MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co dzisiaj robicie?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 239 z 1035 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 238 | 239 | 240 ... 1033 | 1034 | 1035 ] - Skocz do strony

Str 239 z 1035

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Turefu

Post #1 Ocena: 0

2020-01-10 17:46:54 (5 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Krew oddana, synek odebrany z basenu, gotuje obiad.

Do góry stronyOnline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2020-01-10 19:23:22 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Idę się wrzucić do wanny i wymoczyć po rowerze. 30 km zaliczone. Zastanawiam się na ile wiarygodne są te sprzęty zakładane na rękę mierzące dystans i ilość spalonych kalorii. Ciężko mi jakoś uwierzyć, że niby spaliłam 1200 kcl.

Nażarłam się rutinoscorbinu, wypiłam gorącą herbatę. Jutro życzę sobie czuć się jak młody Bóg, znaczy Bogini, bo też chcę iść na rower.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #3 Ocena: 0

2020-01-11 01:08:31 (5 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2020-01-10 14:40:07, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Poogarnialam, co miałam poogarniać. Teraz czas na rower. Trzeba zabrać lampy, żeby w drodze powrotnej nie pogubić się w ciemnościach.

Dziś pierwszy raz odkąd mieszkam na moim zadupiu spotkałam Polaka taksówkarza. Zawsze byli to Pakistańczycy. Nie domyśliłabym się, gdyby nie fakt, że słuchał polskiej muzy w aucie.

Że to niby rower, zdrowy tryb życia, sru tu tu tu.
Tak naprawdę rower do plota, na łańcuch, a te 30 mil czy km to taksówką, dziś dla odmiany z Polakiem.
*YAHOO*

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2020-01-11 07:20:43 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2020-01-11 01:08:31, andyopole napisał(a):

Tak naprawdę rower do plota, na łańcuch, a te 30 mil czy km to taksówką
*YAHOO*

No i już mnie musial wydać :-]

Wczoraj udało się nie zasnąć nad książką i nawet ją skończyć. Wstałam i szykuję się na spotkanie wolontaryjne. Ma być dziś jakaś pogadanka organizacyjna w większym gronie.

Potem od razu śmigam na rower. Znaczy przywiązuje standardowo do płota :-]

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Misia13

Post #5 Ocena: 0

2020-01-11 08:43:21 (5 lat temu)

Misia13

Konto usunięte

Pojde na spacer zanim nie pada...moze mi ten placek Ewy wywietrzeje z glowy...

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2020-01-11 08:45:56 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2020-01-11 08:43:21, Misia13 napisał(a):
Pojde na spacer zanim nie pada...moze mi ten placek Ewy wywietrzeje z glowy...

Zdjęcia poproszę :-)

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2020-01-11 11:46:59 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wolontaryjne spotkanie skończone. Czas na kawę i decyzję czy ide na rower. Rozszalał się jakiś huragan. "Letka" nie jestem więc z roweru nie powinno mnie zwiać ale nie chce żeby mi głowę urwało.Moze spacer w zastępstwie. Pomyślę nad kawa
:-)

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #8 Ocena: 0

2020-01-11 12:49:51 (5 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:

2020-01-11 11:46:59, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Wolontaryjne spotkanie skończone. Czas na kawę i decyzję czy ide na rower. Rozszalał się jakiś huragan. "Letka" nie jestem więc z roweru nie powinno mnie zwiać ale nie chce żeby mi głowę urwało.Moze spacer w zastępstwie. Pomyślę nad kawa
:-)

No troche wieje. Myslalam, ze cos nie tak z samochodem, zawieszenie, hamulce, a to chyba ten wiaterek dawal we znaki.

A co to za wolontariat, bedziesz rangerem tam u ceibie w parku?

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2020-01-11 17:18:36 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2020-01-11 12:49:51, galadriel napisał(a):

No troche wieje. Myslalam, ze cos nie tak z samochodem, zawieszenie, hamulce, a to chyba ten wiaterek dawal we znaki.

A co to za wolontariat, bedziesz rangerem tam u ceibie w parku?

Zdecydowałam się jednak na rower. W jedna stronę było spoko, w drodze powrotnej wiało prosto w twarz. Tak spalone kalorie powinno się liczyć podwójnie, bo sie nieźle napracowałam, żeby utrzymać sie na rowerze i dojechać do celu.

Gal tam jest kilka fajnych opcji na wolontariat. Funkcja Rangera jest tak oblegana, ze nie jest dostepna :-) Rangerem to ja akurat bym nie chciala byc :-)

Ja na chwile obecna zajmuje sie fundarising. Mozna wybrać maksymalnie trzy role. Dopisałam się do activity assistant i admin assistant.

Będę teraz molestować babkę emailowo, zeby jak najszybciej zacząć.

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #10 Ocena: 0

2020-01-12 11:31:36 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Ja w zimie jeździłam tylko raz na rowerze - po czym moja twarz zamieniła się w jeden wielki opryszczkowy strup.
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Strona 239 z 1035 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 238 | 239 | 240 ... 1033 | 1034 | 1035 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,