MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co dzisiaj robicie?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 352 z 1061 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 351 | 352 | 353 ... 1059 | 1060 | 1061 ] - Skocz do strony

Str 352 z 1061

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ZlotaPerla1

Post #1 Ocena: 0

2020-09-25 14:14:59 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Cytat:

2020-09-23 06:58:20, ZlotaPerla1 napisał(a):
Ja już wiem, my byliśmy odszykowani picuś glancuś na wesele - ja w sukience krótkiej i żakieciku, torebka, oni w koszulach itp. - taki widok w tani lot do Polski rzadko się trafia 😎
Ja tu zdjęć już nie mam żadnych na MW - stąd był znak ?

BTW - już nie będziemy więcej stać w różnych kolejkach - w jednej nam kazali z pierwszeństwem, czy bez. 😂

Aaaa, jeszcze jedno - jaka ja byłam szczęśliwa z ogólnego nakazu noszenia masek na tym lotnisku i w samolocie - że nikt i tak nie będzie wiedział/ poznał mnie w tej sukience odpicowanej :-]:-]:-]:-] a tu ZONK i Fugazi dokonał niemożliwego *ROFL**ROFL**ROFL* well done you!

Pogoda nie pomaga do odreagowywania depresyjnych covidowych nastrojów ... a do tego wielki shortage mam w pracownikach dzisiaj, a zleceń mnoho :-8 no nic to - robota nie zając nie ucieknie :-p za to jutro reward - następna jazda próbna na MOTO *YAHOO**YAHOO**YAHOO* iiiii egzamin w niedzielę :-)
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

galadriel

Post #2 Ocena: 0

2020-09-25 19:27:19 (5 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Ogrzewanie wlaczone; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2020-09-25 19:40:11 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2020-09-25 19:27:19, galadriel napisał(a):
Ogrzewanie wlaczone; )

No właśnie...trzeba odpalic, bo mi zimno i zmarzłam. W sumie to poszłabym juz spac ;-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #4 Ocena: 0

2020-09-25 19:52:44 (5 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Szczesciary, u nas chodzi prawie od miesiaca, zwlaszcza w chlodniejsze, bardziej mokre dni.
Koty wieczorami paszcze dra, przyzwyczaily sie do ciepelka kontynentalnego.

Udalo sie usmiac w pracy, lubie ten poziom absurdu - mlody zre mandarynke w plecaku na glowie i mowi, by sie nie czepiac, przeciez nikt nic nie widzi :).
No i drozdzowiec na rano nastawiony, niech sobie rosnie.

Do góry stronyOffline

Misia13

Post #5 Ocena: 0

2020-09-25 22:02:17 (5 lat temu)

Misia13

Konto usunięte

U mnie 25 stopni. Sasiedzi ogrzewaja.... okna otwarte.
Sasiadka obok, opatulona w zimowych butach w mieszkaniu. Tyle co z nia rozmawialam ma sasiadow co "oszczedzaja".

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #6 Ocena: 0

2020-09-25 22:19:28 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

U mnie 23 stopnie na nastawione centralnym ogrzewaniu :-] i pewnie jest.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #7 Ocena: 0

2020-09-25 23:13:08 (5 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Tez włączyłam dzisiaj ogrzewanie, chodzilo pare godzin, zeby wygenerować te dwa ekstra stopnie w salonie.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

fugazi

Post #8 Ocena: 0

2020-09-26 00:42:03 (5 lat temu)

fugazi

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2016

Cytat:

2020-09-25 14:14:59, ZlotaPerla1 napisał(a):
Cytat:

2020-09-23 06:58:20, ZlotaPerla1 napisał(a):
Ja już wiem, my byliśmy odszykowani picuś glancuś na wesele - ja w sukience krótkiej i żakieciku, torebka, oni w koszulach itp. - taki widok w tani lot do Polski rzadko się trafia 😎
Ja tu zdjęć już nie mam żadnych na MW - stąd był znak ?

BTW - już nie będziemy więcej stać w różnych kolejkach - w jednej nam kazali z pierwszeństwem, czy bez. 😂

Aaaa, jeszcze jedno - jaka ja byłam szczęśliwa z ogólnego nakazu noszenia masek na tym lotnisku i w samolocie - że nikt i tak nie będzie wiedział/ poznał mnie w tej sukience odpicowanej :-]:-]:-]:-] a tu ZONK i Fugazi dokonał niemożliwego *ROFL**ROFL**ROFL* well done you!

Perła vel "picuś glancuś" miała mieć na lotnisku dwa znaki szczególne. Blizniaki i potłuczone motorem odnóża.
Nie wiedzieć czemu, spodziewałem się dwóch małych glutków uczepionych spódnicy, a tu niezła obstawa, jeden bodyguard większy od drugiego.*THUMBS UP*
Żakieciki i torebki może nie, ale te krótkie sukienki to nawet dziadkom podnoszą cisnienie. Nogi szczegółowo przescanowane fachowym niegdys okiem.*CRAZY* *DRINK*( siniaków nie stwierdzono )

A te sandałki *ROFL**ROFL* to tak sobie pasowały do reszty. Dziw, że Cię wpuscili do tego Swidnika. :-]

Na high heelach, ze swoją kreacją i resztą, mogłabys rozłożyć pannę młodą na łopatki.

--------

Perłowe traperki
Obrazek
*ROFL* *ROFL*

[ Ostatnio edytowany przez: fugazi 26-09-2020 00:52 ]

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #9 Ocena: 0

2020-09-26 05:15:09 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

No wiesz co?! przeskanowałeś mnie lepiej jak walizkę na check in *ROFL*

High hills były w walizce i już w Świdniku zostały zaaplikowane, sandałki owszem miałam jak powyżej w kwestii komfortu podróży 😎 i to nie byle jakie tylko Birkenstocki - a słyszałam, że te sandały tej marki do wszystkiego pasują :-8 tak jak i Dr Martens - ja Martensy wkładam np. na Christmas Party do sukienki *YAHOO*

Obrazek

A w temacie to stary się tłucze - prawie nigdy nie śpię jak idzie do roboty. *TIRED*

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2020-09-26 06:45:52 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Ciemnawo jeszcze za oknem. Piję kawę i spadam na rower jak już się trochę rozjaśni.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Strona 352 z 1061 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 351 | 352 | 353 ... 1059 | 1060 | 1061 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,