MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co dzisiaj robicie?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 294 z 1091 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 293 | 294 | 295 ... 1089 | 1090 | 1091 ] - Skocz do strony

Str 294 z 1091

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Misia13

Post #1 Ocena: 0

2020-05-12 14:56:53 (5 lat temu)

Misia13

Konto usunięte

Piore koldre zimowa, mam nadzieje ze nie zepsuje pralki. Przewaznie pralam w pralni 😐

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

jolantina

Post #2 Ocena: 0

2020-05-12 15:32:55 (5 lat temu)

jolantina

Kobieta

Z nami od: 17-11-2008

Cytat:

2020-05-12 13:07:43, Wilki2 napisał(a):
Wyczytalem ,że jest jeszcze czosnaczek pospolity bardzo podobny do pokrzywy ale nie jestem pewien czy w UK występuje.

Ja dziś kolejny tydzień staram się odmrażać gospodarkę. W zeszłym tygodniu klienci przyduszeni terminami umów zaczęli z pewną nieśmiałością otwierać się na wizyty z zewnątrz. W tym tygodniu zawiało mnie aż do Ediego. Szkoci dalej trzymają lockdown i prolemem było znalezienie hotelu. Udało się wyszarpnąć jakiś pokój w zamrożonym guest house. Własciciel dał tylko klucz do pokoju i zmył się zostawiając mnie samego w nieogrzanym budynku. Poszukiwania jakiegos grzejniczka w pobliskich sklepach spełzły na niczym.Chyba zapowiada się niezłe lato w Szkocji bo wszędzie tylko szeroka oferta wentylatorów. Pozostało ogrzać pokój suszarką do włosów i dwoma termoforami wspomagając się jakimiś %.Byle do jutra. Robota na dziś zrobiona. Idę teraz pozwiedzać incognito. :)

Czosnaczek jest super, na zdjeciu Misi jest go pod dostatkiem. Bardzo pospolity, przepyszny i zdrowyObrazek

po Edit. Zle się wyraziłam. Na zdjęciu Misi jest głownie jakieś selerowate, nie rozróżniam ich za dobrze, zbyt duze podobieństwo dla mnie miedzy jadalnymi a trującymi odmianami, ale miedzy tamtymi widać wspomnianego czosnaczka w znaczącej ilości.

[ Ostatnio edytowany przez: jolantina 12-05-2020 15:39 ]

Diabla oszukac nie grzech

Do góry stronyOffline

Wilki2

Post #3 Ocena: 0

2020-05-13 13:00:11 (5 lat temu)

Wilki2

Mężczyzna

Z nami od: 15-12-2019

Zjazd robię z zamrożonej ciągle Szkocji do budzącej sie Anglii. Zero ruchu ,piekna pogoda i widoki. Szkoci przebranżowili się z hodowli owiec na produkcję telewizorów bo co chwile ktos mi oferuje jakąś super okazje z samochodu.😊

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2020-05-14 07:16:57 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Poranna kawa wypita. Piękne słonce za oknem, choć trochę chłodno. Czas wsadzic 4 litery na rower :-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #5 Ocena: 0

2020-05-14 08:49:42 (5 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

niby pisze ze 6st teraz ale az ciezko w to uwierzyc taka piekna pogoda za oknem : )

przyszly tydzien pokazuje 23st trzeba trzymac kciuki zeby sie spelnilo : P

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #6 Ocena: 0

2020-05-14 08:55:36 (5 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Cytat:

2020-05-13 13:00:11, Wilki2 napisał(a):
Zjazd robię z zamrożonej ciągle Szkocji do budzącej sie Anglii. Zero ruchu ,piekna pogoda i widoki. Szkoci przebranżowili się z hodowli owiec na produkcję telewizorów bo co chwile ktos mi oferuje jakąś super okazje z samochodu.😊

To lepiej nie kupuj bo znajdziesz później w pudełku cegłę albo książkę :-]

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #7 Ocena: 0

2020-05-14 10:09:57 (5 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Niby wolne ale on-call i jakieś nowe ustrojstwo wprowadzili do prowadzenia wirtualnych spraw sądowych, to mamy po południu szkolenie. Moja kierowniczka chyba jest sfrustrowana, że jej starania się wystawienia mnie na próbę COVID19 do tej pory się nie powiodły, wymyśliła nową próbę na piątek :-]. Chyba myśli, że dotychczasowe miejsce zostało zbyt zabezpieczone, zdezynfekoweane i że złego się licho nie czepia nie wie... kopę czasu w sądzie na żywo, osobiście nie byłam, chyba w marcu gdzieś. Na biurku to pewnie leży warstwa kurzu i jak konczylam pracować przed lockdown, to nie było ani grama jeszcze odpowiednich środków dezynfekujacych ani ochronnych. Założę się, że sprzątania tam nie było w międzyczasie. Chyba się kierowniczka zapytam jak jest biuro przygotowane...
Ada

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2020-05-15 08:41:31 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Chyba za długo spałam, bo jakas przymulona sie czuje. Do tego po wczorajszej glebie na rowerze czuję każdą kośc i mięsień. Spijam kawę i wsadzam sie na rower, żeby się rozruszać
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2020-05-16 11:19:55 (5 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Wczoraj padlam na poduszke wczesniej, i dzisiaj od 7ej sie krece, troche zaspana jednak. POgoda nie moze sie zdecydowac, posadze troche kwietkow do skrzynek, i jak nie bedzie padac, to idziemy na dlugi spacer, przy okazji wykopie pare cebulek niedzwiedziego czosnku, bo obiecalam podeslac.
Ada

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #10 Ocena: 0

2020-05-16 12:06:28 (5 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Wykonalam porcje cwiczen z pomoca YouTube. Teraz trzeba posprzatac, wyprac I odkurzyc. Potem zrobic zakupy I zabrac psa na spacer. Mam nadzieje jutro pojechac na przejazdzke, pierwsza od wprowadzenia lockdownu.

Do góry stronyOffline

Strona 294 z 1091 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 293 | 294 | 295 ... 1089 | 1090 | 1091 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,