmond |
Post #2 Ocena: 0 2020-10-28 09:57:43 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Bylam rano u oponiarza przelozyc kola tyl na przod. Mialam do niego zadzwonic i upewnic sie, ze jest otwarty i ma czas, ale jakos zapominalam i pojechalam w ciemno.
Nie bylo innych klientow i zalatwil sprawie w 15 minut. Ale mowil, ze poprzedniego dnia mial tylu klientow, ze czesc musial ich odeslac lub przerzucic na inne dni.
Gotowki nie bal sie, wirusa tez. Tak samo jak 3 i 6 miesiecy temu, podczas moich poprzednich wizyt.
Na szczescie ruch znikomy w czasie ferii szkolnych, ale te limity 20mph na pustych ulicach sa dobijajace. Nawet nie da sie jechac na tempomacie, bo w tym aucie dziala dopiero od 25mph.
Carpe diem.
|

|
 |
|
ZlotaPerla1 |
Post #3 Ocena: 0 2020-10-28 13:21:26 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2020-10-28 09:24:56, ZlotaPerla1 napisał(a):
Zaraz jadę się przewietrzyć - niestety na MOTO nie ma na razie szans, zbyt zmienna pogoda i znów zapowiada się na deszcz.
Przyszły tydzień ma być słoneczny! huuuuurrrraaa!
Pogoda zmienną jest! i bardzo dobrze  no to jazda  Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|

|
 |
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #4 Ocena: 0 2020-10-28 16:08:41 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Pogoda w kratkę. W domu zimno i odpaliłam ogrzewanie. Z samego rana poćwiczyłam, bo nie mogłam iść na rower. Zrobiło mi sie za duzo jabłek, uprużę je z cynamonem i brązowym cukrem, to może jutro zrobie biszkoptową roladę z tymi jabłkami. Wieczorem będę się bawić w malowanie poduszki. Szkic już zrobiłam jakiś czas temu a teraz zabawa w kolorowanie.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
Misia13 |
Post #5 Ocena: 0 2020-10-29 06:54:54 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Ewcia juz wstala - kartke napisala.
Ja nie spie od 5.... nie wiem po co tak sie zerwalam. Za oknem mokro i ciemno bylo, dopiero sie rozjasnia. 📺 on.... pierwszy raz od miesiaca moze... "sky news".
Swira mozna dostac juz po godzinie. Jak to ludzie ogladaja calymi dniami - nie wiem. Wiadomosci powtarzane po godzinie....
Pije herbate z cytryna..... tez pierwszy raz od dawna....(nie lubie, ale czasami trzeba)  ..... Na razie zero planow.... odpoczywam.  [ Ostatnio edytowany przez: Misia13 29-10-2020 06:55 ]
|

|
 |
|
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #6 Ocena: 0 2020-10-29 07:04:31 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2020-10-29 06:54:54, Misia13 napisał(a):
Ewcia juz wstala - kartke napisala.
Lubię wstawac rano, ale 6 to dla mnie w sam raz. 5 za wcześnie i tak jak napisałaś ciemno i moje ptasie o tej godzinie też spią, więc nie chce tych drzypap budzić.
Ja staram sie oglądanie telewizji mocno ograniczać. Raz dziennie obejrzę wiadomości i wystarczy, potem telewizor może byc wyłączony. Filmy przewaznie i tak oglądam z neta.
Wolę cisze w domu lub muzykę w tle. Czasem łaże i słucham audiobooków. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
Misia13 |
Post #7 Ocena: 0 2020-10-29 07:23:34 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
U mnie radio Heart ❤ z internetu przewaznie, by zagluszyc dehumidifier..... chodzi caly czas I mnie denerwuje....hehe.
Bede dzis grzebac w szafie I pod lozkiem.... za zimowymi.
Buty nowe by sie przydaly.... raczej z internetu.... szkoda, ja lubie z noga do sklepu🙁.
|

|
 |
|
karjo1 |
Post #8 Ocena: 0 2020-10-29 16:29:19 (5 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Barowy dzien dzis, leje, wieje, ogrod tonie w lisciach.
Sceneria na Halloween jak znalazl.
|

|
 |
|
Misia13 |
Post #9 Ocena: 0 2020-10-30 13:49:16 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cos sie dzieje nad morzem...
Brzydka pogoda...a caly parking zajety I dalej auta dojezdzaja.....
|

|
 |
|
kksiezniczka |
Post #10 Ocena: 0 2020-10-30 13:55:06 (5 lat temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Zrobiłam likier milky way
I kawę. I to by było na tyle mojego gotowania  ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|

|
 |
|