MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co dzisiaj robicie?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 332 z 1070 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 331 | 332 | 333 ... 1068 | 1069 | 1070 ] - Skocz do strony

Str 332 z 1070

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ZlotaPerla1

Post #1 Ocena: 0

2020-07-19 19:49:43 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Cytat:

2020-07-19 16:07:19, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Cytat:

2020-07-19 12:47:42, ZlotaPerla1 napisał(a):
Byłam krótko na moim CBT - zrobiłam 4 okrążenia i wywrotka, manetka od sprzęgła się odłamała i tyle na dziś - see you later my lovely ;-) po urlopie ...

Tobie nic sie nie stało?

Ja też dziś zaliczyłam wywrotkę, ale w rzece.

No pewnie że nic, a tobie?

Chyba ten kurs mało co jest dla początkujących :-8 masz wsiąść na moto i jechać. Jechać nie problem, ale ręka prawa z obróbką prędkości odmawia posłuszeństwa, zawsze myślałam, że kręcie się od siebie, potrzebuję więcej czasu - grałam na pianinie i gitarze, na tym też zagram :-8
No i sorry dla mnie starszej pani to hmmmm - najważniejsze, że mogę wrócić ;-)
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2020-07-20 15:59:19 (5 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Odpoczywam... trafil mi sie wolny poniedzialek, bo pierwszy raz na weekendowym dyzurze musialam w nocy pracowac. Doslownie sprawdzilam, co mnie czeka w pracy dzisiaj, przeczytalam dokumenty, sprawdzilam kartoteki i szlam spac przed polnoca, jak "telefon zaufania" :-] zadzwonil, i 75 mil w jedna strone, i dwie godziny pozniej powrotne 75 mil, dla odmiany inna trasa wrocilam do domu. Piekny wschod slonca na koniec zapowiadal sloneczny dzien. Nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo, jeden aktywny dyzur zaplaci za fajny urlop a na dodatek z powodu nocnego wypadu mam dzien wolny dzisiaj...

Mysle co by to na obiad ugotowac fajnego...
Ada

Do góry stronyOffline

Misia13

Post #3 Ocena: 0

2020-07-21 06:28:00 (5 lat temu)

Misia13

Konto usunięte

Cytat:

2020-07-20 15:59:19, Adacymru napisał(a):
jeden aktywny dyzur zaplaci za fajny urlop

Fajnie... troszke zazdroszcze... tez bym tak chciala.

To musze pracowac caly dzien, by zjesc obiad w restauracji.:-(
Inne czasy.... kiedys moglam sobie pozwolic....

Za mna juz 8 mil....... jeszcze wieczorem pojde..... trzeba odrobic ciasteczka...

[ Ostatnio edytowany przez: Misia13 21-07-2020 06:30 ]

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #4 Ocena: 0

2020-07-21 07:33:12 (5 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Jade dzisiaj 200km na poludnie, według nawigacji ma to zająć az 4h. Ze Szwajcarii na razie nici, bo brzydka pogoda, wiec dalsza eksploracja Włoch. Ceny kampingow we Włoszech czasami podobne do hotelowych.

Wrzucilabym zdjęcia, ale Google Photos buntuje sie, chyba ma gdzieś ustawione domyslnie upload przez wifi i nie chce nic wrzucić przez mobile net.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2020-07-21 07:56:46 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2020-07-21 06:28:00, Misia13 napisał(a):

Za mna juz 8 mil....... jeszcze wieczorem pojde..... trzeba odrobic ciasteczka...

Ja po niedzielnej wywrotce nie nadaje sie do dłuższego chodzenia. Musze kilka dni poświęcic na zregenerowanie się. Stopa odmawia posłuszeństwa. Wczoraj próbowałam poćwiczyć w domu, ale też średnio to idzie. Szkoda mi pogody, bo ładnie jest.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #6 Ocena: 0

2020-07-21 08:07:28 (5 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Mam nadzieje,ze sie szybko zregenerujesz , EfkaKonefka33.
Wstala, zrobilam sniadanie sobie i pociesze. Niedlugo ide do pracy, a synek do cioci. Po powrocie trzeba jakos mu zorganizowac czas. Dzis bedzie troche ogrodnictwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

ZlotaPerla1

Post #7 Ocena: 0

2020-07-21 09:09:18 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Cytat:

2020-07-21 07:56:46, EFKAKONEFKA33 napisał(a):

Ja po niedzielnej wywrotce nie nadaje się do dłuższego chodzenia. Muszę kilka dni poświęcić na zregenerowanie się. Stopa odmawia posłuszeństwa. Wczoraj próbowałam poćwiczyć w domu, ale też średnio to idzie. Szkoda mi pogody, bo ładnie jest.

Efka, ja mam wielkiego siniola pod kolanem na jednej nodze (będzie się pięknie prezentował do mojej krótkiej sukienki na weselu w sobotę :-8 ) na drugiej obtarcie na piszczeli, a do tego od wczoraj zaczęła mnie boleć prawa ręka od podparcia upadku :-8 - ja to się chyba już nie nadaję na takie ekscesy, ale muszę jeszcze chociaż raz spróbować :-] może się nie zabiję ...

Mnie jest potrzebny normalny kurs, jak w Polsce UCZĄ - a nie dać mi motor i kazać jechać :-o - w Polsce w tym roku nie dam rady, może za rok? pomyślę - do lata szybko zleci :-]

A stłuczenie pięty to ból okropny i bardzo współczuję.

Co robię? leżę :-] - ale już objeździłam swoje 30min ;-)

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2020-07-21 09:20:47 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Turefu, dzieki :-)

Złota...Ty widzę jak ja, tylko ja dziei Bogu nie ide na wesele i nikt mnie poobijanej nie bedzie oglądał :-)
Ja dziś skupiam sie na nadrabianiu zaległości, jakie sie porobiły bo codziennie jak powsinoga, gdzieś mnie nosiło a uszkodzenia stopy pozwoli mi wyprostowac zaległe sprawy.

Szukam czegos do czytania lub obejrzenia na wieczór.

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Misia13

Post #9 Ocena: 0

2020-07-21 10:08:54 (5 lat temu)

Misia13

Konto usunięte

Cytat:

2020-07-21 09:20:47, EFKAKONEFKA33 napisał(a):

A mozesz tak sie skoncentrowac na czytaniu ksiazki czy ogladaniu filmu? Zazdroszcze.....

Perla nie martw sie bedziesz na zdjeciach (to ta ... no z podrapanymi nogami) I bedziesz sie z tego smiala za kilka lat.
:-)

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #10 Ocena: 0

2020-07-21 12:29:51 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Cytat:

2020-07-21 10:08:54, Misia13 napisał(a):
Cytat:

2020-07-21 09:20:47, EFKAKONEFKA33 napisał(a):

A mozesz tak sie skoncentrowac na czytaniu ksiazki czy ogladaniu filmu? Zazdroszcze.....

Perla nie martw sie bedziesz na zdjeciach (to ta ... no z podrapanymi nogami) I bedziesz sie z tego smiala za kilka lat.
:-)

Ja się tym wcale nie martwię - martwiłabym się, jak bym sobie zęby powybijała :-8, ale poobijane nogi *THUMBS UP*

Ja mam w pracy kilkanaście monitorów do stałej obserwacji + monitor komputera + monitor innego komputera :-] a ja je sobie wszystkie oglądam i jeszcze gierkę na komórce obrabiam :-8

Do góry stronyOffline

Strona 332 z 1070 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 331 | 332 | 333 ... 1068 | 1069 | 1070 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,