Str 366 z 1053 |
|
---|---|
karjo1 | Post #1 Ocena: 0 2020-10-07 20:58:32 (5 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Nie czepiaj sie, to normalne, ze teraz mozna wreszcie zaserwowac kawe o 'poranku'
![]() |
karjo1 | Post #2 Ocena: 0 2020-10-10 16:50:44 (5 lat temu) |
Dzis jazda za sloncem i spacerem bez deszczu zaprowadzila do Cannock.
Grzybow brak, za to ostatnie jagody sie trafily. I mnostwo ludzi, jak sie zbieralismy do powrotu. A teraz kawa po irlandzku. |
malben1 | Post #3 Ocena: 0 2020-10-10 17:49:45 (5 lat temu) |
Z nami od: 10-12-2007 Skąd: Stafford |
Cytat: 2020-10-10 16:50:44, karjo1 napisał(a): Dzis jazda za sloncem i spacerem bez deszczu zaprowadzila do Cannock. Grzybow brak, za to ostatnie jagody sie trafily. I mnostwo ludzi, ... masz na mysli Cannock Chase...? rzut beretem... dla nas to ucieczka przed ludzmi... Pamietajcie!
Nikt nie da Wam tyle ile ja Wam moge obiecac...
|
karjo1 | Post #4 Ocena: 0 2020-10-10 18:26:58 (5 lat temu) |
Mhmm, fajne miejsce, tylko chyba w ramach zakazu spotykania sie w domach duzo ludzi wyleglo na rowery i spacery.
|
karina440 | Post #5 Ocena: 0 2020-10-11 12:56:51 (5 lat temu) |
Z nami od: 20-03-2012 Skąd: A-i-M |
Przedwczoraj znow bylo wedzenie, dzis w piekarniku kielbasa sie podsusza, az pachnie w calym domu, natomiast pranie na slonku sie suszy (cos mi chyba z dziecinstwa zostalo, bo uwielbiam sloneczne niedziele i mozliwosc wywieszenia prania na zewnatrz, do tego obiad jedzony na dworze, ale dzis za zimno na to), zabawilam sie tez w fryzjera wiec meza glowa ogarnieta, mieso na obiad sie dusi, zaraz zabiore futrzaka na przewietrzenie, bo az grzech nie wykorzystac takiej aury.
Ot, taka zwykla, choc i niezwykla niedziela (biorac zwlaszcza pod uwage laskawosc pogody) ![]() W życiu jestem niewidzialnym obojętnym momentem, lecz
dla Ciebie i z Tobą, jestem szczęśliwą chwilą...
|
|
|
Adacymru | Post #6 Ocena: 0 2020-10-11 13:02:12 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Wybieramy sie na spacer, tzn marsz bardziej, bo piekna pogoda o ze wzgledu na lockdown od wczoraj, wyjechac z miasta nie mozemy dla przyjemności. Juz trzy razy sie zlapalam na tym, ze play snułam gdzie w taka piekna pogodę sie wybrac,i przypominam sobie, ze nas wczoraj zamkneli...
![]() Szukam tez nowej mikrofalowki, ale nie takiej na kubek wielkosci ![]()
Ada
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2020-10-11 14:18:34 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2020-10-11 12:56:51, karina440 napisał(a): natomiast pranie na slonku sie suszy (cos mi chyba z dziecinstwa zostalo, bo uwielbiam sloneczne niedziele i mozliwosc wywieszenia prania na zewnatrz, zaraz zabiore futrzaka na przewietrzenie, bo az grzech nie wykorzystac takiej aury. Ot, taka zwykla, choc i niezwykla niedziela (biorac zwlaszcza pod uwage laskawosc pogody) ![]() Pogoda rzeczywiście dopisała. Ja uwielbiam wieszac w taka pogode nie tylko pranie ale i pościel na zewnątrz, bo całkiem inaczej potem się śpi w takiej pachnącej wiatrem. Zapachów edzonej wędliny nawet nie skomentuje. Ja Cie ostrzegam, że keidys tam do Ciebie podjadę Zaliczyłąm rower ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
ZlotaPerla1 | Post #8 Ocena: 0 2020-10-11 15:36:54 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
efka, z czystej ciekawości co ja absolutnie ostatnia do ciekawości
![]() te trasy rowerowe to tak ile ich masz? no bo wiadomo, że trzeba wrócić do doma ... Ja jak bym chciała coś z okolic pokazać, to no ... blaszak tu, blaszak tam i tu i patologia tu i tam i dalej blaszak ... Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2020-10-11 15:51:11 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Perła mam całekim fajne dwie lub trzy obok domu, że tylko wyjśc za drzwi, wsadzic tyłek na rower i jechać. One przeważnie zajmuja ok 2 -godzin jazdy rowerem, może trochę więcej.
Do niektórych mam dojazd autem ok 20 min do 1 godziny i tam tez przewaznie 2-3 godziny jazdy samym rowerem. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
karina440 | Post #10 Ocena: 0 2020-10-11 18:08:53 (5 lat temu) |
Z nami od: 20-03-2012 Skąd: A-i-M |
Cytat: 2020-10-11 14:18:34, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Ja uwielbiam wieszac w taka pogode nie tylko pranie ale i pościel na zewnątrz, bo całkiem inaczej potem się śpi w takiej pachnącej wiatrem. Zapachów edzonej wędliny nawet nie skomentuje. Ja Cie ostrzegam, że keidys tam do Ciebie podjadę Zaliczyłąm rower O to, to, dzis jednak u nas nie czas na poscielowe pranie bylo. Ostrzegac nie musisz, nie boje sie ![]() ![]() Co do fotek, pieknie tam u siebie masz. Z przewietrzenia futra lesny spacer w koncu wyszedl, do tego (ku naszemu zaskoczeniu) z malym grzybobraniem nawet, warto bylo. ![]() ![]() W życiu jestem niewidzialnym obojętnym momentem, lecz
dla Ciebie i z Tobą, jestem szczęśliwą chwilą...
|