MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co dzisiaj robicie?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 235 z 1034 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 234 | 235 | 236 ... 1032 | 1033 | 1034 ] - Skocz do strony

Str 235 z 1034

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Richmond

Post #1 Ocena: 0

2020-01-04 23:28:07 (5 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Jak mi wcielo karte, to nigdy się nie znalazla. Zginęła miedzy Screw Fixem, a portfelem. W sklepie jej nie znalezli. Nikt jej nie uzyl, wiec doszłam do wniosku, ze wypadla mi z kieszeni i została zadeptana/zajechana.

Tak samo jak kluczyki do samochodu magicznie zaginely na 100m miedzy samochodem, a mieszkaniem. Jak juz sie zorientowalam 2 dni później, to nie znalazlam ich nigdzie, a samochód ciagle stal na ulicy tam gdzie go zostawilam.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2020-01-04 23:41:41 (5 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

W ubiegłym roku męża kartę też tak zgubiłam, pomiędzy kasą a wyjściem z B&Q, bo samochód stał pod wejściem. Jedyne miejsce w jakim mogła mi wypaść, to był skład trawników, bo wybierałam po zapłacenia kilka rolek. Nigdy się nie znalazła, i nikt nie próbował płacić nią, bank nas poinformował.

Ada

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #3 Ocena: 0

2020-01-05 09:44:45 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Najlepiej od razu zadzwonić i zablokować, szybko przysyłają nową.
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #4 Ocena: 0

2020-01-05 14:40:06 (5 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Cytat:

2020-01-05 09:44:45, ZlotaPerla1 napisał(a):
Najlepiej od razu zadzwonić i zablokować, szybko przysyłają nową.

Tak zrobilam. Szukalam dalej, ale bez skutku. Wedlug informacji karta ma przyjsc w ciagu pieciu dni roboczych.
Dzisiaj rano bylismy w kinie na "Spies in disquise". Dawno temu nie bylam w kinie. Wymienili krzesla na wygodniejsze.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

fugazi

Post #5 Ocena: 0

2020-01-05 15:37:24 (5 lat temu)

fugazi

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2016

My już po kolacji. 
Jutro idziemy na ryby.  W sumie, codziennie coś łowimy, bez wędki.

Trochę wrażeń zwczoraj i  dziś...

Obrazek

Na śmierć i życie o skórkę chleba...

[ Ostatnio edytowany przez: fugazi 05-01-2020 15:41 ]

Do góry stronyOffline

PannaZMokraGlow

Post #6 Ocena: 0

2020-01-07 07:36:22 (5 lat temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Cytat:

2020-01-04 03:29:16, Misia13 napisał(a):
Przespalam cale popoludnie I pol nocy.... juz na nogach po drugiej.
Gotuje warzywa na salatke... I grzebie po internecie. Jak sie rozjasni lece na spacer.

Misiu z Ciebie to prawdziwy ranny ptaszek. Zwykle widze Cie tutaj rano w drodze do pracy- ale mam nadzieje ze wstawanie o drugiej juz przeszlo. :)

Podziwiam Was spacerujacych rano. Ja dostaje zadyszki jesli musze pospieszyc sie do pociagu lub autobusu.

Milego wtorku wszystkim zycze!
:)

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2020-01-07 10:03:13 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2020-01-07 07:36:22, PannaZMokraGlowa napisał(a):

Podziwiam Was spacerujacych rano. Ja dostaje zadyszki jesli musze pospieszyc sie do pociagu lub autobusu.

Milego wtorku wszystkim zycze!
:)

Ja nadal walczę z choróbskiem. Niemniej zmobilizowałam się do porannego wyjścia. Odpowiednio ubrana i zaopatrzona w kawę w termosie zaliczyłam 6.5 km.

Panna jak mało człowiek chodzi, to potrzeba czasu na zbudowanie kondycji. Nic nie przychodzi od razu. Ja, swego czasu po przymusowym siedzeniu w domu przez jakiś czas, jak przeszłam kawałek, to myślałam, że umrę pod najbliższym drzewem :-]

Teraz jest już lepiej, ale do dawnej formy jeszcze trochę brakuje i trzeba to odbudować.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #8 Ocena: 0

2020-01-07 10:10:12 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Ja mogę chodzić i cały dzień, byle po mieście :-] a im większe miasto tym lepiej - nogi odpadają, ale to właśnie lubię.

Dlatego u nas na wsi wyłącznie się wożę - nie ma gdzie rozpędu w nogach nabrać ;-)
Niedługo zrobię CBT i będę się wozić inaczej :-p

efka, kalendarze przyszły w trybie expresowym, byliśmy w Hiszpanii, ale listonosz wrzucił - podpisuje się za mnie ;-)

Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2020-01-07 10:15:37 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2020-01-07 10:10:12, ZlotaPerla1 napisał(a):
Ja mogę chodzić i cały dzień, byle po mieście :-] a im większe miasto tym lepiej - nogi odpadają, ale to właśnie lubię.

Dlatego u nas na wsi wyłącznie się wożę - nie ma gdzie rozpędu w nogach nabrać ;-)

efka, kalendarze przyszły w trybie expresowym, byliśmy w Hiszpanii, ale listonosz wrzucił - podpisuje się za mnie ;-)

Ja, nie cierpię miast i łażenia po miastach. Nie cierpię tłumów, łażenia wśród ludzi. Czym bardziej bezludnie dla mnie, tym lepiej, dlatego wybieram pory i miejsca, gdzie wiem, że będe się mogła nacieszyć samotnością.

Fajnie, że kalendarze dotarły. Skreślę Cie z listy. Popierdzieliłam coś z jednym kalendarzem i muszę odszukać jedną osobę, do której nie wysłałam kalendarza, bo innej w promocji wysłałam dwie sztuki, zamiast jednej. :-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #10 Ocena: 0

2020-01-07 12:45:15 (5 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Jestem w pracy. Na razie cicho, ale pie poludniu bywa bardzo glosno. Po pracy mam spotkanie w lokalnych Skautach, gdzie robie za skarbniczke.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 235 z 1034 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 234 | 235 | 236 ... 1032 | 1033 | 1034 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,