Próbuje wrzucić zdjęcie z telefonu żeby sprawdzić czy się uda
Str 255 z 1069 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2020-03-02 17:09:24 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
![]() Próbuje wrzucić zdjęcie z telefonu żeby sprawdzić czy się uda Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
karjo1 | Post #2 Ocena: 0 2020-03-02 17:27:33 (5 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Uda sie, uda, smacznie wyglada, diecie na pohybel.
|
Richmond | Post #3 Ocena: 0 2020-03-02 19:27:42 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat: 2020-03-02 17:05:56, Misia13 napisał(a): Cytat: 2020-03-02 16:30:52, Richmond napisał(a): Kupilam dzisiaj nowy obiektyw tele. Trzeba bedzie przetestowac kolo pracy na samolotach Hehe..bedziesz wygladac podejrzanie... moga zapukac do drzwi. Z wygladu, obiektyw nie rozni sie od obecnie posiadanego, tylko ma wiekszy zasieg. Szkoda tylko, ze po zmianie biura, nie mam fajnego punktu widokowego. Pojade ktoregos dnia wcześniej do pracy i poczaje sie przy Tesco albo na trawnikach w okolicy. Carpe diem.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2020-03-06 09:37:39 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Wczoraj piekłam ciasto dla kogoś, kto sie rozchorował. Dla siebie lekki, pomaranczowy sernik na weekend. Ponieważ jutro mam wolontariat, dziś musze skorzystać z tego pieknego słońca co mam za oknem i wrzucic sie na rower po południu. Na wieczór czeka mnie zaczęta książka. Mam tez gdzieś przyszykowane kawaki jedwabiu, wypadałoby odkurzyć pędzle i farby.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2020-03-06 18:07:55 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
I z roweru nic dzisiaj nie wyszło, bo spsuła mi sie jakas część, która dopiero jutro moze dotrze i wtedy pan mechanik mi to naprawi. Szlag. Przeszłam sie za to, zeby zupelnie mi pogoda nie uciekla. Teraz sie modlić, zeby jutro mi naprawiono rower.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
Adacymru | Post #6 Ocena: 0 2020-03-07 14:30:32 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
U nas mżawka ale widzę, że nad Llandudno słońca świeci, jak zwykle zresztą, to jedziemy słońca zdążyć zaczerpnąć i może późny lunch się trafi jeszcze.
Ada
|
Adacymru | Post #7 Ocena: 0 2020-03-08 15:51:51 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Piękna dzisiaj pogoda, chociaż zimno i wietrznie. Posadziłam 180 cebulek różnych kwiatów, i brakło mi. Cale chyba szczescie, bo mi palce u nóg tak zmarzly jak już dawno nie pamiętam. Mokro w ogrodzie bardzo jest, nie dziwne jednak po tych deszczach. Rozsadzilam sadzonki pomidorów do większych pojemników, niedługo będę w skrzynki je wysadzać. Czas na obiad chyba...
Ada
|
tomaszzet | Post #8 Ocena: 0 2020-03-08 16:27:13 (5 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: South Yorkshire |
Byłem na lokalnym wedding show.
Nadal camera nie chce ze mną współpracować, ale to jej problem ![]() Miałem nadzieję, że będzie co pooglądać. Wszystko na jedno kopyto i tylko jedno auto się pokazało. Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2020-03-08 16:59:41 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Mnie się udało na rower wyskoczyć. Musiałam zaliczyc zmienianie dętki. Wyrobiłam sie w ostatnim momencie. Skonczyłam tuz przed ulewa ( A miało nie padać ). Niby ciepło, bo 10 stopni ale czasem chciało mnie zwiac z rowera, taka wichura momentami była. Też zmarzłam. Pomimo nakładek ochronnych na buty i tak miałam przemoczone skarpetki. Tak to jest jak sie wjeżdza w każdą napotkaną kałużę.
Teraz sie będę relaksować z książka, bo koniecznie chcę znac zakonczenie. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Misia13 | Post #10 Ocena: 0 2020-03-12 01:32:44 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Kupilam "high level disinfectant" I czyscilam winde w budynku....
|