MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co dzisiaj robicie?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 214 z 1001 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 213 | 214 | 215 ... 999 | 1000 | 1001 ] - Skocz do strony

Str 214 z 1001

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

SweetLiar

Post #1 Ocena: 0

2019-11-17 17:46:10 (6 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Ja czasami latam do Warszawy, zazwyczaj jest tańsza od Katowic i prawie zawsze tańsza od Krakowa. W sumie nierzadko Warszawa jest jedną z najtańszych destynacji w Polsce.
W tym roku wizzair lata 25.12 np do Katowic jakby ktoś nie wiedział, a był zainteresowany
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Wielim

Post #2 Ocena: 0

2019-11-17 20:18:03 (6 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Czasami latam do Wawy tylko na mecz Legii i wracam na następny dzień , zwykle bilet w jedną stronę około 20 funtów (wyjątkiem było przed świętami Wielkanocy kiedy w pierwszą stronę było sporo ) , zwykle parking na dwa dni na Luton jest droższy niż lot w dwie strony i hotel na noc w Warszawie ze śniadaniem

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #3 Ocena: 0

2019-11-17 21:09:56 (6 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Lublin to jakaś katastrofa 😡
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2019-11-20 10:30:38 (6 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wróciłam niedawno ze spaceru. Zaprzyjaźniam się w moich krzakach ze wszystkimi dziadkami i właścicielami psów wszelakich. W piątek mam rozmowę w sprawie wolontariatu w English Heritage i jak dobrze pójdzie będę odbywać wolontariat w część wolnych weekendów. Teraz szybka kawa i trzeba ruszyć do pracy.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2019-11-20 10:32:11 (6 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Spotkanie z LEA- Special need plan dla wnuka na kolejny etap w jego edukacji, bo w następnym roku zaczyna średnią szkołę i już zaczynają się sugestie upchania go (pod przykrywką że "jakąś" pomoc dostanie) w pierwszej lepszej szkole, zamiast w specjalistycznej gdzie mógłby rozwinąć swoje zdolności. Dobrze, że mamy dyrektora i nauczyciela w obecnym miejscu po dziecka stronie, a nie po stronie gminnego budżetu. Kciuki trzymać.
Ada

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #6 Ocena: 0

2019-11-20 19:57:00 (6 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Kciuki za spotkanie LEA. Tylko ostroznie z opcja rozwoju zdolnosci w szkole specjalnej, niestety realnie to jest w gestii domu bardziej.
Czasem mainstream szkola z unitem i wsparciem calkiem fajnie dziala.

Ewa, gratki wejsciowki w EH, udanej rozmowy, a zacnych napotkanych po krzakach :).

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2019-11-20 23:08:35 (6 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

a co chcesz robic dla EH ?

Udalo mi sie napisac przed czasem prace zaliczeniowa, sezon na nadgodziny wiec mozna zaczac. Jako, ze @littleflower juz skonczyla studia, nie mam z kim pomarudzic w temacie pisania essei.

Wybralam sie ze znajomym do restauracji (ex restauracja mojego bylego szefa) i ogolnie tak sobie rozmawialismy o lifestyle.

Znajomy swoj dom wynajmuje, a sobie kupil caravan i tak mieszka pol roku. A drugie pol roku u ojca w Hiszpanii (a kasa z wynajmu). Pracy swojej nienawidzi. W biurze paszportowym pracuje, a przedtem pol zycia jako klawisz w wiezieniu. Chyba ten caravan to nieglupis pomysl, oczywiscie tylko na cieplejsze pol roku.

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 20-11-2019 23:19 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

Adacymru

Post #8 Ocena: 0

2019-11-20 23:35:03 (6 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2019-11-20 19:57:00, karjo1 napisał(a):
Kciuki za spotkanie LEA. Tylko ostroznie z opcja rozwoju zdolnosci w szkole specjalnej, niestety realnie to jest w gestii domu bardziej.
Czasem mainstream szkola z unitem i wsparciem calkiem fajnie dziala.

Ewa, gratki wejsciowki w EH, udanej rozmowy, a zacnych napotkanych po krzakach :).

Mainstream a unitem to ostatnie rozwiązanie, jest jedną szkoła którą jesteśmy zainteresowani, żeby dziecko rozwinęło skrzydła a nie tylko odbebnilo lata edukacji. Jedna przeszkodą to, że szkoła w innej gminie, chociaż mają obowiązek rozpatrzenia z poza swojej gminy wnioski. Kciuki trzymamy, odpowiedź okolo 2 tygodnie.
Ada

Do góry stronyOffline

4ary

Post #9 Ocena: 0

2019-11-21 09:28:05 (6 lat temu)

4ary

Konto usunięte

U mnie na dzis mission complete. Wieczór juz ciemny.Na kolacje wciágne jakies japchae z kimchi i do spania bo jutro dlugi dzien *TIRED*
To pierwszy dzien reszty mojego zycia

Do góry stronyOffline

ZosiaS

Post #10 Ocena: 0

2019-11-21 09:37:41 (6 lat temu)

ZosiaS

Konto usunięte

Jesteś w Korei?
Lubię koreańską kuchnię.

Do góry stronyOffline

Strona 214 z 1001 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 213 | 214 | 215 ... 999 | 1000 | 1001 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,