Str 331 z 1071 |
|
---|---|
gosian | Post #1 Ocena: 0 2020-07-17 21:33:20 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Siedzę w ogrodzie z lampką wina. Gdzieś kilka domów dalej jest mega impreza urodzinowa, muzyka leci. W piecu się piecze szarlotka z budyniem. Zaczyna fajnie już pachnieć... Czas na relax. A jutro z racji że ma być bardzo gorąco wybieram się na plażę..
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2020-07-17 22:15:10 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Z rana byłam na rowerze, a potem zaliczyłam aerobic. Popstrykałam fotki moich ulubionym słonecznikom i wieczorem byłam jeszcze pogapic sie na zachód słońca i przewietrzyc szare komórki. Teraz ide się relaskowac z książką
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
gosian | Post #3 Ocena: 0 2020-07-17 22:50:20 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Impreza nadal trwa.. I młodzież chyba już wypiła za dużo bo z fajnej muzyki zrobiło się jakieś bum bum bum i z karaoke zrobili darcie się.. Szkoda bo było przyjemnie
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
Turefu | Post #4 Ocena: 0 2020-07-18 13:05:56 (5 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Sprzatam i pracuje nad wirtualna widocznoscia. Oprocz tego probuje wydrukowac niedawno zakupiony breakdown cover, ale drukarka odmawia wspolpracy. Swiatlo "on" miga, nie wiem, co z tym zrobic.
Wlaczyc i wylaczyc juz probowalam, nie dziala. Nie ma zatkania papierem. |
cris82 | Post #5 Ocena: 0 2020-07-18 14:31:15 (5 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
uff koniec lockdownu
co by tu porobic... jakis maly spacer pozniej kawa na ogrodku w sumie to mogliby jeszcze przedluzyc o tydzien lub dwa i nie zauwazylbym roznicy hehe : ) wczoraj pierwszy raz wybralem sie do sklepu chyba od miesiaca zawsze zonka sie tym zajmuje poszedlem po 3 paczki chipsow patrze przed kaska wszyscy placa kartami bezdotykowymi a ja gotoweczke mialem tylko nawet zaczalem sie zastanac czy to wypada : P pytam sie babki przy kasie czy moge placic gotowka ona wywalila wywalila oczy ale chyba ze zdumienia o czym w ogole gadam : )) wziela kaske wydala mi reszte mowie jej ze wszyscy placa karta bezdotykowa ale to bez sensu bo kazdy wyklada towar na kase bez rekawic ona go tak samo skanuje to zaczela sie tylko smiac hehe z takich gorszych wiadomosci to zwolnili dobrego kolege z pracy Polaka troche sie wkurzyl ale przynajmniej dostal 3klopsy na pozegnanie dodatkowo oprocz odprawy 1800 nalezalo mu sie ustawowo bo pominieto okres wypowiedzenia prawie od 4 miesiecy mial platne wakacje ogolnie to zwolnili 7 osob 5 z produkcji i dwie z biura chyba juz nikt nie wyleci ale to i tak duzo bo to maly zaklad efekt jest taki ze zwolnili okolo 15% zalogi : P [ Ostatnio edytowany przez: cris82 18-07-2020 14:38 ] |
|
|
Adacymru | Post #6 Ocena: 0 2020-07-19 12:30:34 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Bake a cake challenge - wnuczek zrobil liste składników i losowo wybieraliśmy z puli. To chyba z YT ale w sumie całkiem edukacyjne, bo wczoraj już raz robiliśmy i opowiadał mi jak robił z tatą wczesniej i tato nie wylosował mąki ani jajek, wiec z ciasta nici, i przegrał. Coś zapadlo w pamięci, ze bez tych produktów tort nie będzie tortem. Nie wiem co z tych losowo wybranych produktów wyjdzie, narazie się piecze. Za tydzień pizza challenge...
Pogoda się piekna zrobiła, to po obiedzie będzie spacer chyba...
Ada
|
ZlotaPerla1 | Post #7 Ocena: 0 2020-07-19 12:47:42 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Byłam krótko na moim CBT - zrobiłam 4 okrążenia i wywrotka, manetka od sprzęgła się odłamała i tyle na dziś - see you later my lovely
![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2020-07-19 16:07:19 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2020-07-19 12:47:42, ZlotaPerla1 napisał(a): Byłam krótko na moim CBT - zrobiłam 4 okrążenia i wywrotka, manetka od sprzęgła się odłamała i tyle na dziś - see you later my lovely ![]() Tobie nic sie nie stało? Ja też dziś zaliczyłam wywrotkę, ale w rzece. Niedawno wróciłam do domu, zdążyłam się opłukać, przygotowac obiad i wreszcie usiadłam. Po mojej glebie w rzece mam trochę śladów na ciele ale da się z tym żyć. Resztę wieczoru poświecam na nicnierobiebia. Leżę i pozwalam sobie na relaks. Kupiłam do relaksacji nawet Cider, co mi sie zdarza w porwyach wiatru raz na rok. Lubie nie za słodki, dobrze schłodzony i tylko jak jest ciepło i jestem mega zmęczona Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Richmond | Post #9 Ocena: 0 2020-07-19 16:31:44 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
We Włoszech gotówka ma się dobrze.
Obskoczylam dzisiaj jeden szlak tak znienacka, kolejne km za mna. Ten na szczęście byl w miare lekki. Mialam spotkanie z autobusem z przyczepka (na rowery) na wąskiej drodze pod górkę. Musiałam cofnąć niezly kawał, do wcześniejszego zakrętu. Siedzę pod Stelvio Pass i czekam na obiad. Świstaki schowały się, a specjalnie przywiozłam duży obiektyw, żeby je "złapać". W hotelu jest dziewczyna, ktora niewątpliwie zaliczyla wywrotkę na rowerze, w jej przypadku maska jest całkiem przydatna. Przynajmniej nikt nie gapi się na jej twarz. Carpe diem.
|
Wielim | Post #10 Ocena: 0 2020-07-19 17:23:22 (5 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Pierwszy raz kąpałem się w jeziorze w UK , byłem wczoraj w pracy , biznes jak to w tych czasach słabiutko , ale znajomi się odezwali się że są na namiotach na wyspie na jeziorze niedaleko Heathrow , wzielem flaszkę i pojechałem , mieli dwie łódki , grill i ognisko z noclegiem pod namiotami na wyspie , fajny czas , właśnie wróciłem i oglądam ostatnią kolejkę polskiej ligi piłkarskiej
[ Ostatnio edytowany przez: Wielim 19-07-2020 17:24 ] |